Hjemme igen: Lidt om savn og ny ruskindsjakke

Outfit of the day #376

Outfit of the day #376Outfit of the day #376Outfit of the day #376Outfit of the day #376Adlinks:
ASOS jacket (HERE) – ASOS dress (HERE) – Besos scarf (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE and HERE)
Ottomanhands ring (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – ZARA shoes

Jeg stornyder virkelig at være hjemme igen! Bella bliver overdrysset med kys og opmærksomhed konstant, og hun virker til at nyde det ret meget 😉

I går var jeg til en pre-åbningsreception på den nye Cortex Park, som ligger ved Syddansk Universitet her i Odense. Et ret spændende sted, hvor man vil forsøge at skabe et miljø, hvor dem med en iværksætter i maven kan få hjælp og sparing. Og det gælder på tværs af alle studierne; vi snakkede med idrætsstuderende, ingeniører, samfundsvidenskabelige og mange flere. Det var inspirerende! I kan se lidt billeder derfra på min Insta her og min Twitter her. Cortex Park åbner for alle d. 1. oktober.
Efter receptionen fik jeg Emma til at nappe disse billeder af mig. Jeg vidste, at vi skulle på rundtur i hele bygningen, så jeg droppede høje sko (som jeg normalt ville have på til en reception med borgmesteren). Jakken er min nye ruskindsjakke, som I også så i søndags her, og kjolen er også fra ASOS, men købt i foråret. Der er dog stadig nogen tilbage – både i min grønne, men også en blå farve HER.

Dagen i dag startede dejlig sløvt i selskab med Bella. Hun blev båret ned på sofaen ved en 7.30, men virkede ikke som en dame der ville op. Jeg lod i stedet Tim smutte til møde, hvorefter jeg selv hentede dyne og lagde mig ved siden af Bella indtil hun vågnede kl. 09. Vuggestue blev det først til ved en 10.30-tiden. Dejlig morgen! Senere i dag smutter jeg til København, da jeg skal til middag med Georg Jensen Damask og en håndfuld bloggere i aften. Det glæder jeg mig til, da jeg er mega fan af GJD. Følg med på insta og snapchat: missjeanett

Yesterday I attened the pre-opening reception of Cortex Park at the university here in Odense. It’s a new place where you can get help, if you as a student have a great idea and start your own company. I wore my new suede jacket from ASOS (here) and this green dress (here). Today I’m going to Copenhagen to have dinner with Georg Jensen Damask and other bloggers.

bloglovin

15 kommentarer

 • Lerke

  Virkelig skøn kjole. Hvordan reden i størrelsen. Har du din normale størrelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er ret normalt. Ja, jeg har den i en UK12, som jeg plejer at være hos ASOS 🙂 Stoffet er stretchy!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, er den slet ikke åben officielt endnu? Vi har allerede haft undervisning der i tre uger, og dømt den aggressivt som kun studerende klokken 8 om morgenen kan dømme den, haha. Det er egentligt er meget spændende bygning, omend man som studerende sidder meget tæt i forelæsningslokalerne (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det er den faktisk ikke rent officielt, men ja, flere har allerede undervisning derude 🙂 Men den officielle åbning er først 1. oktober. Utrolig mange lokaler er stadig helt tomme, men det kommer der vist styr på inden d. 1 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Sikke nogle skønne efterårsfarver du har sat sammen. Det klæder dig virkelig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Er VILD med det outfit! Det er bare spot on!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  SÅ flot jakke!! Hvordan er den i str? Og går den ud bagpå (det ser lidt sådan ud på asos)?
  Virkelig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er ret normal. Jeg har min i UK12. Nej det er bare lige måden den falder på på billedet. Du kan evt lure den på modellen på linket 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Du ser helt fantastisk ud i det lækre tøj – og damn en lækker mås du flasher i den kjole 😉 Tak for god inspiration til efterårskøb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha tak, fedt kompliment 😉 Og selv tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Nej hvor ser det godt ud! 🙂 Flot figur dér – sidebilledet.. ppfft! :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at jeg er utrolig glad for mit grønne slange-prints tørklæde fra Besos (se selv HER og HER). Af samme grund har jeg længe været overbevist om, at jeg bestemt ikke har anskaffet mig det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen: Lidt om savn og ny ruskindsjakke