Outfit of the day #374

Barbie indtager Kreta

Barbie indtager Kreta

 

Sig hej til pink Barbie! Så er det afgang mod Kreta og sol & sommer. De har haft hedebølge de sidste par uger med temperature i slutningen af trediverne, men det falder nu, hvor vi kommer derned, til en 28-32 grader. Det passer mig egentlig fint, fordi man har jo næsten nået at vænne sig til efterår.  Jeg skal afsted med Conni, Michala og Dorte, og vi er inviteret på pressetur af Apollorejser. Af samme grund skal vi faktisk teste hele to hoteller imens vi er der. Jeg glæder mig især til det sidste hotel, som vi skal bo på, da det eftersigende skulle være det bedste i hele Platanias. Vi starter ud med at bo på dette hotel.

Jeg frygter stadig savnet, som jeg skrev om her, men er også sikker på, at det bliver en dejlig tur fyldt med oplevelser. Jeg er også overbevist om, at det bliver nemmere, når jeg først er afsted.

I kan følge min ferie HER på Instagram, og vi har også lavet et hashtag derinde, som hedder #bloggermomspåkreta hvor I løbende se alle vores billeder samlet. Jeg kommer også til at være aktiv på Snapchat, hvor jeg hedder missjeanett

Min pink Barbie-badedragt er fra ASOS og kan købes HER

Har I nogle gode tips til Platanias på Kreta? Jeg er af flere blevet anbefalet restauranten Symposium, så den tror jeg, at jeg vil lokke de andre damer med på 😉

Today I’m flying to Crete, Greece with three other blogger moms. We’re testing a few hotels down there and I can’t wait to get some sun and look at palm trees. You can follow me on my trip on Instagram here. And my pink Barbie swimsuit is available on ASOS HERE.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #374