Opskrift: Lækker og nem grøntsagssuppe

Outfit of the day #380

Outfit of the day #380Outfit of the day #380Outfit of the day #380Outfit of the day #380Adlinks:
Forever Unique dress (HERE) – Ottomanhands bracelets (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE and HERE) – Gina Tricot earrings (HERE)

I dag fylder bloggen 7 år. 7 år!! Det er jo crazy! Jeg ved, at jeg dengang aldrig havde forestillet mig, at jeg 7 år senere skulle leve af den. Men det er fantastisk som tingene kan udvikle sig og overraske på den måde. Jeg skylder helt sikkert også jer en kæmpe tak for at følge med herinde. Det er efterhånden lidt en kliché at sige, men den ville ikke være noget uden jer. Tak!

Og hvilken bedre måde at fejre bloggens fødselsdag på end dele et af de mest festlige outfits i bloggens historie? Jeg har glædet mig ret så meget til at vise jer disse billeder. På trods af, at Tim først slet ikke mente, at vi havde tid til at få dem taget (han var toastmaster og havde lidt travlt 😉 ) og det hele tog 3-4 minutter, så blev de faktisk ret gode! Jeg har siden foråret glædet mig som et lille barn (/prinsesse) til at komme i kjolen og den høstede også ret så mange komplimenter i løbet af aftenen. Den var faktisk overraskende behagelig at have på og meget flatterende (den falder på den helt rigtige måde alle steder). Jeg har i øvrigt heller ikke nogen bh på. Tak for støtten (og gode gener på det område), siger jeg bare 😉 Man kan godt mærke, at det er oprindeligt var en kjolen til 5700 kr (jeg betalte dog “kun” 2200 kr på udsalg).

Festen blev holdt på Comwell Sorø/Sorø Storkro i nogle rigtig fine omgivelser. Vi havde et lækkert værelse og personalet var så søde. I får billeder af brudeparet (inkl den smukke kjole) og mit outfit fra receptionen senere på ugen. Hvis I er nysgerrige på brudens kjole, så kan den lures på HER på min instagram.

Min kjole her er fra Forever Unique og netop sat ned til 1800 kr HER.
Ret normal i størrelsen – jeg har en UK12.

Today is my blogs birthday! It has now been 7 years. Isn’t that crazy? 7 years ago I would never have thought that today the blog would be my fulltime job. It’s amazing how things develop over time. Let’s celebrate with my outfit from Saturday where I attended our friends Janne and Thomas’ wedding. I was wearing my Forever Unique dress which I have been dying to wear ever since I bought it back when it was spring.
Happy birthday blog!

bloglovin

16 kommentarer

 • Anne Sofie

  7 år?!? Ej nej. Jamen.. Pludselig føler jeg mig på en eller anden måde gammel, jeg har nemlig fulgt med fra bloggens spæde start. Haha.
  TILLYKKE!! Og hvor ser du bare knald godt ud – men det er jo ikke noget nyt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha du er ikke den eneste der føler sig det 😉 Og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bloggen :kissing_heart: Meget passende indlæg at fejre det med :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, 7 år! Stort tillykke.

  Den er altså også bare så hamrende imponerende den kjole. Ved at jeg skal til (i hvert fald) et enkelt bryllup næste sommer, og jeg håber så inderligt, at jeg får råd til at hoppe i noget lige så smukt til den tid 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stort tillykke med bloggen og skøøøn kjole! Jeg har glædet mig meget til at se den på! 🙂 (Den lever op til forventningerne! 😉 )

  Åh Sorø! Min første kæreste var fra Sorø! Der er dog ikke noget så skønt som en tur i Akademi haven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Mette! Jeg er også glad for både blog og kjole 😉
   Hvor sjovt! Jeg kender ikke så meget til Sorø andet end at jeg engang har været på noget lejr lige udenfor byen. Men vi var aldrig onde i byen og det er mange år siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorhe

  Bor i Sorø, det er skam en dejlig lille by, håber I fik set en lille smule nu I var i området. Stort tillykke med de 7 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak!

   Det gjorde vi desværre ikke, da vi bare kørte direkte til stedet og så hjem igen. Men det vil jeg skrive mig bag øret til en anden gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Så flot en kjole, er helt vildt misundelig. Er sikker på du bliver lige så flot I en hvid slags når tiden komme.
  Og tillykke med Bloggern. Jeg nyder virkelig at læse den, og jeg synes virkelig det er et godt stykke arbejde du gør. Det jeg godt kan lide ved den er, at Man altid kan læse at der ligger tanker bag ved alle indlæg, selv hvis det bare er et sponsoreret indlæg, med en forretning der har åbnet, eller en rabatkode, tilføjer du noget personligt, og det synes jeg er ret unikt for din blog. Og så har du en fed og anderledes tøjstil. Jeg er sikker på at det er et godt valg at satse på Bloggen som levevej, for det har du talent for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Hjertelig tillykke med de 7 år – du er en af de “gamle” i branchen så 🙂 🙂 det er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja det er jeg i den grad 😉 Og tak :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Se hele outfittet HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] type lyseblå plejer at være rigtig god til mig og snittet ser flatterende ud. Efter at jeg havde denne på sidste år, så er jeg blevet lidt vild med at have lange kjoler på til bryllupper. Det er altså for fedt! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] første outfit bliver dette, med min fine gule kjole fra H&M i centrum. Senere skifter jeg til denne her. Den glæder jeg mig helt til at komme i igen. I morgen er der brunch inden vi tager hjem og der […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Det er et virkelig fint sted og med smuk beliggenhed. Efter receptionen skiftede jeg til min lange røde kjole fra Forever Unique. Den er altså et fantastisk køb – jeg føler mig som en million i den og den går altid […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Lækker og nem grøntsagssuppe