Outfit of the day #382

Min nyeste ordre hos ASOS

Min nyeste ordre hos ASOSAdlinks:
1/ ASOS HER   2/ ASOS HER   3/ Calvin Klein HER

4/ Missguided HER   5/ ASOS HER   6/ Ganni HER

Inden vi tog afsted nåede min nyeste ordre fra ASOS lige at ankomme (smart, da jeg så kunne kaste en masse af det i kufferten). I får derfor her en lille anmeldelse af tingene:

1. Snørre i bluser og nederdele er en af de store trends denne sæson og jeg er hoppet med på den med den her nederdel. Stoffet er stretchy, som gør at den sidder rigtig pænt. Den fremhæver former på den bedste måde! Min er en str. UK12 og den er normal – men der er god plads, fordi stoffet kan give sig en del. Jeg har tænkt mig blandt andet at ville bruge den sammen med nr. 2.
Nederdelen finder I lige HER

2. Sidste lavede ASOS et par lækre strik i blød, blød kashmir. Jeg købte denne i rød (outfit her og her) og har knuselsket den lige siden. Da jeg så, at de i år har lavet dem i nye farver, så prioriterede jeg at købe endnu en. Jeg ville egentlig helst have haft den i grå, men den blevet revet væk hurtigere end jeg var på tasterne 😉 Jeg endte med den sarte lyserøde og har allerede været i den et par gange (blandt andet her). Den er lige så lækker som den fra sidste år og kommer den hjem igen i grå, så skal jeg ikke kunne sige mig fri for, at nappe den også. Sådan en klassisk kashmir sweater er en man har i mange, mange år! Jeg har både den røde og den lyserøde i størrelse UK12. De er normale i størrelsen.
Den lyserøde kan købes HER

3. Sidste måned købte jeg mine første par Calvin Klein trusser i grå og jeg har været så glad for dem. Så glad, at jeg måtte have et par mere! Jeg er dog gået en størrelse ned fra L til M, da de var lidt for store i L til mig. De er ret normale – jeg plejer at være en størrelse mindre i trusser end i “rigtige” underdele, som bukser, nederdele osv.
De sorte er HER og de grå HER

4. Jeg har nævnt et par gange, at vi har haft ret meget vand i kælderen. Sidste gang gik ud over ret mange af mine ting og disse støvler blev desværre helt ødelagt. Alt er blevet meldt til forsikringen og imens vi venter på de penge, så er vi blevet 5000 kr fattigere og en vandlås rigere (på det afløb, som lavede ballade). Men jeg manglede nu et par flade støvler og da over knee trenden fortsætter i stor stil, så købte jeg dette par, som minder rigtig meget om dem fra sidste år. Jeg købte dem i UK7 (dansk 40) og de passer.
De kan findes lige HER

5. I ved hvor glad jeg har været for denne her kjole. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle have denne blå kjole. Det er nemlig den helt samme model, pasform – ja, alle detaljerne er det samme. Det er bare et andet print! Den fine blå farve bliver nem at bruge både her til vinter, men også når sommeren igen kommer. Den sidder så godt og er rigtig flatterende (ligesom den anden kjole i samme model). Jeg har også denne i UK12, som den anden, og den sidder perfekt.
Kjolen kan I købe HER

6. ASOS har altså ret mange gode Ganni-ting på udsalg lige for tiden. Måske skal de have ryddet lidt ud inden alle festkjolerne kommer? I kan finde deres udvalg af Ganni HER.
Denne kjole er netop sat ned med 50% og da den vil være ret nem at bruge til både hverdag og fest, røg den med i min ordre. Den er dog meget lille. Meget, meget lille i størrelsen. Jeg købte den i L, men den havde været bedst i en XL, uden tvivl. Gannis størrelser er altså godt nok blevet små de seneste to år, men denne er dog den mindste L jeg i mit liv har prøvet. I skal i hvert fald gå en størrelse op! Udover det, er kvaliteten rigtig lækker og stoffet er tykt. Farven er virkelig også skøn.
Kjolen er sat ned HER

My latest order from ASOS: lace up skirt, cashmere sweater, Calvin Klein underwear, Missguided over the knee boots, blue ASOS dress and Ganni dress on sale. Everything fits perfectly!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #382