Efterårsklar med Ellos: Outfit of the day #378

Bryllup denne weekend: Dobbelt op på rød

Bryllup denne weekend: Dobbelt op på rødBryllup denne weekend: Dobbelt op på rødAdlinks:
Ganni kjole HERForever Unique kjole HER

På lørdag skal jeg til det sidste bryllup i år. Så har jeg været til tre bryllupper i år og jeg elsker det! Jeg vil simpelthen så gerne selv giftes NU (han har jo friet her!), men det hænger ikke sammen økonomisk, nu hvor jeg er blevet selvstændig og lever primært af bloggen. Jeg skal lige have lidt mere fast flow i indtjeningen før der er råderum til at spare op til drømmebrylluppet 😉

Nå, men tilbage til lørdag: jeg hopper simpelthen i to gange rød. Til vielse i kirken og efterfølgende reception bliver det min helt nye kjole fra Ganni. Den er SÅ pæn og den bliver helt sikkert også brugt meget resten af året. Jeg regner med, at tage disse sko på til den. Til festen om aftenen skal min smukke, smukke kjole fra Forever Unique endelig i brug. Min indre prinsesse glæder sig helt vildt! Jeg er stadig lidt i tvivl om, hvilke sko jeg vil have på til den, da man ikke kommer til at kunne se dem, men omvendt giver høje sko en flottere kropsholdning. Jeg går lige i tænkeboks indtil lørdag 😉 Med hensyn til hår, så tror jeg, at jeg laver noget ala det her.

I kan se billeder fra det første bryllup i juni HER og det andet i august HER

Skal I til bryllupper i løbet af efteråret eller vinteren? Det er første gang at jeg skal til bryllup i oktobermåned, så det bliver fedt at opleve et rigtigt efterårsbryllup.

Ganni kjolen kan købes HER og den fra Forever Unique HER

On Saturday I’m going to wedding no 3 this year. I’m gonna year red x 2, as I’m wearing my new Ganni dress (here) for the ceremony in the church and the my beautiful, beautiful dress from Forever Unique (here).

bloglovin

15 kommentarer

 • Hvor er det bare perfekt med så smukke efterårsfarver til et efterårsbryllup. Meget gennemtænkt. Glæder mig til at se dig i din prinsessedrøm, for sikke en smuk kjole det altså er (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak! Jeg glæder mig også helt vildt til at komme i den kjole!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lerke

  Er helt vild med ganni kjolen. Hvordan er den i størrelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Lidt lille, som det meste af Gannis tøj

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Ja og det synes jeg altså er lidt underligt.. Engang var Gannis tøj ret stor i størrelsen, så jeg fik nærmest et chok da jeg bestilte noget hjem i str. s, som meget af mit “ældre” Ganni er, og det så pludselig var aaaalt for småt til mig! Haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har nøjagtig samme oplevelse som dig, så du er ikke den eneste! De var engang ret store i størrelsen, og nu er de vendt 180 grader og er ret småt. Jeg har flere af deres gamle kjoler i både small og medium, Ja, jeg har faktisk en XS fra en kollektionsprøve, som jeg stadig kan passe! Men i alt deres nye er jeg enten medium eller large.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lerke

  Jeg er desværre ikke så kendt med ganni og deres størrelser. Har du en medium eller large i denne her fine kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har en large 🙂 den er normal over bryst og i ærmer, men lille i taljen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lerke

   Tusind tak for hurtig svar. Bliver lige nødt til at høre om den er normal i størrelsen over hofterne da det nok er her jeg fylder mest

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der er den ret normal 🙂 Plus det er en “slå-om” og de har typisk fin plads omkring hofterne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie W

  Havde slet ikke opfanget, du er blevet selvstændig og lever af bloggen. Har du skrevet et indlæg om det eller jeg er bare torskedum?

  Stort tillykke forresten! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej jeg har ikke lavet et helt indlæg om det, men har nævnt det i et par indlæg i nogle få sætninger 🙂 Det har været nemt at overse! Og tak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hejsa – det er vel nok nogle flotte kjoler! Jeg er rigtig nysgerrig på en ting… Håber det er ok jeg spørger. Hvordan bærer du dig ad med at tage rød på til et bryllup? Spørger du bruden forinden om det er ok? Er du ikke nervøs for at støde nogen? Jeg ville selv elske at ikke behøve at tage hensyn til gamle traditioner, men jeg har ikke selv modet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den med rød, den har jeg ALDRIG oplevet at nogen kender (ofte så kender folk slet ikke den med sort! Og den er i min verden meget, meget værre!).
   Rød er jo også kun fy, hvis brudens mor vil være i rød. Ellers er den “up for grabs” for alle andre. Og jeg har aldrig været til et bryllup, hvor brudens mor var i rød 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har dog spurgt en enkelt gang, da det var et halvt udlandsk bryllup og der kunne der måske være andre traditioner i spil. Og det viste sig at være smart, da det der faktisk betød, at man var forelsket i gommen, hvis man troppede op i rød 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsklar med Ellos: Outfit of the day #378