Mere lyserødt til bolig

Ting som Bella siger

Ting som Bella sigerAnnoncelinks:
Tunika fra Wheat – på udsalg HER

Bella er netop nået en alder, hvor der kommer de sjoveste ting ud af hendes smukke mund (eller “mum”, som hun siger 😉 ). Når hun konstruerer sætninger, så giver det et helt fantastisk indblik ind i hendes verden. Det er sjovt, nogle gange giver hendes sætninger faktisk mere mening end hvis det havde været perfekt dansk.

Her er nogle af de fede ting hun siger:

“Åh, hvad er det larm?”, som betyder [Hvad er det for en lyd?]
“Hej bassemor” – ?? (vi bruger ikke ordet “basse” herhjemme)
“Uhh farlige bøss, farlig!” betyder [Farlig spøgelse]
“Bella færdig… IKK!!”, “Bella kommer… IKK!!” – Hun mener det faktisk ikke som drillerier, men “ikke” kommer bare så forsinket, at man når at tro, at hun mente det modsatte.
“Undskyld Bella” – Hun siger undskyld til ting og mennesker på de mest mærkelige tidspunkt. Den anden dag kørte hun sin lille miniature indkøbsvogn (I ved, dem i børnestørrelse, som de har i supermarkeder) ind i en køledisk. Hurtigt løber hun hen og aer køledisken imens hun siger “Undskyld Bella”. Hun mener nok, “Bella siger undskyld”, men det lyder så sjovt. Også at hun undskylder til en køledisk 😉 Hun har også undskyldt til en kantsten (da hun selv faldt ned af den), vores bil og vores sofa. Hun bliver ikke en person, som kommer til at have problemer med at sige undskyld.
“Åh det er sort, moar” betyder “Det er mørkt”
“Masbur” = Fodspor
“Jeg gem mig!!” betyder “Jeg står inde i køleskabet. Kom og find mig”. Og hvis man lader som om man ikke kan finde hende, så giver hun hints “Åh mig Bella er kold”.
“Åh hvad er det, moar? Se! Se! Det er fin!” kommer hver gang, at solen laver fine farver på himlen

Den helt vildt smukke tunika, købte jeg HER lige inden vi tog til London. Elsker farven og Bella er så god i de gule farvetoner. Den er på udsalg nu.

Ting som Bella siger

Bella says so many funny things these days. She playing with words and even though her sentences make sense, then they’re still very funny. Examples: “What is that noise?” means “What is that sound?” or “Oh mommy, it’s so black” means “Oh mommy, it’s so dark”. She also says “I’m sorry” to dead things, if she bumps into them. Like our couch or our car.

bloglovin

7 kommentarer

 • Det der med at sige undskyld til ting – det vokser man ikke nødvendigvis fra 🙂 http://omveje.com/481/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Smukt billede af Bella tilsidst i indlægget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak :* Synes også, i alt beskedenhed, at hun er ret køn 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Sødt!
  Mon ikke hun har hørt ‘Sig undskyld, Bella’ nogle gange – og det gør hun så: Siger “Undskyld Bella”, når noget går galt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hmmm jo, men jeg tror faktisk det kommer fra vuggestuen. Bella er nemlig “den lille” i omgangskredsen, så oftest er der behov for at nogle andre siger undskyld til hende 😉 Men i vuggeren er det omvendt – der er hun nu den ældste, så hun kommer nok til at kanøfle nogle af de små en gang i mellem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den sidste er godt nok fin! Jeg elsker hvordan børn bare kan få en til at se verden på ny og f.eks. nyde en solnedgang endnu mere, fordi man kan se hvor begejstrede og fascinerede de er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt vildt! Og sådan er det med mange ting. At få børn lærer virkelig én at sætte pris på de små ting i livet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere lyserødt til bolig