Min dag: om nye muligheder, kameraproblemer og personlige grænser

#givetsmil

#givetsmil

Indlægget er sponsoreret af Zendium

Tandsundhed Uden Grænser (TUG) er en dansk humanitær organisation, som driver skoletandplejeprojekter og udsender frivillige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter til de fattigste områder i verden. Her udøver akut tandbehandling og undervisning i tandsundhed. Vidste I fx. at tandpine er en af de hypigste grunde til skolefravær i disse lande? Problemer med tænderne er skyld i at børnene er underernæret (det er ret ubehageligt at spise med store smerter i tænderne), hæmmet vækst og koncentrationsbesvær. Og der er en kæmpe mangel på tandlæger! I Rwanda er der 23 (!) tandlæger til en befolkning på over 11 millioner. Det ville svare til, at der kun var 9 tandlæger i hele Danmark. Vildt, ikke?

For at støtte op om TUG, som har Zendium lige nu en kampagne kørende på Instagram, hvor de donerer 50 kroner hver gang nogen lægger et billede op under hashtagget #givetsmil
I kan se mit billede lige HER. Så del endelig et smilende billede af jer selv og husk hashtagget #givetsmil og så er I med til at støtte TUG. Sådan nogle smil smitter i øvrigt, så det er i sig selv ikke skidt at dele glade billeder.

I kan læse mere om Tandsundhed Uden Grænser HER

TUG is a Danish organisation that help the worlds poorest people with dental care. Tooth ache is one of the most common reason why children in these country are to sick to go to school. Dental problems also cause problems with learning (because they’re in too much pain to focus in classes) and not getting enough to eat (also because of pain). Zendium now supports TUG with a campaigne called “Give a smile”. You uploade a photo of yourself on Instagram and use the hashtag #givetsmil
For each photo uploaded under the hashtag Zendium gives 50 DKK. You can see my photo here.

bloglovin

2 kommentarer

 • Camilla

  Som tidligere udsendt til netop Rwanda med TUG, er det så dejligt at se, når der bliver delt og støttet op om denne sag.
  TUGs arbejde i tredje verdens lande har gjort en kæmpe forskel for mange, og hver en krone tæller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej det må have været en stor oplevelse på alle måder?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dag: om nye muligheder, kameraproblemer og personlige grænser