Outfit of the day #377

Middag med Odense bloggere på Hotel Hesselet

Middag med Odense bloggere på Hotel Hesselet

I går var jeg inviteret til middag på Hotel Hesselet sammen med en masse skønne bloggere fra Odense. Vi er faktisk ret mange fra Odense – det vidste jeg ikke for bare 3-4 måneder siden! I kan følge instagram profilen Odense Bloggers her, og se hvor mange der er!

Nå, tilbage til i går: jeg stornød aftenen sammen med Katarina, Jacqueline, Martin og Emma. Vi fik helt fantastisk mad. Rødtunge, krondyr (så mør at det smeltede på tungen)og havtorn dessert. Deres restaurant er virkelig god!! Og man kan godt besøge den uden at overnatte på hotellet. Jeg har selv sovet på hotellet fire gange før og det er altså lækkert med havudsigt og spa. I kan finde hotellet her.

Jeg fik taget outfitbilleder i går, så de kommer en af de næste par dage. Dog vil jeg lige linke til mine sko, da I er flere der har spurgt til dem på instagram. De er fra ASOS (surprise!) og kan købes HER

Nu vil jeg se et par afsnit af “Scandal”. Det er min yndlings serie i øjeblikket. Er helt hooked! Den ligger på Viaplay (de første tre sæsoner. Sæson 4 får premiere d. 1. November).

Last night I enjoyed an amazing dinner at Hotel Hesselet together with other bloggers from Odense. The food was so good!

bloglovin

2 kommentarer

 • Julie

  Vil du ikke skrive lidt mere om de hoteller du boede på på Kreta? Har en dreng på to år, og vi kiggede meget på disse to, da vi gerne ville til kreta, men endte så på en anden græsk ø der var billigere denne gang;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo jeg er faktisk i gang med det indlæg – det er bare lidt billedtungt og fyldt med info, så det tager lidt mere tid. Men det kommer i starten af næste uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #377