Outfit of the day #375 (i min all inclusive kjole)

Smukke øer og 90210 kjole

Smukke øer og 90210 kjoleAdlinks:
ASOS kjole HER – Net fra ONLY – Sandaler fra ASOS

I går brugte jeg det meste af dagen på en båd og ved smukke strande. Vi sejlede først til Gramvousa og dernæst til Balos lagune. Hold op det var pænt! På billedet står jeg ved Gramvousa. Jeg kommer til at lave et mere beskrivende indlæg om turen også og der ligger en del billeder derfra på min instagram HER.

Kjolen er i bedste 90210-stil og er lavet i nøjagtig samme snit, som mange af de kjoler Donna, Kelly og Brenda render rundt i. Den er rigtig billig og “bare” fra good old ASOS lige HER. Der er pynteknapper hele vejen ned foran – det vil sige. at de ikke kan åbnes.

Nu skal jeg ned til poolen, da jeg lige vil suge det sidste sol (og drinks) til mig. Vi skal hjem i morgen og jeg har det ret blandet med det. Jeg kunne sagtens klare en uge mere på disse lækre hoteller og i det fantastiske vejr, men jeg savner godt nok også meget efterhånden. Men jeg vil prøve at dele følelserne op: nyde i dag og så i morgen, der vil jeg glæde mig til ankomst i DK.

I’m enjoying the sun and the beautiful scenery here in Greece. Yesterday we went on a boat trip to the beautiful beaches of Gramvousa and Balos. The picture here was taken at Gramvousa. My dress is so 90s and reminds me of the dresses that Donna, Kelly and Brenda wore in 90210. It’s “just” from ASOS, very cheap and available HERE.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #375 (i min all inclusive kjole)