Om uheld, fortrydelsespille og graviditet

Min dag: om nye muligheder, kameraproblemer og personlige grænser

Min dag: om nye muligheder, kameraproblemer og personlige grænser
Annoncelinks:
Ballerinaer fra Oasis (HER) – Vinterjakke fra ASOS (HER)

Holy moly. Indlægget i går gjorde, at min trafik aldrig nogensinde har været så høj, som dagen i går. Den havde jeg ikke lige set komme. Der var nogle enkelte, som synes at indlægget gik for tæt på. At jeg delte FOR private ting. Og ved I hvad? Det er sgu helt okay, at synes det! Jeg har respekt for at vi er anderledes og for at vores grænser er forskellige. Men lad være med at få det til at lyde som om, at jeg gjorde det for opmærksomhed (det var primært en mail, som antydede det). Jeg havde lyst til at vise og fortælle “historien”, om når man står i en situation, hvor man faktisk ikke ønsker flere børn og tankerne man har. Det er ikke en situation, som så ofte bliver beskrevet, da der er flere der fortæller om kampen for at få børn – og ikke det omvendte. Jer som følger med ved, at jeg godt kan lide at kradse lidt i overfladen og tage fat i tabu. Og jeg kan konkludere, at jeg med indlægget i går, da ramte plet i forhold til dette.
I kan læse indlægget fra i går HER.

Nå, det jeg ville bare lige adressere det, da det kom lidt bag på mig, at der var et par negative holdninger til at jeg overhovedet havde skrevet indlægget. Jeg havde faktisk kun forberedt mig selv på negativ respons omkring prævention og om at det var tarveligt at heppe på den negative test, når nu så mange andre kæmper så meget for at få børn. Ikke lige det andet her.

I dag har jeg været til foredrag på en erhvervs skole her i Odense. Emnet var sociale medier, selviscenesættelse og branding af sig selv i professionelle sammenhæng. Jeg var blevet inviteret med, som det “gode eksempel” på branding. Ret fedt kompliment at få! Og det var sjovt at opleve, hvor forskelligt en 16-årig ser på de sociale medier kontra mig på 30. Jeg skal nu ind og have kigget på mit kamera. Batteriet har drillet siden i mandags og det er også derfor der ikke har været så mange outfits i denne uge. Ret hæmmende, som blogger, ikke at have et kamera. Jeg aner ikke om det er batteriet, som er gået eller om det er opladeren, men det finder jeg nok ud af. Og så kan jeg få taget billeder igen! I aften skal jeg bare kysse Bella (alt for meget) imens vi ser tegnefilm og drikker varm kakao. Jeg har set hende utrolig lidt de sidste par dage, fordi jeg har haft gang i rigtig mange ting, møder og nye muligheder. Jeg skal nok løfte sløret, når jeg kan. Noget er arbejdsrelateret, andet handler om bloggen, interviews og så har jeg måske en ny klumme på vej. More to come, men det er fedt at mærke, at der er bud efter mig på flere måder.

Hav en skøn torsdag!

Wow, yesterdays blog post was popular. My traffic has never been as high as it was yester. Crazy. You can read the blog post here. Today I’ve been to a school where I talked about how you appear on social media and how you brand your self – professionally. It was super interesting.

bloglovin

19 kommentarer

  • anna

    Jeg synes dit indlæg var privat, og det er vel også meningen, når man har en blog ? Jeg ville ikke selv lægge et sådant indlæg ud og jeg ville hellere ikke være blogger – netop fordi jeg sætter mit privatliv / anonymitet højt – men jeg elsker at læse blogs og især denne blog – indlægget var jo især interessant fordi det er privat 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Ja, jeg forstår personligt heller ikke at niveauet af det “private” kan provokere så meget, men det er jo fair nok, hvis man har det sådan.

      Og den her slags er nemlig uhyggeligt populært 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeg kan netop godt lide at I bloggere også deler nogle af jeres inderste og mest private tanker – det viser jo et eller andet sted bare at I også er mennesker, der har “problemer” om man vil, helt ligesom alle os andre <3 Jeg synes det er sejt af dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, når jeg engang får børn, så vil jeg gerne have mindst én, og ja jeg er måske lidt mere privat mht. visse ting, men derfor skal dette ikke sætte grænse for, hvordan andre forholder sig til den private sfære. Jeg var rigtig glad for at læse indlægget, men jeg er så også typen, der godt kan lide at høre “den anden lejr”. For sagen er den, at ikke alle vil have to eller flere børn. Og det må man acceptere. Og det at høre den anden lejr kan også være med at skabe den forståelse, der mangler under debatterne.

    Og tag endelig fat i flere tabubelagte emner!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Mange tak for din kommentar. Det er dejligt at man kan tale om et emne, som man måske ikke er enige i, på en respektfuld måde. Så tak for det, virkelig! Ø

      Har du selv en Blog?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Selv tak! Det er lige det, der skal til 😀
      Altså jeg har en blog, som jeg kun opdaterer til tider, fordi mit studie fylder for meget. Lige nu prøver jeg på at komme ind i en lidt bedre rutine, så nu må jeg se, om jeg ikke kan holde blogging og studiet i skak 🙂
      Jeg kan såmænd også se, at det er længe siden, at jeg har været herinde og inde på andre blogs :O

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Den vil jeg da lige tjekke ud!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Nu kommer der lige en kommentar fra en fast læser, som ellers aldrig kommenterer:)
    Jeg synes det var et dejligt indlæg, det er skønt med forskellighed og andre vinkler. Jeg har personligt nydt godt af dine refleksioner omkring “morlivet”, og jeg har delt mange af dine følelser omkring det at blive mor og overvejelser om barn nummer to etc. Jeg havde absolut heller ikke lyst til nummer to……..lige indtil vores søn fyldte tre år. Så nu sidder jeg her med en nyfødt pige i favnen og en stor og stolt storebror ovenpå i sin seng:) Det er en helt anden følelse denne gang, og jeg er rigtig glad. Dog forstår jeg til fulde jeres valg, og også selvom jeg ikke gjorde, ville jeg respektere det og ikke hverken dømme jer eller stille mig kritisk overfor det. Argumentet med at andre kæmper for at få børn, og at I derfor ikke kan “tillade” jer at “fravælge” flere børn, synes jeg ikke holder overhovedet….bare fordi alle andre fx elsker røde støvler behøver jeg jo ikke gøre det, vel?:) Lidt karikeret eksempel, men håber pointen er tydelig:)

    Nå, det blev en lang smøre, men tak for endnu et godt indlæg – det var bare det jeg ville sige!
    /Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sine

    Hej Jeanett. Jeg vil bare sige, at jeg får mest ud af at læse dine private og personlige indlæg, de er mest spændende og mest givende for mig. FX. sidste år til jul, hvor jeg fandt ud af at jeg stod i samme situation som dig omkring familie osv. og før har det også været rart at læse hos andre bloggere at de har haft samme diagnoser som mig fx. Ud med tabuerne, alt skal ikke være så perfekt altid..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Mange tak Sine! Det er også de populære indlæg og stod det til mig, så lavede jeg et hver anden, hvis jeg havde “stof” nok til det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • sine

      Det kunne være spændende at høre nærmere om dit forhold til din/jeres familie(r) og om hvorfor situationen er som den er. Hvis du selvfølgelig får lyst at skrive om det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Det har jeg og jeg tænker SÅ tit på, hvordan jeg skal få fortalt jer om det hele på den mest sober måde, som jeg kan. Jeg føler bare ikke helt at jeg har fået frem til det endnu. Men det er bestemt noget, så jeg gerne vil dele på et tidspunkt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amalie

      Enig med Sine! Jeg elsker dine personlige indlæg, og jeg havde faktisk slet ikke tænkt tanken, at det skulle være for meget! Derudover kan jeg kun forestille mig, at det må være sindssygt svært at dele noget så privat som familierelationer, der ikke er, hvad man ser i bladene.. Dog ville jeg synes det var så spændende og modigt, hvis du en dag kunne dele det med (med forståelse for, hvis det ikke kan lade sig gøre). Nå men dejligt indlæg med fokus på det “unormale” og tabulagte! Kæmpe probs

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Tusind tak Amalie! Jeg vil rigtig gerne dele mere om det, men skal lige have knækket koden til, hvordan jeg gør det mest sobert.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg læste også med i går, men selvom det var privat det du skrev om, synes jeg du formåede at formulere det og angribe det på en måde der ikke gjorde det ubehageligt for mig at læse. Nogle gange bliver ting lidt for tåkrummende at læse om – når man kan mærke at en grænse bliver overtrådt. Men din vinkling på det – netop det at give et indblik i “den anden side”, som kan virke tabubelagt, synes jeg kun gjorde det spændende for mig at læse om 🙂

    Synes i øvrigt det er dejligt at høre at det går godt og at der er flere projekter for dig at hive fat i! Tror du er en af de eneste blogs jeg har fulgt konstant siden 2009, da jeg opdagede blogverdenen, for du formår virkelig at åbne op og gøre det interessant at følge med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Tænker at der er nogen der godt nok er sarte! Men ikke så sarte at man ikke bare lader være med at læse indlægget, efter at man så overskriften og billedet, og alligevel så nysgerrig at man læser kommentarerne. Jeg forstår ikke hvordan det kan gå over andres grænse. Det er vel dig der har skrevet, så det er kun din grænse der kan overskrides. Jeg kan simpelthen ikke forstå det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Nej, jeg kan heller ikke helt forstå hvorfor man bliver så fortørnet over det. Fair nok, hvis man ikke kan lide indlægget. Det er folk i deres gode ret til! Men decideret at blive småsur på mig over at have skrevet det – that I don’t get.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne V

    Søde Jeanett stop aldrig med de personlige indlæg, det er jo dem der gør dig og din blog så fed For at det ikke skal være løgn, så har jeg lige stået i samme situation som dig og til min store overraskelse blev jeg helt uventet en anelse skuffet Men jeg forstår dine tanker til fulde og synes ovethovedet ikke du går for tæt på! Keep up the good work og dejlig weekend til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Det er sjovt at den følelse man har lige inden resultater viser sig, ikke? Det afslører ret meget hvad man egentlig rigtigt håber på. Min panik var i hvertfald ret klar 😉
      Og tusind tak for den dejlige ros <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om uheld, fortrydelsespille og graviditet