#givetsmil

Lace up trend

Lace up trend
Lace up trend Annoncelinks:
1/ ASOS HER   2/ Glamorous HER   3/ ASOS HER
4/ Nly Trend HER   5/ ASOS HER   6/ ASOS HER
7/ Glamorous HER   8/ ASOS HER   9/ Gina Tricot HER
10/ Bardot HER   11/ Nly Trend HER   12/ ASOS HER

“Lace up” trenden er alle steder for tiden. Kjoler, bluser, skjorter, bodystockings – ja, you name it! Og jeg har faktisk godt kunne lidt det helt fra starten, men jeg skulle alligevel lige varme op overfor selv at hoppe i det. Men nu har jeg lige købt blusen fra Gina Tricot nr. 9 (i sort) og nu kan jeg ikke få nok! Jeg skal i hvertfald også have mig en kjole. Jeg er vild med nr. 1 og nr. 7, og egentlig også nr. 6, men den er jeg bange for bliver for vulgær, med min barm 😉
I kan finde mange flere “lace up” ting HER

Hvordan har I det med trenden?

I love this “lace up” trend that’s everywhere these days. I just bought the top from Gina Tricot no.9, but I also want a dress. I like no. 1 and no. 7. Especially the navy one! Do you like the trend?

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#givetsmil