Fire fine fra Selected Femme

TILBAGEBLIK: Oktober 2014

TILBAGEBLIK: Oktober 2014Jeg skrev lidt om det perfekte familieliv. Hvordan får man arbejde til at gå op med at have (små) børn og hvad med dem, som går hjemme med børnene? Sjovt nok, er det noget som er meget oppe i medierne lige nu. I kan læse indlægget HER.

TILBAGEBLIK: Oktober 2014
Jeg tippede om (og købte selv) en rigtig pæn vinterjakke. Den var selvfølgelig fra yndlings-ASOS og den bliver brugt igen i år. I kan se den på mig lige her. ASOS har faktisk lavet den igen i år, bare i nye farver. Find den i armygrøn HER og camel eller mørkegrå HER.
 TILBAGEBLIK: Oktober 2014
Et udpluk af outfits for et år siden. Den stod meget på kombinationen af lange støvler, strik og nederdel.
Nr. 1 HER – nr. 2 HER (strikken i ny farve her) – nr. 3 HER (sælger strikken her) – nr. 4 HER – nr. 5 HER

TILBAGEBLIK: Oktober 2014Vi holdte en helt fantastisk efterårsferien på Møn, hvor vi boede på Tiendegaarden. Vi kravlede op og ned af Møns klint, var i vildmarksbad under åben stjernehimmel (fuldstændig fantastisk aften!) og klappede køer. Der er alt om vores oplevelser og selvfølgelig en masse billeder i indlægget HER

TILBAGEBLIK: Oktober 2014Jeg viste jer, hvad der lå af læsestof på mit natbord. Måske jeg skulle lave et nyt et? I kan læse mere om bøgerne i indlægget her

TILBAGEBLIK: Oktober 2014
Jeg holdt pigebrunch for de sødeste damer jeg kender med god mad og masser af bobler (vi endte med at dele et par flasker ;))

TILBAGEBLIK: Oktober 2014
Jeg gjorde status på kroppen, da jeg havde givet den gas i 7 måneder. Jeg skal nok give en ny update, inden året er om, fordi jeg giver den gas igen 😉 I kan læse den gamle update plus tanker omkring motivation, hvad der gjorde at jeg kom igang og om mit mål HER
 TILBAGEBLIK: Oktober 2014
Jeg forlod et rigtig fint walk-in (her), da vi flyttede fra vores lejlighed til vores hus. Men heldigvis fik jeg walk-in igen, da vores (kæmpe) soveværelse har et ret stort indhak, som “skreg” på at blive walk-in 😉 Det viser jeg frem i indlægget HER

TILBAGEBLIK: Oktober 2014
Bella fyldte 19 måneder og hun begyndte at tælle, tale utrolig meget om dyr og bedsteveninden i vuggestuen, og sendte luftkys til folk. Hun er i øvrigt stadig rigtig glad for klodserne. Læs indlægget HER
H
un er i øvrigt i cardigan fra Noa Noa HER, body fra Fred’s World HER og bukser fra Noa Noa HER

Oktober sidste år var godt nok en nice måned! Fantastisk efterårsferie, masser af sociale happenings og gode køb. Jeg blev helt glad over at kigge arkivet igennem. I kan lure på hele oktober måned 2014 lige HER

Looking back at October last year: We had an awesome autumn break at the island of Møn, I finished my walk-in and enjoyed good times with friends.

bloglovin

3 kommentarer

 • Oktober er også bare sådan en skøn måned at “arbejde” med. Man får det bedste af det hele – hverdag og ferie, solskin og regn, kulde og varme. Ja tak!

  Det ligner helt bestemt, at du havde en skøn oktober sidste år. Håber den var lige så god i år? 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Du burde altid gå i det sorte outfit, for hold nu op hvor ser du godt ud!! Det er virkelig så pænt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg tænkte også lige selv, at det måtte jeg snart i igen! Og tak for komplimentet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fire fine fra Selected Femme