Bellas vinterjakke

Outfit of the day #381

Outfit of the day #381Outfit of the day #381Outfit of the day #381Outfit of the day #381Adlinks:
Ganni dress (HERE and HERE) – Quay sunglasses (HERE) – Pernille Corydon earrings – DKNY “gansevoort” bag (HERE and HERE)
Ottomanhands bracelet (HERE) – Christian Louboutin shoes

Yay, fredag! Det er egentlig ikke fordi, at jeg som sådan har brug for weekend. Som selvstændig flyder fritid og arbejdstid lidt sammen, og jeg blogger også tit i weekenden (selvom jeg for det meste prøver at holde fri om lørdagen). Men weekend betyder at både Bella og Tim er hjemme og i dag går Tim endda på efterårsferie, så det er ekstra dejligt. Det er bare bedst, når vi alle tre er sammen <3 Vi skal ikke rigtig noget i weekenden andet end at jeg gerne vil op og træne. Og så skal der pakkes til London og Oxford til på tirsdag! Tusind tak for jeres vildt gode tips til børnevenlige ting at lave i London (læs kommentarfeltet her, hvis I også vil inspireres). I er alt for gode og jeg har lavet en liste! Nu hvor I er så awesome, har I så et godt bud på en god, men børnevenlig restaurant? Er der fx. en af Jamie Olivers, hvor man godt kan have en krudtugle med?

Jeg har lovet jer det første outfit fra brylluppet (I kan se outfittet fra festen om aftenen med den lange røde kjole HER), så her er det! Jeg hoppede, som planlagt, i min nye kjole fra Ganni og den passede perfekt til et efterårsbryllup. Vi var i Benløse kirke til vielsen og bagefter var der bryllupskage, champagne og snacks hjemme hos dem selv i haven i Ringsted. Vejret var virkelig med os og vi var flere der efterfølgende havde røde kinder af et par timer i solen. Som jeg beskrev her, så kørte vi alle til Comwell Sorø/Sorø Storkro til middag og fest, hvor alle også overnattede. Jeg elsker bryllupper, hvor alle overnatter samme sted. Det var egentlig ikke en ting vi havde planlagt til vores bryllup, men det er noget vi begge to synes fungerer rigtig godt og det virker som om det “forlænger” festen. Det er så fedt, at vi gået til så mange bryllupper inden vores eget, fordi vi bliver virkelig klogere på, hvad vi vil have og ikke have. Og så vil jeg lige dele et billede af brudeparet. Hendes kjole var sååå smuk og tjek lige den ryg! Så fin, så fin!

Jeg vil ønske jer en skøn weekend og kig endelig forbi bloggen, hvis I har et kort sekund. Der kommer både indlæg i morgen og søndag (og søndag har jeg en speciel rabatkode til en stor kendt webshop – kun til jer!).

Before wishing you a lovely weekend I wanna show you the last outfit I wore at last weeks wedding. I was wearing my new dress from Ganni and it was perfect for a fall wedding! You can see the outfit I was wearing for the party here.

Outfit of the day #381

bloglovin

9 kommentarer

 • Er du vild, hvor er ryggen på den brudekjole smuk :O

  – Kit

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt vild! Jeg var også tosset med den kjole. Den klædte hende så fantastisk godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jamies Italian kan varmt anbefales. Super hyggeligt sted og god stemning – og børn kan sagtens medbringes 🙂 Jeg har erfaret, at det er en god ide at bestille bord på forhånd,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak, jeg vil skynde mig at se om vi kan booke bord

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne slet ikke se kjolerne ordentligt på Instagram – hverken din ellers brudens, men hold op hvor er I begge to fine! Blonderne på brudekjolen er jo helt fantastiske, og rød klæder dig SÅ godt :DN Normalt synes jeg sort og rød bliver lidt hårdt sammen, hvis man kan sige det sådan, men slet ikke her – og slet ikke når kjolen matches med de sko 😉 Måske er det egentlig mørkeblå på din kjole istedet? Anyways, I ser begge fantastiske ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Laura! Nej, jeg forstår godt hvad du mener mht rød og sort – og har det også sådan nogle gange. Kjolen er sort og rød 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Nu er jeg på udkig efter den her lækre ganni kjole! Hvad størrelse bruger du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har en str. L – jeg synes at Ganni er lidt små i størrelserne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg er på jagt efter denne kjole , men da den er en gammel model er den ikke til at få fat på . Så jeg bliver nød til at spørge dig – er det sådan at du står og skal sælge din? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bellas vinterjakke