TILBAGEBLIK: September 2014

Hej fra poolkanten

Hej fra poolkanten

Heeeeej! Endelig får jeg tjekket ind her fra Kreta. Vi oplever en masse og tiden går stærkt i godt selskab. Vi har siden ankomst i lørdags boet på Geraniotis Hotel i Platanias, men i dag flytter vi og skal prøve et nyt. Det første hotel har været rigtig lækkert, så jeg glæder jeg glæder mig til at se, om det nye kan leve op til, at det faktisk har en stjerne mere end det første. Det startede dog godt med en privatchauffør, som kørte mig rundt på hotellets område i en “golfvogn” og hen til mit værelse. Der er en video på min Snapchat (missjeanett). Jeg er alene det meste af dagen i dag, da de tre andre damer går gennem Samaria kløften. Jeg ville gerne, men 18 km i det terræn kan mit knæ ikke, så jeg daser ved poolen. Det er heller ikke dårligt, skulle jeg hilse at sige 😉

Hvordan er vejret i DK? Har efteråret gjort sit indtog?
Billedet her er fra i morges fra hotellet Geraniotis. Var mit soveværelse ikke bare pænt?
I kan selvfølgelig følge med på både Instagram og Snapchat. Der er masser af billeder. Begge steder hedder jeg missjeanett

Min bikini er fra ASOS lige HER

Hello from Crete, Greece (from the town of Platanias). I’m testing different hotels and today we’re relocating to a new one. My bikini is from ASOS and available HERE.

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: September 2014