Mor & Datter talkshow? (og også et fælles outfit)

Bella befaler: November

Bella befaler: NovemberAnnoncelinks:
1/ Elsa figur HER   2/ Olauf figur HER   3/ Anna figur HER   4/ Strik fra H&M HER   5/ Frozen nattøj fra H&M HER
6/ Kjole fra Mini A Ture HER   7/ Nederdel fra Wheat HER   8/ Rullebræt fra bObles HER   9/ Sweatshirt fra Mini Rodini HER   10/ Kjole fra POPUPSHOP HER

Bella er en krævende lille dame og i denne måned vil hun elske disse ting. Hun har faktisk flere gange peget på blusen fra Mini Rodini og sagt “Det er Bellas!”. Den er desværre udsolgt i hendes størrelse, så vil se om jeg kan finde den et andet sted. Den er for cute. Rullebrættet fra bObles ville hun også elske. Hun er rigtig vild tumling lige nu og det kan næsten ikke blive vildt nok. Et rullende legetøj ville hun synes var bomben. Måske skulle det være en julegave? Den ville gå rent ind.

Desuden har hun et sjovt “flip” for tiden: alt nyt tøj, bamser osv skal være med Frozen. Men hun gider ikke se filmen! Det er som om, at hun har fået nok (hun gider dog godt at se den forholdvis nye kortfilm “Frozen Fever”). Hun har lige fået nyt nattøj og der har jeg blandt andet købt nr. 5. Problemet er så bare, at hun ikke vil have det af om morgenen, haha. Jeg ville også elske at give hende det her, men det er hun stadig for lille til. Der er en del Frozen-ting lige HER. Figurerne øverst kunne være oplagt til julekalender eller advent.

Når det kommer til tøj, så sukker Bellas mor lidt over kjolerne fra Mini A Ture og POPUPSHOP, og nederdelen fra Wheat. Så fine!

Hvad skal jeres børn, niecer, nevøer og søskende have denne måned?

My daugther is a demanding little lady and in November she (and her mother) want’s all these things for her. She loves everything with Frozen on it (except watching the movie – she has grewed tired of it) and I would love more pretty dresses for her. She would also love playing with the rolling board from bObles and the cute sweatshirt with elefants on it from Mini Rodini.

bloglovin

4 kommentarer

  • Emma

    Jeg tror min grandkusine får en Elsa-dukke i julegave i år 🙂 Jeg har set nogle i Føtex (på tilbud til 200 kr. indtil den 23/12 :smirk: ), der er lidt større end Barbiedukker – nærmest så stor som en babyborn eller sådan noget :blush: Hun har ikke helt alderen hvor hun synes Barbie er så spændende – de er lidt for små til hende. Men hun er ellers vild med dukker og med Frozen, så tænker den er et godt køb :grinning:

    P.s. Jeg tror nogle af mine kommentarer ryger i dit spamfilter? Jeg synes i hvert fald jeg nogle gange har lagt kommentarer på 2-3 indlæg på én gang, hvor det kun er den ene kommentar der bliver udgivet :relieved:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Mit spamfilter er super hidsigt og napper rigtig tit mange “rigtige” kommentarer. Jeg tager lige en kigger i det i løbet af de næste par dage og ser om du har nogen fanget der.

      Og tak for tippet mht Elsa dukken. Det kunne være, at jeg lige skulle tjekke den ud også!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sascha

    Husker jeg rigtigt, at i gav Bella Bobles krokodillen i 1 års gave?
    Og i så fald var den en succes allerede fra den alder?
    Jeg overvejer at give den i julegave nemlig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Ja det er rigtigt (og godt!) husket. Det var rigtig populært og hun har brugt den meget. Jeg synes, at det er en af deres bedste figurer (sammen med elefanten).

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor & Datter talkshow? (og også et fælles outfit)