20% rabatkode til Boozt - kun i dag!

OOTD #385: Nyt hår

OOTD #385: Nyt hårOOTD #385: Nyt hårOOTD #385: Nyt hårAnnoncelinks:
Mango top (HERE) – ASOS skirt (HERE) – Maria Black bracelet (HERE) – Erbs Denmark bag – Gestuz boots (HERE)

Ahhhhhh…. – det er lyden af lettelse fra min side af. Efter at have haft et kamera, som var dødt i over halvanden, så var jeg ved at være lidt desperat. Desperat over, at det – udover min computer – er det vigtigste redskab jeg har som blogger (som nr. 3 kommer min telefon). Jeg var ved at løbe tør, for egne billeder og har også en del nyt tøj, som jeg gerne vil vise jer. Jeg var også presset over, om jeg skulle ud og investerer i et helt nyt kamera, fordi selvom det egentlig kunne være rart snart at opgradere, så er der lidt slunkent på kontoen lige nu. Heldigvis viste det sig “bare” at være opladeren, som havde givet op på livet og det kostede mig kun den lille sum af 299 kr at fixe det problem. At jeg så ikke kunne få den til at virke, fordi jeg var lidt blond i går og derfor troede, at kameraet var stået helt af, dét snakker vi ikke om. Og slet ikke om, at jeg bare havde sat batteriet forkert i den nye oplader. Men hey, jeg skulle lige lære den nye maskine at kende, ikke? Det er i hvertfald min undskyldning, hvis nogen spørger 😉

Og så har jeg fået “nyt” hår! Er det ikke fint? Jeg har fået klippet over 15 cm af længden og så er mængden af pandehår blevet større og tykkere. Jeg skal lige vænne mig til at jeg nu har pandehårs-længde i begge sider, men vi skal nok blive gode venner.
I dag står den på blogarbejde, et freelancejob jeg lige skal have overblik over og så skal mig og Bella hygge i regnen i aften, imens far er til møde. Derefter vil jeg løbe mig en tur, da jeg ikke har trænet i 1,5 uge og det har jeg mega dårlig samvittighed over OG savner det.

Blusen er ny fra Mango HER, min nederdel fra ASOS HER og armbåndet (også nyt) nedsat HER

I’ve had some camera problems and I’ve finally fixed them. First I thought that I needed to buy a whole new camera, but it turned out that I just needed a new charger for the battery. Way cheaper than buying a whole new camera 😉 I was wearing this yesterday: I just bought the Mango top HERE and the ASOS skirt is available HERE.

bloglovin

4 kommentarer

 • Dit nye hår klæder dig super godt 🙂 og lækker nederdel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Katrine!! 😀 Nederdelen er ovenikøbet også rar at have på, så det er win-win 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Du ser fantastisk godt ud! Jeg er hel vild med dit nye hår og dit outfit. Det hele spiller bare virkelig godt sammen. Du er virkelig pæn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabatkode til Boozt - kun i dag!