To hoteller på Kreta: Geraniotis hotel og Porto Platanias Village

Outfit of the day #384

Outfit of the day #384Outfit of the day #384Outfit of the day #384Annoncelinks:
mbyM dress (HERE) – ASOS cardigan (similar HERE) – Line&jo “miss neason” necklace (HERE) – Maria Black necklace (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Magasin shoes

Det er helt underligt, at min mbyM kjole ikke har været på bloggen (i et outfit) før nu, fordi jeg bor i den for tiden. Jeg smed den til vaske i går og den kører allerede i vaskemaskinen lige nu, fordi jeg gerne vil have den på i morgen. Så ved man, at man har gjort et godt køb! Den er bare så rar og samtidig er den nem at bruge til forskellige ting. Her havde jeg den på til en hyggelig (og spontan) middag med nogle venner, men jeg har også haft den på tider møder sammen med mine lange Gestuz støvler og min læderjakke. Den kan købes HER og den findes også i grøn. Den er faktisk lidt stor i størrelsen. Jeg har den i S/M.

I dag skal jeg fejre min mand, da han fylder hele 32 år. Tillykke skat <3 Godt at jeg er yngre end ham, haha 😉 I aften har han dog givet grønt lys for, at jeg lige kan kigge forbi et event her i Odense, for rigtig mange Odensebloggers (følg dem her). Så kan han putte Bella imens og så hygger vi alene, når jeg kommer hjem. Jeg har også et ret spændende møde i dag. Jeg håber, at der kommer noget ud af det, så jeg kan fortælle jer om det 😉

Hav en skøn torsdag!

I actually don’t know why you haven’t seen me in my new mbyM dress before now, because I’m wearing it ALL the time. It’s really comfy and easy to style. It’s available here. Today I’m celebrating my man. It’s his birthday and he’s turning 32! Happy birthday my love <3

bloglovin

3 kommentarer

 • Tillykke med Tim.

  Jeg er så ærgerlig over, jeg ikke kan deltage i aften. Ville så gerne bakke op om, når der endelig afholdes lidt events i Odense 🙂 Håber I får en skøn kaffe-aften.

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er et eller andet der ser helt anderledes ud ved dig på de her billeder – altså slet ikke på nogen dårlig måde, for du ser stadig fin ud 😀
  Håber I havde en dejlig fødselsdag sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Måske er det hestehalen? Jeg har ret sjældent hestehale på mine outfitbilleder

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To hoteller på Kreta: Geraniotis hotel og Porto Platanias Village