Lækker og billig efterårskjole

Det er i sandheden mandag

Det er i sandheden mandag

Jeg kom hjem fra London i går og søndagen blev brugt på sofaen med serier, tegnefilm og rugbrødsmadder. Skide hyggeligt og meget tiltrængt. I går aftes kunne jeg godt mærke, at jeg ikke var på toppen, men tilskrev det meste af det træthed fra den lange rejsedag. I dag er den dog helt klar; jeg har hovedet fuld af snot, feber, hovedpine og ondt i halsen. Godt gammeldags syg, øv! Jeg havde bare så mange planer for i dag arbejdsmæssigt. Den skulle have haft den helt store tur, men jeg nøjes med at ordne de ting, som ikke kan vente og så må resten vente til jeg har fået hovedet tømt for snot. Det er også vigtigt for mig, at jeg er rask til i morgen, da jeg faktisk har hele to events I ODENSE (!!! woop woop!) og jeg har glædet mig som en sindsyg. Det er så dejligt, at der er begyndt at være events her i byen. Jeg tager stadig gerne til København, men events i Odense betyder unægteligt, at jeg kan deltage i flere af dem end jeg normalt kan. Og skønt med lidt fokus på min dejlige by 😉

Nu hvor dagen byder på sygdom, så skal jeg lige opdateres på alle mine serier. DR valgte at have premiere på nyeste (og sidste!) sæson af Downton Abbey og så startede Gift ved første blik også i sidste uge. De kan begge ses på deres hjemmeside. Det tegner godt med Gift ved første blik. Alle virker ret søde og der er god kemi. Så er der også nye afsnit af The Affair og af The Fear of the Walking dead. De er begge på HBO Nordic. Og når jeg er færdig med det, så er jeg blevet hooked på Robinson(!?). Jeg er bare ved at være noget så træt af Gøtte, og den måde hun behandler andre mennesker på. Ryger hun ikke snart? (Som I kan høre, så er jeg virkelig blevet fanget af det!). Det lyder egentlig som en ret hyggelig dag, hvis det ikke var for at jeg har det vildt dårligt. Hvis jeg når alt det andet igennem, så har jeg også Reign på Netflix, men jeg krydser nu mest fingrer for at jeg bliver rask 😉

Well home from our trip to London, but now I’m sick so today is gonna be all about watching TV shows from my couch: Married at first sight, Downton Abbey, The Affair, The fear of the Walking Dead and Reign. Would be a comfy day if it wasn’t because of the sickness 😉

 

bloglovin

12 kommentarer

 • Der er altså også lige startet ny sæsin af The Walking Dead 😉

  Jeg er også kommet med på Robinson i år.. vildt sært! Til gengæld også svensk Paradise Hotel.. Det er farligt at have Viaplay… haha 😀 Rigtig god bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh tak for tip, så skal jeg også se The Walking Dead! Ligger det også på HBO?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hm det aner jeg faktisk ikke, vi har ikke HBO 🙁

   Glemte i øvrigt og skrive før jeg er helt enig med Gøtte… sikke et frygteligt menneske 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ser du så Walking Dead på en… alternativ måde?
   Og ja, det er hun virkelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så skønt, at Odense bliver større og større på landkortet. Så kan vi måske snart slippe for alle Odense-er-en-forstad-kommentarerne, som bare aldrig kommer til at falde i god jord hos en inkarneret fynbo og Odenseelsker, haha 🙂

  God bedring!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt enig! Jeg bliver også utrolig irriteret over den der med at vi bare er et bump på motorvejen til og fra Jylland/Sjælland.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av nu ved jeg ikke om du har set Reign, men jeg var ikke imponeret. Er en sucker for Tudors, The other woman altså film og serier som foregår i middelalderen – men jeg hopper altså ikke på at piger rendte rundt og så sådan ud i middelalderen haha. Well, den har jeg afskrevet – mest på grund af det. Er jeg den eneste der gør sådan? Kan kun fokusere på det, som virker utroværdigt pludselig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi har det fuldstændig på samme måde! De der kjoler ligner noget som amerikanske piger render rundt i til deres prom i 2015. Det holder ikke! Men jeg er ret nysgerrig på historien og hvor langt de tager os, så det er derfor jeg stadig hænger ved. Hun ender jo med at blive halshugget af Dronning Elizabeth, og det vil jeg gerne se hvordan de spinner! Men vi er på helt same page!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Øv, sikke en mandag! Håber din tirsdag er startet bedre og du ikke er gået omkuld med sygdom?
  Er du slet ikke ansat, på det firma du før har skrevet om?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev også væltet omkuld af sygdom, så snart jeg kom hjem fra England. Det må være noget med at rejse og blive udsat for andre bakterier, end man er vant til :grinning:

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hehe ja, det kan være de er lidt ramt i England for tiden 😉 Håber du er blevet rask!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker og billig efterårskjole