Outfit of the day #380

Tips London med barn? (og Oxford med barn)

Tips London og Oxford med barn?London med barn - Le Pain QuotidienTips London og Oxford med barn?
Reklamelinks:

Om 6 dage tager jeg på ferie igen. Jeg føler lige, at jeg har været afsted, men det er også under en måned siden sidst. Denne gang går turen til London og Oxford. Det er min og Tims 3. gang i London og Bellas først. Eller, hvis det tæller, at hun lå inde i maven sidst vi var der for 3 år siden, så er det hendes anden gang. Men det gør det ikke rigtig 😉 I kan i øvrigt se billeder fra rejsen for tre år siden HER, hvor vi var i London og Birmingham (min søster studerede på det tidspunkt i sidstnævnte by). Der havde jeg virkelig meget preggo-kvalme og sindsyge migræne-agtig hovedpine.

Denne gang skal byen ses fra en hel ny vinkel – London med barn! Og selvom jeg har været der to gange før, så vil jeg utrolig gerne høre, hvis I har nogle tips til hvilke ting vi kan lave med Bella. Hvordan opleves London med barn på den bedste måde? Jeg overvejer om vi skulle tage i London Zoo. Er der nogen af jer som har været der? Kan det anbefales? Jeg tænker også, at London Eye måske ville være sjovt for hende. Det har jeg faktisk aldrig selv været oppe i. Vi skal helt sikkert også lege lidt i en park og jeg VIL i Tower of London denne gang. Efter at have set så meget The Tudors (den ligger på Netflix), så er det for mig et must see denne gang. Jeg skal også spise morgenmad på Le Pain Quotidien mindst en gang (billede nr. 2). Det var godt og øko!
Kom meget gerne med jeres tips til London med barn! Og også gerne Oxford! Det bliver spændende at opleve London med et barn, nu når vi kunne har prøvet uden.

Hold op, hvor har det været svært at finde hoteller denne gang. Jeg indrømmer gerne, at vores standard er steget, siden vi første gang var i London. Der boede vi på en 2-stjernet hotel i Nottinghill. Vildt hyggeligt kvarter og udsigt over en park, men da vi kom ind på værelset for første gang, da troede jeg, at vi ikke et toilet. Indtil jeg åbnede skabet… toilet i skabet, awesome! (og vi var stadig helt nyforelsket-min-kæreste-må-ikke-vide-at-jeg-andet-end-tisser-når-jeg-er-på-wc). Sidste gang var vi vildt sent ude og bookede en uge før afrejse (også i efterårsferien) dette hotel til en vanvittig god pris. Vi troede, at vi kunne lave samme nummer denne gang, men det har i stedet bidt os i bagenden. Alt er svimmelende dyrt. Nå, men jeg har netop booket dette hotel til den første dag, hvor vi ankommer. Derefter tager vi to dage til Oxford, hvor vi bor hos venner, så der skal vi ikke tænke på overnatning. Bagefter har vi igen to nætter i London og der skal vi bo på dette hotel. Det ligger ret genialt og flere af værelserne skulle have udsigt til Big Ben. I like! Jeg ville sindsygt gerne have boet lige her, men alt var booket, så det må blive næste gang vi er i London.

In six days I’m going away again and this time I’m flying to London with my boyfriend and Bella. I’ve been to London twice before (see pictures from my last visit here), but it’s my first time with a child, so do you have any tips on what to do in London that’s child friendly? I’m considering London Zoo and London Eye. I think she will find both places amusing. We staying at this hotel, then we’re in Oxford for two days visiting friends and then back for two days in London again staying here.

bloglovin

27 kommentarer

 • Camilla T

  Hejsa!

  Apropos Netflix… 😉 Har du sendt mail ud til vinderne? Jeg har ikke modtaget noget, og jeg ved det er vildt irriterende hver gang jeg nævner det, hihi.
  Og så vil jeg også lige tilføje (har jeg også prøvet i tidligere kommentarer, men de er aldrig kommet frem), at jeg synes du har vildt god kjolestil. Jeg tror, du er den blogger, hvor jeg føler mig allermest inspireret mht. kjoler. Især de kjoler du har lagt ud på det sidste. Ganni-kjolen du havde på til brylluppet er også helt fantastisk, og jeg tror jeg må eje den. Og nogle af de andre også..
  Nå, men de kjoler er bare så flatterende til dig, og det inspirerer mig. Så, ja, det var bare lige det jeg ville sige 🙂
  Hav en god onsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hej Camilla,

   Ja der er sendt ud og jeg har også hørt fra de andre to – de er i fuld gang med at hygge med Netflix. Mærkeligt at du ikke har modtaget! Kan du ikke lige skrive til mig på jeanettdrevsfeldt@gmail.com så prøver jeg lige at besvare din mail – så ser vi om det virker. Jeg har nemlig kode klar til dig, så du kan komme i gang i aften i det her nederen efterårsvejr 😉

   Og mange tak for dine søde ord… hvor er det fantastisk at få at vide <3 Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg tror også at hun vil elske haven ved Buckingham Palace, hvor man kan fodre vilde egern – som er tamme. Rent snehvide-moment. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Godt tip! Det vil hun uden tvivl synes er bomben! Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg tænker måske, at London Eye virker som en god ide i teorien, men i praksis tager turen 1 hel time og så er det pludselig et lille rum, hvis hun begynder at kede sig 🙂 (bare et tip fra en, der selv synes det blev lidt kedeligt efter 15 min)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh tager det SÅ lang tid? Ej, okay ja så er det for længe uden der rigtig “sker” noget. Fedt du skrev!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • London Eye tager ikke en time, men 28 minutter for at være præcis. Jeg var selv i London eye i foråret, og jeg synes det var SÅ fantastisk, og det er jeg sikker på at Bella også vil synes. (Har selv en lille pige på Bellas alder i familien, og hun ville være tryllebundet – selvom hun også har krudt bagi :joy: ). Det er altså noget helt specielt, og der er jo masser at kigge på for den alder – biler, både, masser af lyskæder overalt m.v. Det kan virkelig anbefales at gøre det om eftermiddagen, lige inden solen begynder at gå ned.
   I kan med fordel købe billetter hjemmefra, så kan i springe køen over, så slipper Bella for at vente :grinning:

   I stedet for zoo vil det garanteret være et hit at gå tur i de store parker som hyde park og kensington gardens, hvor der er masser af tamme egern hun kan fodre – og masser af hunde.
   Den store Disney butik på oxford street er også et besøg værd, den er indrettet som et disney paradis (og der er masser af ‘Frost’ ting 😉 )

   Jeg håber I får verdens bedste tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov! Og jeg har også hørt godt om Holland Park hvor der går vilde påfugle. Der er også indhegning med bl.a. små grise man kan fodre. Der skulle også være en stor legeplads, hvilket der også er i Hyde Park 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Endnu en blog, hvor jeg irriteres af Aussie-reklamen, der skal lukkes ned, før man kan læse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det tog forhåbentligt ikke mere end et par sekunder og derefter kunne du nyde helt gratis underholdning 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi var der i sommer med to (store) børn. Vi spiste flere gange på Honest Burger – det er en kæde, der ligger flere centrale steder, og de laver nogle helt fantastiske burgere. Og så er det både børnevenligt og billigt. Vi var også en tur i Holland Park – der er et lille japansk område, meget fint og også med halvtamme egern . Jeg vil absolut ikke anbefale zoo – vi var der, og det var både dyrt, kedeligt og meget misligholdt. Jeg har til gengæld hørt godt om det naturhistoriske museum – også til mindre børn, det var bare for godt vejr til museum, da vi var der.

  Rigtig god tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej 🙂

  Jeg har været au pair i London, så jeg har lidt tips til, hvad man kan lave med et barn 🙂

  Der er en kæmpe lækker legeplads i Kensington Gardens ud mod Notting Hill/Queens Way, som bestemt er et besøg værd.

  London Zoo er fint, men hvis man er vant til danske standarder med plads til dyrene, er det måske lidt klemt.

  Derudover synes jeg, at Sea Life London Aquarium er flot. Det er lige ved siden af London Eye.

  Den store Hamley’s på Regent Street er altid et hit!

  London Transport Museum er hyggeligt, og der plejer at være sjove ting at lave for børn i alle aldre, når det er ferietid.

  Ellers bare det at køre med the Tube eller se gadegøglere ved Covent Garden plejer at være sjovt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for brugbare tips! Det tager jeg imod med kyshånd!
   Aquarium har vi dog været i for mange år siden, og det var vi begge meget skuffet over. Især i forhold til hvor dyrt det var (vi gav £14 i 2006).

   Jeg tror også, at vi dropper zoo. Der er flere af jer, som ikke synes det er godt. Og nu har vi europas bedste zoo her i Odense (det har lige vundet prisen igen), så vi er nok lidt for forvente 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg elsker London. Vil gerne derover næste år hvor jeg vil have min mand og søn på 10 år med.
  Mindes ikke at London eye tager 1 time.

  Når jeg er i London skal jeg altid på ed’s diner og får burger, fritter og milkshake. De ligger et par steder i London. Prøv at google dem.
  I skal da i hamleys legetøjsafdeling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Og forresten … Vi er ofte gået i parkerne med jordnødder . Det er så hyggeligt at fodre egern .
  Man kan se dem kravle i træerne, og så er det bare at kaste nødder til dem. Efter lidt tid tør de komme helt hen til en

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det skal vi helt sikkert! Bella vil ELSKE det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg kan se at Johanne anbefaler haven ved buckingham palace, og jeg ikke sikker på hvilken hun mener, men jeg vil anbefale St James’s Park som ligger lige ved buckingham palace. Der er MANGE egern, pelikaner, svaner og andre små fugle. Jeg kan ikke huske om det var her eller i en anden park jeg også så papegøjer! Af alle parker i london kan jeg klart bedst anbefale St James’s Park.

  Jeg vil også anbefale morgenmad på the breakfast club. SÅ godt og SÅ hyggeligt. Da jeg var der var der mange børn og der er virkelig plads til at de kan larme og være børn, selvom restauranten er lille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fedt, klasse anbefalinger! Det skal vi da helt sikkert 🙂 Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  London Eye (min datter på 4 var med i det da hun var hhv. 2 og 3 år, og hun var vildt betaget). Tror næsten ikke det kan passe at det tager en time… Book billetter på forhånd hvis I tager afsted, så slipper I for køer (som til gengæld godt kan tage en time!). St. James, Hyde Park eller en af de andre fine parker, Hamleys, Trafalgar Square med alle duerne. Så har vi haft stor succes med at tage vores datter med til afternoon tea for børn (søg på London afternoon tea with kids, så kommer der flere frem), hvor de får deres egne kager/varm chokolade med skumfiduser etc. Men hun var 4 da hun var med. har selv lyst til at prøve natural history museum næste gang med min datter, blandt andet for at se den gigantiske dinosaur, God tur – bare det var mig! London er en af mine absolutte favoritbyer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej ja, vi skal da til afternoon tea with kids! Fedt tip. Jeg prøver lige at google.
   Vi har faktisk også overvejet The Natural History museum – netop pga de store dinosauere. Jeg mindes også, at det var gratis, da vi var der, så er det ikke en succes, så kan vi jo gå igen 😉
   London er også en af mine 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Natural history museum er gratis – men kom om morgenen når de åbner! Der er SÅ mange mennekser (var der i august). Det er til gengæld rigtig fedt! Vi skulle kun stå i kø og vente på at de åbnede – så kunne vi gå lige ind. De anbefaler st man ser dinoerne først, så det gjorde vi. Senere på dagen var der både lang kø for af komme ind – og så lang kø for at se dinoerne
   PS. Turen rundt i London Eye i sig selv tager 20 minutter. Så kommer kø og sådan oveni. Men det er en fed oplevelse, synes jeg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Oxford er den hyggeligste by! 🙂 Det er så smukt at gå rundt ved universiteterne og se arkitekturen. Det kan et barn naturligvis ikke nyde på samme made som forældrene, men der er rigtig mange fine parker, som man går igennem, hvor ungerne kan hygge. Jeg kan også anbefale at gå ind i en af kirkerne, hvor der ofte er gratis gospel concert, helt uformelt, hvor man bare sætter sig og går igen, når man vil.
  I London vil jeg også anbefale Covent Garden, og tæt herved ligger et indendørs mindre vandland (hvis jeg husker rigtigt…) på High Holborn, ca ml tube stationerne Holborn og Tottenham Court Rd.
  Måske Madame Tussauds også kan falde i Bellas smag, der er også tegneseriefigurer. Og naturligvis de ikoniske røde dobbeltdækkerbusser 🙂
  Rigtig god tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg glæder mig også til at opleve Oxford – der har jeg aldrig været før. Og endnu mere, fordi vi tre “guides” i vores venner som bor der, så de kender helt sikkert nogle perler, som vi ikke må gå glip af 😉 To af dem arbejder faktisk på universitet, så vi skal helt sikkert ind og se dele af det. Det ligner noget fra en film! (Dele af Harry Potter skulle vist også have været filmet der?).
   God idé med busserne – de har været et hit i andre lande vi har været i. På Mallorca elskede hun dem! Madamme Tussauds synes både Tim og jeg til gengæld er voldsomt overvurderet, så den springer vi nok over. Men Covent Garden er noteret! 😀 Tusind tak for dine tips 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nafisa

  Jeg tog min lillesøster med til London i sommerferien, og vi var bl.a. oppe i London Eye. Turen tog ikke mere end 20 minutter, så den time er måske inkl. kø? Hvis i tager i London Eye vil jeg anbefale jer at købe billetter på nettet. Så slipper i for den laaange kø + det er billigere.

  London Aquarium (Sea Life) var et hit her. Især de underholdende pingviner :o) Men om det er prisen værd, er svært at vurdere.

  Jeg oplevede at min lillesøster synes det gratis ting (parker/museer) var sjovere end attraktionerne.

  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror også, at vi vil dyrke parkerne en del. Vi var i London Aquarium for en del år siden og det synes vi begge var vildt skuffende, så den springer i hvert fald over. Jeg er virkelig i tvivl omkring London Eye. Og der er meget delte meninger om det her i kommentarfeltet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har ikke saa mange boernevenlige anbefalinger til London, men generelt har jeg en del gode tips til London, som jeg har besoegt op til flere gange inde for de sidste par aar. Sidst i april hvor jeg besoegte to veninder der arbejder derovre og til november jeg derover med min kæreste som ikke har vaeret i London de sidste 12 aar. Maa I faa en kanon tur i næste uge og ikke mindst til Oxford. Der skulle vaere saa smukt. Anyway, hermed mine anbefalinger:
  Spise: Omkring Covent Garden er der mange restauranter bl.a. en italiensk Jamie Oliver. Der ligger ogsaa en fantastisk kaffebar i Monmouth St. (vild charmerende gade med yndige special butikker) der hedder Monmouth Coffee. Kaffen er i top og indretningen er super fin med træinteriør over det hele. Monmouth har ogsaa en kaffebar ved Borough Market (som er et must for alle mad elskere).

  Markeder:
  Borough Market
  Broadway Market
  Portobello Market (midt i yndige Notting Hill hvor der ogsaa er meget mere roligt end inde i selve byen).

  Primerose Hill i Chalkfarm har Londons bedste skyline udsigt. Virkelig smuk da parken starter oppe paa en hoej bakke. Mange familier gaar tur i parken og hele omraader omkring parken er super fint med smukke huse og elegante gader,

  Hackney City Farm har jeg endnu ikke selv besoegt, men som navnet siger, er det en by gaard. Den ligger i Oest London og man burde bare kunne tage tuben lige til Hackney og gaa der fra. Det tænker jeg er meget boernevenligt 🙂

  Min generelle anbefaling til London (og isaer naar I har barn med) er at tage ud i nogle af ‘ydre’ omraaderne, hvor der er mere stille og roligt og man kan slentre rundt og opdage hyggelige caféer og gemmesteder. Selv er jeg ret vild med Notting Hill, Kingsington, Chelsea, Shoreditch, Bethanel Greene, Islington, Mayfair, St. James Park, Hyde Park og Camden Town.

  God tur 🙂

  /Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #380