Outfit of the day #373

Outfit of the day #374

Outfit of the day #374Outfit of the day #374Outfit of the day #374
Adlinks:
Ganni top (HERE) – Ganni skirt (HERE) – ASOS trenchcoat (HERE) –Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – Leowulff bag (HERE) – ZARA shoes

I onsdags spiste jeg frokost sammen med Emma på Lei:K her i Odense. Efterfølgende spurgte Emma om jeg ville lege fotograf for hende (I kan se resultatet her), og bagefter gengældte hun tjenesten ved at tage disse billeder af mig. Jeg vil have et nyt kamera! Det er ikke nemt for mig at sige det her, men jeg tror, at jeg vil forlade Nikon til fordel for Canon. Er kvaliteten, lyset og skarpheden af disse billeder ikke lækre? Jeg synes, at de er bedre end mine egne normalt er. Nu ved jeg hvad der skal spares op til 😉

Blusen og nederdelen her fra Ganni har I set flere gange (bl.a. HER og HER), men endnu ikke sammen som sæt – før nu 😉 Er det ikke fint sammen? Det er et af mine yndlings Ganni-køb længe (printet findes også i bukser her). Det passer også bare perfekt sammen med trenchcoaten fra ASOS!

Nu vil jeg smutte hen og pakke det sidste inden jeg i aften tager til København. Kreta venter i morgen og min krop er fuld af spænding, savn-på-forhånd (kan man det?) og glæde over at skulle ned til sol og sommer. I kan følge med på hele turen på min Instagram her.

I wore this matching set from Ganni on wednesday where I ate lunch with Emma at Lei:K. She took these photos with her Canon camera and now I’m considering leaving my Nikon and buying a Canon. Don’t you think these photos are better in quality than mine normally are?

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #373