Outfit of the day #371

TILBAGEBLIK: August 2014

TILBAGEBLIK: August 2014Jeg havde fået taget utrolig mange billeder af Bella på vores sommerferie, og jeg samlede de bedste i indlægget “Best of B – på ferie“. Hvem der bare kunne “pull’e off” at være SÅ cute mens man havde krydderen fyldt med ketchup! Der er mange flere fantastiske pletskud i indlægget HER

TILBAGEBLIK: August 2014
August sidste år bød på hele to bryllupper. Først i Odense, hvor Tim fik viet vores venner i Eventyrhaven og dernæst weekenden efter, hvor vi var til bryllup nær Århus. Indlægget om det første bryllup er HER og det andet er HER. Den opmærksomme læser vil se, at jeg faktisk havde den samme kjole fra Ganni på til begge – bare i to forskellige farver 😉

TILBAGEBLIK: August 2014
Bellas værelse havde stået tomt siden vi flyttede ind i huset, men sidste år i august kom jeg endelig i gang med det projekt. Der blev malet (det skrev jeg om HER – nogen troede i den forbindelse, at jeg havde gang i et Frozen tema 😉 ) og jeg (okay, Tim) fik sat lampe op. Der flyttede også nogle få møbler ind og lidt nips.
Og der kommer meget snart et indlæg om hvordan værelset ser ud i dag!

TILBAGEBLIK: August 2014Og netop i forbindelse med, at jeg endelig kom i gang med Bellas værelse, så samlede jeg inspiration til, hvad resten af værelset skulle fyldes med i indlægget HER

TILBAGEBLIK: August 2014Hjemvendt efter næsten 3 uger i Italien, lavede jeg en miniguide til den dejlige italienske by Siena. I finder guiden lige HER

TILBAGEBLIK: August 2014
Udvalgte outfits fra august 2014:
Nr. 1 HER – nr. 2 HER (sælger skjorten her) – nr. 3 HER – nr. 4 HER (nederdel fås stadig her) – nr. 5 HER

TILBAGEBLIK: August 2014
Ej hun har jo næsten ikke noget hår? Hvor kan der ske meget på et år! Der var både måned #17 her og en fælles (og forsinket) måned #15 og #16 her på bloggen.

TILBAGEBLIK: August 2014Dette smukke armbånd blev tilføjet til min samling af smykker fra Ottoman Hands. Det er muligvis det smukkeste, som jeg har ejet!

August er altid lidt bittersweet – stadig sommer, men man ved det lakker mod enden. Efterår kan være hyggeligt, men sommer er bare min favoritårstid. Selvom august i år har været god, så er jeg alligevel glad for, at jeg får en ekstra portion sol på Kreta i september sammen med søde bloggerdamer (mere om det snart).

I kan tjekke hele mit august 2014 ud lige HER

Senere i dag smutter jeg, Bella og Tim en weekend til København. Min søster og svorger er i Peru og Bolivia (heldige røvhuller), så vi bor derfor i deres lejlighed (og vander lidt blomster). Vi har en masse aftaler hele weekenden, så den bliver fuld af gode mennesker <3 Sig endelig hej, hvis I spotter mig et sted på Vesterbro 😉 Og I kan altid kigge med på min instagram her: missjeanett

August is always bittersweet, I think. It’s still summer, but you know it’s about to end. And even though fall can be nice, then summer’s my favorite season! I’m glad that I’m going to Crete, Greece next month 😉 This was my August 2014!

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #371