9 støvler med frynser

Outfit of the day #372

Outfit of the day #372Outfit of the day #372Outfit of the day #372Outfit of the day #372Outfit of the day #372Outfit of the day #372
Adlinks:
H&M Trend blouse (HERE) – 2NDDAY shorts (HERE and HERE) – Pernille Corydon necklace (HERE) – ASOS bracelet (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet
Ray-Ban “Erika” sunglasses (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE and HERE) – ASOS shoes (HERE)

Så er det officielt efterår ifølge kalenderen, og man må sige at vejret også tager det bogstaveligt! Gråt, trist og masser af regn. Jeg har haft et meget lidt glamorøst døgn siden i går. Jeg nævner bare lige: Tim er syg, så blev Bella syg (hej Panodil og vågent barn halvdelen af natten), jeg har selv fået et bygkorn i øjet (halvdelen af øjenlåget er hævet – ligner en der har fået tæv), vores vaskerum stod igen-igen under vand efter skybrudet i nat, så jeg brugte en time fra 01-02 på at få tømt rummet (det lykkedes og der er nu ringet til forsikring + kloakmester. En hel kasse med sko blev desværre ødelagt, blandt andet) og hele køkkenet lugter af prut hver gang vi åbner køleskabet, fordi vi havde glemt en blomkålssalat en dag eller to for længe derinde. Glamourøst bloggerliv, I tell ya! Det eneste som får det til at føles som bloggeliv i dag, er invitationer til spændende interviews, samarbejder og at jeg lige er ved at lægge en lækker ordre på ASOS. Jeg har blandt andet denne her i kurven.

I stedet lader vi lige som om, at jeg i dag er iført dette og er på vej til middag på Snik Snak sammen med min veninde Ann-Sophie, ikke? 😉 Blusen fra H&M købte jeg, da vi var i Stockholm – jeg har faktisk ikke set den herhjemme? Den er dog online her i blå. Ret normal i størrelsen, hvis I er fristet. Hvis I hellere vil have noget i samme farve som min, så minder denne her utrolig meget om. Det ligner at de gyldne 70er-farver bliver et kæmpe hit dette efterår, så den bliver perfekt til den tid også. Måske med en varm cardigan til? Mine shorts fra 2NDDAY er iøvrigt nu nedsat med 60% HER.

The Calender says fall and so does the weather here in Denmark. I was wearing this a few weeks back when I went out for dinner with a friend. I bought the blouse from H&M when I was in Stockholm and my shorts from 2NDDAY are now on 60% sale right here.

bloglovin

8 kommentarer

 • Virkelig smukt outfit 😀

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ad for en omgang. Alt det på ét døgn? Nej tak… Så er det i hvert fald godt, at du har billeder som disse til at minde om de dage, hvor det hele var lidt mere lækkert, haha (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Du har helt ret! Det har været et begivenhedsrigt døgn 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Fint outfit!!!! 🙂
  Lige et spørgsmål som slet ikke vedr. indlægget, men har du stoppet på dit job? 🙂 I så fald, hvad skal du så lave? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak! 😀 Ja, det er jeg – jeg lever pt af bloggen og freelanceopgaver. Overvejer dog mulighederne for noget deltidsarbejde ved siden af, men vil helst ikke fuldtid, da bloggen er for vigtigt for mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Flotte stænger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 støvler med frynser