Barbie indtager Kreta

TILBAGEBLIK: September 2014

TILBAGEBLIK: September 2014
Jeg fjollede rundt i en photobooth sammen med en bunke smukke blogger til et ASOS-event i København. I kan se flere billeder fra boksen HER

TILBAGEBLIK: September 2014Jeg trængte til lidt forandring i forhold til mit hår, så jeg kastede mig ud i pandehår! Mere her.

TILBAGEBLIK: September 2014
Britney was in town! Og jeg var, sammen med min lillesøster, inviteret til hendes show, hvor hendes nye undertøjskollektion skulle vises frem for første gang. Selvom det er mange år siden, at hun første gang hittede med “Baby one more time”, så er jeg stadig fan og det var fedt at se hende “live in person” igen. I kan læse om hele min aften i hendes selskab HER

TILBAGEBLIK: September 2014Jeg var fuld i gang med at fylde Bellas værelse med møbler. En af dem, som flyttede ind sidste år i september, var den fine mini OK Design stol. Bella elskede den fra første øjeblik hun så den! I dag står den i hendes læsehjørne og der er kommet et lammeskind i den. Den kan købes HER og indlægget om stolen findes HER

 TILBAGEBLIK: September 2014Jeg lavede en guide til at se Rom på 24 timer – endda med et barn på armen! (så man kan måske nå lidt mere, hvis man ikke har det 😉 ). I kan finde hele guiden HER inkl. tips til restauranter, seværdigheder og hotel.

TILBAGEBLIK: September 2014Udvalgte outfits fra september 2014:
Nr. 1 HER – nr. 2 HER (skjorten sælger jeg her) – nr. 3 HER – nr. 4 HER – nr. 5 HER

TILBAGEBLIK: September 2014Bella blev 1,5 år og måned #18 blev beskrevet her. Den indeholdte øjenbetændelse, hundeleggings og kærlighed til cykler!

TILBAGEBLIK: September 2014
Jeg arbejdede for gadefestivalen KARRUSEL som social media manager, hvor jeg styrede deres sociale medier med hård hånd 😉 Det var virkelig en fest og kan kun anbefale jer at deltage (nu har det lige været der for i år, men ellers næste gang 😉 )

TILBAGEBLIK: September 2014
En af de mest læste indlæg i bloggens historie udkom i september sidste år: “Vil du kun have et barn??HER

Jeg havde godt nok godt gang i den sidste år i september! Job for KARRUSEL, ret mange bloggerevents, projekt børneværelse fortsatte og der var mange sociale ting i omgangkredsen. Og jeg fik virkelig også blogget en masse!

I kan kigge hele september 2014 lige HER

I was really busy last year in September: I worked as a social media manager for the street (music) festival KARRUSEL, I attended a lot of blogger events, tried to finish my daughters room and got a lot of blogging done! Take a look back at September 2014 here.

bloglovin

2 kommentarer

 • Ellen

  Det var så pænt til dig med det pandehår, altså!
  Er ikke sikker på, jeg kender til din nuværende hårsituation, men pandehår er altså bare lige spot on til dig 🙂 :67: :94:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak, du er sød Ellen! (og jeg er vild med dit navn!)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barbie indtager Kreta