En efterårsweekend

Outfit of the day #382

Outfit of the day #382Adlinks:
Ganni dress (HERE) – ASOS suede jacket (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE and HERE) – Ottomanhands bracelets (HERE) – ASOS shoes (HERE)

Bliver det måske det sidste outfit med bare ben for i år? Det kunne godt ske. Med mindre nogen sender mig på juleferie på en bounty ø, haha!

Jeg var i min forholdvis nye Ganni kjole og pink stiletter, da jeg spiste middag på Hotel Hesselet i Nyborg sammen andre Odensebloggers: Martin, Emma, Jacqueline og Katarina Natalie. Det var en fantastisk hyggelig aften med outstandig mad. Selv hvis I ikke skal overnatte på hotellet (som ellers også kan anbefales), så tag til Nyborg og nyd en hyggelig aften med god mad og udsigt til Storebælts broen. Det er et rigtig dejligt sted og I husker måske, at jeg flere gange har nævnt hotellet før. Jeg tror, at Tim og jeg har været på kæresteweekend der en 2-3 gange. Jeg havde desværre glemt mit kamera, da vi var afsted, så jeg fik ingen billeder af vores mad, men både Jacqueline og Martin tog vildt gode billeder, som I kan se HER og HER (Martin er madblogger, så hans indlæg er en udførlig anmeldelse af ret for ret. Vildt fedt!).
I kan følge instagramprofile Odensebloggers HER, hvis I gerne vil gå på opdagelse i de mange bloggere byen har at byde på.

Ganni kjolen er stadig på udsalg lige HER og, modsat de fleste andre styles fra Ganni, så er den her lidt stor i størrelsen. Svinger I mellem to, så tag den mindste. Min er lidt for stor til mig, men det går (det er en L). Skoene er ret normale i størrelsen og har den mest behagelige højde!

Nå, nu vil jeg snart smutte mod lufthavnen, da vi flyver til London om få timer. I kan følge med på instagram HER og snapchat: missjeanett

My outfit from when I had dinner with other bloggers from Odense at Hotel Hesselet in Nyborg. We enjoyed a beautiful night with gorgeous food while looking a the ocean. I was wearing my new dress from Ganni which is still on sale right here. Today I’m flying to London. You can follow my adventures here on Instagram.

bloglovin

10 kommentarer

 • Natalie

  Hej Jeanett. Har du ikke haft en byguide til Odense på din blog? Gider du linke? Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skoene er jo noget så vidunderlige. Så dejligt et friskt pust til et outfit! Og så er det bare rart med sko, som både er pæne og har en dejlig højde. En sjældenhed! 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er det nemlig, og dem her kan jeg gå i meget længere end mange af mine andre sko

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LW

  uuuh’ god tur til London :sunglasses: :heart_eyes: har altid godt kunne tænke mig at opleve den by!!
  Håber på en god guide til de steder i var og hvor i kommer til at bo :person_frowning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak! Der kommer guide, når jeg er hjemme igen 🙂 Både med hoteller og seværdigheder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har også købt kjolen, der er stor i størrelsen – lidt øv, når det er så dyrt at sende retur til asos. Men synes, den sidder flot på dog. Er din krympet lidt i vask?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har haft den vasket en enkelt gang so far, men det skete der (desværre ikke noget ved). Men jeg har andre ting fra Ganni som bare lige så stille er krympet over tid. Så du evt hvad denne var lavet af, af materiale?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Æv 🙂 Bomuld. Og der skulle have stået “dig” i min tidligere kommentar – synes, den sidder flot på dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Så burde den faktisk krympe lidt med antallet af vaske. Det gør bomuld.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] gode under tøj som t-shirts og materialer, hvor man nemt kan ane en bh. Jeg havde den på under denne kjole i går og der var den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En efterårsweekend