Bryllupssmadret

Opskrift: Lækker og nem grøntsagssuppe

Opskrift: Lækker og nem grøntsagssuppeOpskrift: Lækker og nem grøntsagssuppeTallerken fra Royal Copenhagen “hvid elements” HER

Det er ved at være tid til supper og jeg må dele en af mine egne favoritter med jer: grøntsagssuppe! Denne grøntsagssuppe har er sund og på grund af dens tykke konsistens, så er den ret mættende. Det er faktisk også ret nem at lave, da ovnen gør det meste af arbejdet for jer 😉

Grøntsagssuppe til 3-4 personer:

1 squash
1 rød peberfrugt
1 aubergine
2 løg
3-4 fed hvidløg (efter smag)
500-700 gram tomater
Tørret eller frisk timian
Frisk basilikum
Olivenolive
Salt & peber
Evt “pynt”: bacon og brune champignon

Skær squash, peberfrugt, aubergine, løg og tomat i både og chunky stykker. Læg dem i et stort fad, som kan gå i ovnen. Pil fed af hvidløg og læg dem ned i fadet. Hæld en 2-3 spsk olie henover grøntsagerne og kom salt&peber på. Drys tørret timian eller læg friske kviste af timian ned til grøntsagerne. Stil fadet ind i en forvarmet ovn på 180 grader og giv dem indtil de alle sammen er mørre. De må godt få en smule farve, men de må ikke blive mørke (så kommer suppen til at smage brændt). Kig til grøntsagerne en gang imellem og vend dem lidt med en ske, så de bliver færdig samtidig. Jeg gav dem cirka en time før de alle var møre.
Kom de færdige grøntsager og en hånd friske basilikumsblade i en stor gryde og blend dem med en stavblender til suppen har en ensartet konsistent. Smag om jeres grøntsagssuppe har brug for mere salg og peber. Pynt med en lækker creme fraiche, bacon og stegte champignon.

Se, var det ikke vildt nemt? Lækker grøntsagssuppe – Velbekomme!

Tip 1: Sørg for at bruge nogle gode, røde tomater med masser af smag. Min erfaring er, at økologiske tomater oftest smager af mere. Prøv at undgå de store og meget lyse tomater. Blomme- eller cherrytomater er at foretrække

Tip 2: Vil I gerne have en tyndere grøntssagssuppe, så kan I enten tilføje flere tomater eller fortynde lidt mere mælk, når suppen er blendet.

I kan finde alle mine opskrifter HER

Fall means time for soup and this one is amongst my favorites! To get the reciepe translated word for word click on “translate” in my top menu under my header.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupssmadret