Trend: Zodiac smykker (og lidt om at have forskellige personligheder)

Middagsselskab, brækbarn og om beslutninger man ikke er sikre på

Middagsselskab, brækbarn og om beslutninger man ikke er sikre påAnnoncelinks:
Glas fra Nachtmann HER – Tallerkner fra Royal Copenhagen HER – Lysestage fra Tom Dixon HER og Ellos HER

Lørdag havde vi inviteret 8 venner over til middag for at fejre Tim, som havde fødselsdag i torsdags. Alt var planlagt, der var købt ind (for over 3000 kr) og vi havde (for en gangs skyld) fået lavet alt i god tid, så alt var perfekt. Indtil kl. 17.05 (55 minutter før gæsterne skulle komme), hvor Bella begynder at kaste op. Først tror vi, at hun er blevet køresyg eller var blevet dårlig, da hun 30 minutter før havde spist voldsomt meget fondant af en halloween-kage, som hun havde fået (det kan give det fleste kvalme). Så vi slår det hen, men 17.40 kaster hun op igen. Hvad gør man lige? Flere af vores gæster kom udenbys fra og vi kunne ikke nå at aflyse til dem. De første gæster kommer faktisk imens Bella er i gang med at kaste op anden gang. Jeg ved faktisk stadig ikke om det var den rigtige beslutning, men vi aflyste ikke. Bella havde det ikke godt resten af aftenen, men Tim hentede hendes tipi (HER) ned i stuen og lavede en lille hule, hvor hun lå og så iPad. En af vores gæster er læge, så hun fik også lige kigget på hende og fik sørget for at hun fik væske i sig. Hun endte med at falde i søvn i sin tipi og vi bar hende op i vores seng, da vi gik til køjs.
Men kender jer med børn det der med om man nu tager den rette beslutning? Jeg var i tvivl hele aftenen om vi nu skulle have aflyst, men omvendt endte det med at blive en rigtig fin aften og Bella havde 8 voksne, som passede hende i stedet for to. Hendes aften havde nok ikke været så anderledes. Da hun vågnede i går, var hun super frisk og virkede ikke som en, som havde været syg aftenen før. Det eneste jeg nu er spændt på, er om vi har smittet nogen. Vi fejler stadig intet selv, så jeg håber meget, at det var noget andet som gjorde at Bella var dårlig. For god ordens skyld vil jeg lige nævne, at vi som det første fortalte vores gæster om situatonen, da de ankom, så de selv havde muligheden for at vælge til eller fra. Og alle blev 😉

On Saturday we had a dinnerparty to celebrate my bf birthday. Less than an hour before the guest starting arriving my daughter Bella started throwing up out of nowhere. We didn’t know why and decided to go through with the dinnerparty, but I kept questioning our desicion all night. Do you guys with kids know that feeling? She fell asleep in our livingroom in her tipi and the next morning she wasn’t sick at all.

bloglovin

7 kommentarer

 • Ida

  Børn bliver syge og kaster op ustandseligt, og de overlever alle sammen (og smitter ofte deres forældre, hihi). Man skal have is i maven og lige se, hvor slemt det egentlig er, inden man aflyser hele sin weekend. Det er heldigvis sjældent så slemt, som det ser ud til i starten – og det lyder som om I allesammen havde en hyggelig aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, det er helt rigtigt. Men derfor vil man heller ikke bare fortsætte ufortrødent, hvis de nu er rigtig syge. Det viste det sig heldigvis, at Bella ikke var og det var også dejligt at have en læge tilstede, som kiggede på hende og netop bekræftede os i ikke at være bekymret.

   Og ja, fuck hvor de smitter os tit 😉 Vi har generelt været meget mere syge alle sammen siden Bella kom i vuggestue. Men det er jo også det man kalder for “vuggestuepest” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Jeg frygter vuggestuepesten rigtigt meget når det engang bliver min tur til at yngle! Nu har jeg også udstået min tid på børneafdelingen som studerende, jeg var jo døden nær til sidst. Alle forældre burde helgenkåres, hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stne

  To af mine tre børn laver jævnligt det samme. De smitter aldrig og ofte er det fordi de har spist vildt meget sukker eller for meget af et eller andet. De har aldrig feber og det går altid væk igen et par timer efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Bella havde heller ikke feber og det endte kun med at være syg i omkring 7 timer. Dog har vi faktisk spurgt over i vuggestuen og halvdelen af børnene havde kastet op fredag (der var Bella hjemme hos mig) og flere havde lørdag. Så tror sgu det har været noget sygdom. Må bare håbe ingen af os andre får det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vores søn på 5 år, begyndte for et års tiden siden at kaste op rigtig tit – i mange timer af gangen – det viste sig at være mælkeallergi. Indtil det blev afklaret, stod vi også i samme situation som jer – skal vi aflyse?!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trend: Zodiac smykker (og lidt om at have forskellige personligheder)