Pænt julepynt

20% rabatkode til alt på ASOS

20% rabatkode til alt på ASOSAnnoncelinks:
Nattøjssæt HER   –   Strik HER   –   Kjole HER
Sko HER   –   Nederdel HER   –   Undertøj HER og HER

I morgen er det “Black Friday” og selvom at jeg synes, at det er fjollet, som vi adopterer flere og flere amerikanske traditioner, så klager jeg ikke over de vilde rabatter, som følger med “Black Friday” 😉 Min ultimative yndlings webshop ASOS er selvfølgelig også med på vognen og allerede fra i dag duer deres rabatkode. Den giver 20% rabat på ALT! Også på udsalg. I klikker bare ind på ASOS HER, shopper løs og til sidst bruger koden CYBER. Jeg skal selv både have julekjole og nytårslir i hus nu. Måske en julegave eller to.

Rabatkoden hedder CYBER og virker fra i dag og indtil d. 1. december kl. 09.00.

Øverst har jeg samlet de ting, som jeg har købt den seneste måned. Skoene er vildt behagelig og dejlig varme (HER). Kjolen er også ret behagelig, men samtidig sexet (hello boobies!) og ret flatterende (giver en fin talje). Den findes HER. Nattøjet er det dejligste i verden og når det er koldt, så foretrækker jeg at sove i lange ærmer, men med kort underdel (random info, men snakkede med min søster om det i sidste uge og hun har det stik modsat!). Sættet fås HER i blå og HER i en sart lilla farve.

Skal I have fundet outfit til jul, nytår og eventuelle julegaver nu?
Et lille tip: ASOS plejer ikke at frigive flere rabatkoder mellem Black Friday og jul. Der kommer nok først en igen, når udsalget starter.

Tomorrow is “Black Friday” and that means lots of great offers and discounts on most webshops. ASOS, my favorite webshop, has already started today. Get 20% off everything with the code CYBER. Just click and shop HERE – and enter the code before paying. It’s valid from today and until December 1st 9.00 AM (CET). And great way to get your outfit for Christmas and New Years a bit cheaper – or maybe some Christmas gifts?

bloglovin

4 kommentarer

 • Virkelig irriterende, når jeg lige har placeret en bette ordre derinde i går 🙂 Heldigvis kun på £27.

  Måske skal jeg se, om der skal en smule mere hjem, nu hvor der er procenter på, haha.

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh jeg kender det! Tit har jeg selv shoppet to dage før koden kommer. Men denne gang havde jeg heldigvis ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – jeg havde glemt alt om Black Friday og har derfor brugt månedens shoppepenge 😀 Så jeg er glad for, at denne kode virker til vi har fået løn :joy: Så kan man shoppe lidt med rabat der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Yes det gør den nemlig! Smart af ASOS og godt for os 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pænt julepynt