Ting som Bella siger

Fire fine fra Selected Femme

Fire fine fra Selected FemmeAnnoncelinks:
1/ Silke kjole 1199 kr HER   2/ Strikkjole 799 kr HER   3/ Blondekjole 799 kr HER   4/ Multi kjole 799 kr HER

I ved, at Selected Femme er en af mine yndlings mærker. Deres kvalitet er lækker, de har priser man kan være med på og så rammer de bare min stil ret godt – kollektion efter kollektion. Jeg har netop købt den her, men den er pt vist udsolgt på deres egen webshop. Den er nedsat HER hos Boozt og så er den også her hos ASOS.

Jeg er dog også blevet ret hooked på nr. 1 her. Den er lavet af silke og jeg har slet ingen tvivl om, at den ville være så lækker at have på. Desuden er jeg vild med printet. Nr. 2 har jeg længe kigget på. Igen ser den også lækker ud og jeg er vild med hvid strik om vinteren. Stik imod mange andre som undgår farven i de kolde måneder, for ikke at se blev ud. Jeg synes bare, at det hvide er så fint i vintersneen og ifølge de kloge meterologer, så får vi en hardcore vinter med masser af sne (jeg er glad!).

Selected har utrolig mange smukke kjoler HER

My regular followers know that I really, really like the Danish brand Selected Femme. I just bought this dress, but I really want these four too. Especially no. 1 (which is made of silk. Oh so lovely!) and no. 2, that looks super cozy for winter. Find more beautiful dresses from Selected Femme here.

bloglovin

4 kommentarer

 • Uuuh, nummer 3 er altså alt for smuk! Pyh, godt jeg ikke har 800 kroner til overs, ellers ville jeg nok komme til at købe den! 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt vildt! Og den er perfekt her til julens fester!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Den mørkegrønne kjole fra Selected Femme ser også virkelig fin ud – har du lavet et outfit billede med den på, og hvilken størrelsen har du købt den i ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, den har ikke været på bloggen endnu. Jeg har lidt problemer med mit kamera, som jeg håber at få løst i dag. Jeg har den str. 38

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting som Bella siger