Korte frynsestøvler i ruskind

Bellas vinterjakke

Bellas vinterjakkeBellas vinterjakkeBellas vinterjakke

Bella har aldrig haft andre forårsjakker fra andet end Mini A Ture, men det er første gang, at hun har en vinterjakke derfra. Vi har været sindsygt glade for forårs/overgangsjakkerne (I kan se hende i den første hun havde her), som har været af utrolig høj kvalitet. Begge jakker ser stadig næsten ubrugte ud på trods af at de har været igennem lidt af hvert. Jeg har desuden også været stor fan af farveudvalget. Jeg er ikke til de meget hidsige og skrappe farver. Der må godt være farve, men de skal være nedtonet eller “douche”, som man siger. Først var jeg egentlig hooked på, at hun skulle have denne jakke i den her farve, men jeg forelskede mig til sidst i den her smukke lilla version.

Jakken er varm og utrolig lækker. Blødt for inden i og Bella bevæger sig ubesværet i den. Hun har den i størrelse 92 og den virker ret normal i størrelsen. Den svømmer ikke på hende, men der er omvendt lidt plads til, at hun kan vokse lidt i den i løbet af vinteren. Både Bella og jeg elsker den fine spidse hue. Jeg synes, at hun ligner en lille (smuk) trold med den på og hun kalder den “paraply” (aner ikke hvorfor) og beder om at få den på, når det blæser. I går begyndte hun at græde, fordi hætten var faldet ned: “Naaaaaj, moar… paraply aaaf! Mere paraply!”. Hun er for skøn.

Mini A Ture har et rigtig godt udvalg af overtøj; både jakker, overtræksbukser og flyverdragter. Bella har som sagt denne, men er man ikke til den i lilla, så findes den samme model i utrolig mange andre farver. Jeg elsker deres anorak-form, men synes, at det er mest praktisk med lynlås foran og det har denne model!
Jeg er i hus både med jakke og flyverdragt, men hun mangler endnu hue og handsker. Og jeg er ret vild med huen nr. 4. Den ville gå perfekt til hendes jakke. Kjolen I kan se titte ud under jakken, er også fra Mini A Ture og den er lige HER. Jeg tog også denne cool sweatshirt med, da jeg bestilte.

I kan finde deres overtøjsudvalg lige HER

Sponsoreret af Mini A Ture

Bella has only had spring coats from Mini A Ture, but it’s the first time that we’re testing their wintercoats. The quality is really high, it keeps her warm and I love the colour selection they have. It’s available here and her dress (from Mini A Ture too) is right here.

Bellas vinterjakke1/ HER   2/ HER   3/ HER
4/ HER   5/ HER   6/ HER

bloglovin

3 kommentarer

 • Emma

  Nejnej, hvor er hun altså alt for cute! :heart_eyes: Jeg elsker billedet hvor hun sidder på “gyngehesten” :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] gengæld har jeg fået styr på vinterjakke og det er blevet nr. 5 fra Mini A Ture. Vi havde også Mini A Ture sidste år (HER) og det er bare godt, så det hoppede jeg på igen. I får snart et indlæg om den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] blevet koldt!) – netop for at undgå de få uger, hvor alle andre hamstrer. Bella havde sidste år vinterjakke fra Mini A Ture og den var vi så glade for (hende selv inklusiv), at det er blevet hos Mini A ture at hendes nye […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Korte frynsestøvler i ruskind