Outfit of the day #376

Kender du et klubhus, som trænger til en makeover?

Kender du et klubhus, som trænger til en makeover?

Jeg har slet ikke fået fortalt jer, at jeg skal være jury i en konkurrence, som løber af stablen lige nu. DBA (Den Blå Avis) har skabt en helt ny pris, hvor et klubhus i Region Syddanmark kan få en makeover for 50.000 kr. Man får besøg af både en stylist og handyman, som vil give (måske jeres?) klubhus en ordentlig overhaling. Går jeres barn til spejder, hvor huset godt kunne trænge til en kærlig hånd? Eller måske er det en idræts- eller fritidsforening? Fra jeg var 14 og indtil jeg blev 16 år, gik jeg to gange om ugen i ungdomsklub sammen med flere af mine kammerater fra folkeskolen. Det var et hus i flere etager og på et tidspunkt fik den øverst etage en kærlig hånd, hvor der blev malet, sat billeder op, der kom nye gardiner op og der blev blandt andet købt en masse sækkestole (kan I huske dem? Et dejligt 90er levn). Rummet blev SÅ hyggeligt og jeg havde pludselig meget større lyst til at være der. Vi fik også hevet flere af vores kammerater med i “klubben” efter det blev lavet om. Det var en stor succes!

Det er ret nemt at deltage og der er få regler: Den som tilmelder jeres klubhus skal være min. 18 år og klubhuset skal ligge i Region Syddanmark. I skal dog skynde jer, fordi tilmeldingen lukker på fredag d. 25. september.

Tilmeldingen sker ret nemt lige HER

I næste uge skal vi i juryen finde de 10 finalister og i ugen efter kan alle stemme på deres favorit online. D. 9. oktober bliver den heldige vinder fundet. Juryen består af et mix af boligjournalister, stylister, handymænd og bloggere (mig og så hende her).
I kan løbende se hvilke klubhuse der har tilmeldt sig (og hvor mange) HER

Og skynd jer at få tilmeldt jeres klubhus HER!

Indlægget er sponsoreret af DBA.dk

DBA is trying to find a club house that needs a makeover. Now your club house can win a complete makeover worth 50.000 kr.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #376