Om revner i skridtet og de bedste træningsbukser

Kreta-ballade ala Instagram

Kreta-ballade ala Instagram

 1. På det første hotel, Geraniotis Hotel, havde jeg det pæneste værelse med den fineste seng. Badedragten er herfra

2. #bloggermomspåkreta skulle selvfølgelig have juice og italiensk i, da vi var i Chania for at shoppe

3. En af dagene, da jeg var på vej ned for at spise morgenmad, opdagede jeg at jeg den pågældende dag havde gang i et lille farvetema. Det måtte selvfølgelig foreviges til Instagram 😉 Kjolen er herfra og skoene her.

4. Fire dejlige damer lige inden vi skulle ud <3 I kan se hele mit outfit HER

5. Vi var på en dagstur med båd en dag til Gramvousa og Balos lagunen. Her er det Gramvousa (som var min favorit af de to), men meget mere om det i et separat indlæg (og mange flere flotte billeder to come!).

6. Overhørt, da vi var i Chania “Vi skal lige kigge i ZARA, ikke?”. Fnis – klip til denne scene en time senere foran butikken. Vi fik da “kigget”!

7. Jeg havde selvfølgelig min pæne Delsey kuffert med på turen. Det er altså den pæneste kuffert jeg nogensinde har ejet.

8. Bobler på restauranten Symposium i Platanias. Den restaurant kan anbefales!

9. Endnu et Jeanett-i-badetøj billede, men jeg blev aldrig træt af den seng og det værelse på Geraniotis Hotel. Det er iøvrigt virkelig sket en opstramning af min mave de seneste par måneder. Tak, yoga! Bikinien er herfra

I skal være velkomne til at følge mig på Insta HER

A look at my trip to Crete, Greece through instagram. We had a great time and saw some pretty places! You can follow me on instagram here.

bloglovin

5 kommentarer

 • Carina

  Da jeg så billedet af dig i bikini tænkte jeg: Sådan en morkrop og især mave vil jeg også have, du ser slank og stærk ud! :)Tak for motivation! hilsen en medmor

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh du er sød, tusind tak! Jeg kæmper nu også for den – og jeg er ikke helt tilfreds endnu selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   Kender godt det med ikke at være tilfreds, inden jeg blev gravid med nr. 2 havde jeg en flot og stærk krop, der ku jeg bare ikke selv se.. Det kan jeg nu hvor maveskindet hænger og hvor jeg kæmper mod 15 kg:( Men det skal nok komme igen:) sejt at du giver den gas, så får du helt sikkert den mave du drømmer om- indtil da kan du godt være stolt af dit arbejde so far!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det der med ikke selv at kunne se det, det kender jeg godt! Nu hvor jeg kæmper for at komme tilbage til min gamle form, så har jeg opdaget, hvor pæn min krop egentlig var før 😉

   Og tusind tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] HER), men i år havde jeg lavet en saltkaramelsauce til. Det var SÅ lækkert! (Der sidder nok et par af damerne, som jeg var på Kreta med og griner nu. Dernede spiste jeg meget karamelsauce og oven på sjove ting

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om revner i skridtet og de bedste træningsbukser