Bella befaler: Oktober

Travl tirsdag

Travl tirsdag
Emma, Kristina, mig og Jacqueline

I går var en travl dag, men på den bedste måde! Jeg startede dagen til en dobbelt lancering hjemme hos Charlotte, som ejer RICE. Det er det mest fantastiske hjem overhovedet! Midt i hjertet af Odense, huset ligner en lille hvid kirke og så har hun bare styr på indretningen. Charlotte udkommer med en ny bog her 1. december, som handler om ude arealer såsom haven, terrassen osv. Bogen hedder “Happy home outside”. Samtidig var det også lancering af RICEs nye tapetkollektion. Den er altså for lækker og selvom RICE er kendt for at være meget farverige, så vil jeg våge at påstå, at der er noget for enhver smag i kollektionen. Jeg var helt vild med tapetet som I ser her på billedet. Hele entreen og trappeområde var tapetseret med det, mens alt andet – på nær gelænderet på trappen – var holdt hvid. Det er altså for lækkert og et fantastisk rum at blive modtaget i, når man kommer på besøg! Mig og mine fellow Odensebloggers-damer var heller ikke i tvivl om, at vi lige ville foreviges sammen i netop det rum. Vi lavede også nogle sjove videoer sammen med RICE. Blandt andet krammede vi vægge (?) og legede gemmeleg i Charlotte og mandens soveværelse. I kan se et sneak peek på min snapchat: missjeanett

Efter besøget hos Charlotte tog vi til pressedag hos Lerche Design, som er en interiørbutik her i Odense. Og en af de lækreste! Her endte vi med at drikker mange glas bobler og nyde gode snacks imens vi fik vendt verdenssituationen. Dagen sluttede med at Tim hentede mig og så kørte vi over til gode venner, som havde budt os på thaimad. Travl, men fantastisk tirsdag!

Jeg havde denne kjole fra Ganni på (fås HER og HER) og disse sko fra Oasis HER.

I dag står den på frokost med Christina fra Bloggers Delight, her i Odense og i aften skal jeg i biografen med en veninde. Igen en skøn dag! Sådan må ugen godt fortsætte 😉

I had the most lovely tuesday yesterday. I attended a double launch at the house of owner of RICE, Charlotte. She has a new book coming out and RICE is launching their first wallpaper collection. Me and three other bloggers from Odense took this picture at one of the new wallpapers. Isn’t it cool? I was wearing this dress from Ganni and these shoes from Oasis.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler: Oktober