Get the outfit: Blue Jessica Alba

Hjemme igen: Lidt om savn og ny ruskindsjakke

Hjemme igen: Lidt om savn og ny ruskindsjakkeAdlinks:
Kjole fra Boohoo HER – Ruskindsjakke fra ASOS HERRay-Ban solbriller HER – Halskæde fra Pernille Corydon HER – Læbestift fra Bourjois Paris HER

Så er jeg på dansk jord igen! Det har været en rigtig dejlig uge på pressetur med Apollo, også selvom savnet godt nok fyldte meget de sidste par dage. Men det var min første rejse uden Tim, siden vi mødte hinanden for over 13 år siden, og min første uden Bella, så jeg var godt forberedt på, at det kunne blive hårdt. Næste gang bliver det 25% nemmere og sådan tror jeg, at det kommer til at rykke sig for hver gang. Jeg skal jo også lige lære det! Heldigvis rejste jeg med de sødeste damer, som stod klar med kram, når jeg lige fældede en tåre eller to. Tak sødeste piger! Og så vil jeg igen lige påpege, at jeg altså har haft en rigtig god tur – det var primært de sidste dage, at savnet fyldte en del, men alt i alt har det været en god, spændende, sjov og lærerig rejse på så mange måder. No regrets herfra! Det er omvendt også rart, at have nogen man elsker SÅ højt, at man savner dem så meget. Jeg er heldig <3

I dag sov jeg dejligt længe (landede jo i nat klokken 02), gav Bella alle de gaver jeg havde købt til hende og et par til Tim, og så tog vi op og gik rundt i Odenses bymidte. Vi spiste kage på Lagkagehuset (jeg har en svaghed for deres toscamazarin) og holdte i hånd med Tim imens Bella legede på legepladsen ved Ove Sprogøes plads (det er en ret fin legeplads og genialt midt i gågaden). Nu sover Bella og de voksne hygger på sofaen med serier på Netflix. Perfekt!

Lige inden jeg tog afsted fik jeg bestilt en masse godt på ASOS. I kassen var der blandt andet denne smukke, smukke ruskindsjakke fra deres eget mærke. Ruskind er slet ikke til at komme udenom denne sæson og som den ruskinds-lover jeg er, så gør det mig ingenting overhovedet. Jakken er ret normal i størrelsen (jeg har en UK12) og noget så lækker. Den kan købes HER. Kjolen er fra Boohoo og er ret behagelig (og koster ingenting). Boohoo er normalt småt i størrelserne, så jeg tog denne i en UK14, men den kunne jeg faktisk sagtens have haft i UK12, så den er også normal. Kjolen findes I flere farver HER.

Rigtig god søndag til jer <3

I’m back in Odense, DK after 8 days in Crete, Greece. I’ve really missed my daughter and bf, so I’m going to spend the whole day just enjoying being with them. Today I’m wearing my new suede jacket from ASOS (get it here) and new dress from Boohoo (get it here). Perfect fall colours!

 

bloglovin

7 kommentarer

 • Jo

  Wauw for en flot jakke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det må da have gjort ondt i maven med alt det savn 🙁 Jeg kan slet ikke forestille mig at skulle rejse uden Anders – og vi har endda ingen børn sammen (endnu). Men efter 10 år sammen er det bare svært at skulle undvære sin bedste og foretrukne rejsemakker 😉 Dejligt at du kom godt hjem og også havde en god tur! Bella må da godt nok også have været glad for at se dig igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det gjorde det også til sidst! Men stadig en oplevelse at være med på turen 🙂
   Hun har været ret glad 😉 Jeg har fået så mange kys og kram fra hende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det er virkelig en alt for lækker jakke!
  Bare lige et spørgsmål.. På dit billede ser den rød ud men på Asos hjemmeside ser den brun ud. Hvordan er farven i virkeligheden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes den er en mellemting. Den er ikke så rød, som her på mine billeder. Lyset får den bare til at se sådan ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] have på til en reception med borgmesteren). Jakken er min nye ruskindsjakke, som I også så i søndags her, og kjolen er også fra ASOS, men købt i foråret. Der er dog stadig nogen tilbage – både i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the outfit: Blue Jessica Alba