Lyserød efterårs-update af boligen

Efterårsklar med Ellos: Outfit of the day #378

Efterårsklar med Ellos: Outfit of the day #378Efterårsklar med Ellos: Outfit of the day #378Efterårsklar med Ellos: Outfit of the day #378Ellos blazer (HERE) – Ellos dress (HERE) – DKNY bag – Ottomanhands bracelets – ASOS boots

Nu “matcher” at blive “efterårsklar” og bare ben måske ikke hinanden, hvis det stod til andre, men et par strømpebukser luner lige for dem der har pakket stængerne væk 😉 Jeg kan godt mærke, at det er blevet køligere, og jeg fryser lidt ekstra efter jeg er kommet hjem fra Kreta, men jeg er ikke helt klart til de “sorte ben” endnu. Til gengæld er jeg begyndt at gå med lukkede sko, som disse støvler, fordi ballerinaer er ved at være for koldt.

Ellos har bedt mig om at style mig selv i items fra deres modeafdeling og jeg gik straks på jagt efter ting i farver, som jeg har fokus på her til efteråret. Jeg er helt vild med armygrøn for tiden, så da jeg så denne smukke kjole, skulle den her hjem! Den er lidt til den lille side, så hvis I svinger mellem størrelser eller gerne vil have den lidt mere løs end på mig, så size up! (Jeg har en str. 40 på). Jeg er desuden 178 cm høj, hvis I ville sammenligne med hensyn til længden. Kjolen findes i denne farve og så i et print/sort lige HER
Blazeren er så rar og samtidig ser den lidt finere ud end en normal cardigan. Den er ret god til arbejde, tænker jeg. Jeg er vild med detaljerne på den! Den findes i flere farver (også i sort) lige HER.
Jeg kiggede også ret meget på denne kjole, men det må blive næste gang jeg shopper hos Ellos.

Indlægget er sponsoreret af Ellos.dk

Fall has arrived and I’ve styled this outfit from Ellos in the colours that I want to wear this season. I love the colour of the dress (here) and the blazer is so comfy (here).

bloglovin

8 kommentarer

 • Hvor er det altså bare nogle hyggelige efterårsfarver. Det er godt nok allerede ved at være længe siden, jeg begyndte på de sorte ben, men jeg er altså også en frossenpind af dimensioner. Dog synes jeg ikke, de gør nogen skade på et lækkert efterårsoutfit (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   “De sorte ben” kan skam ofte være pænere til visse outfits end andre. Men snakker vi om hvad der er mest behageligt, så er jeg til enhver tid mest til de bare ben 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det er godt nok en fin kjole!

  Gud jeg har fulgt din blog siden 2011, og jeg anede ikke, at du var så høj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, ikke? Haha nej, men jeg er faktisk en ret høj dame. Jeg rager altid op over alle andre 😉 Især når hælene kommer på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Ja! Love it! Tror måske det er sjældent, at høje kvinder har så meget udstråling og power omkring deres egen krop, som du har, men det er jo TOP flot, når høje kvinder bare fyrer den af med farver, hæle und alles!

   hihihi, men må indrømme, at jeg egentlig altid har troet, at Tim bare var lidt lav 😀 Den stakkels mand – jeg har gjort ham uret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hahaha til det med Tim. Han er faktisk ret “normal”. Sådan noget 182-183 agtigt. Det er bare mig som er ret høj 😉 og især hvis jeg tager hæle på ved siden af ham.

   Og tusind tak! Jeg har altid ELSKET min højde, så jeg har aldrig forsøgt at “gemme” den med flade sko osv. Jeg elsker at være høj!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  jeg synes simpelthen ikke helt skoene spiller til resten. Der er ligesom for stor forskel i farverne, men det kan meget vel være, det hjælper, når strømpebukserne engang kommer på, og det hele så er “mørke” farver :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er helt okay – vi kan ikke være enige om alting hele tiden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserød efterårs-update af boligen