Videoblog med Bella

OOTD #386: Ny strik og afsted til København

OOTD #386: Ny strik og afsted til KøbenhavnOOTD #386: Ny strik og afsted til KøbenhavnAnnoncelinks:
H&M knit (HERE) – ASOS skirt (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Har I set, at der måske kommer sne i weekenden? Wuhu! Ja, det hepper jeg altså en del mere på end det her kedelige, triste grå og våde vejr vi har lige nu. Hvad sker der også for, at man kampsveder, hvis man cykler en tur med vinterjakke på?
Nåmen koldere vejr betyder også strik og jeg har lige købt mig en ny en fra H&M. Jeg faldt for den fine grønne farve og den fine detalje med sten foran. Da den kun koster 179 kroner, så er det heller ikke en masser lækre materialer den er lavet i, men det kan jeg godt leve med, når den er så fin. Jeg fandt den her i Odense i H&M i Vestergade (den hænger lige, når man kommer ind). Nederdelen af uld fra ASOS er faktisk fra sidste år. Den varmer og er ret nem at style til andre ting. Man kan stadig købe den HER, og endda ret nedsat.

I dag smutter jeg en tur til København. Tim fik billetter til landskampen i fødselsdagsgave, så den skal han ind at se med et par venner. Jeg napper lige et bloggerevent inden og bagefter skal jeg hygge med Bella, min søster og takeout. Hyggelig og dejlig getaway til Kbh! I kan som altid følge med på Snapchat (missjeanett) og på Instagram HER.

Rigtig god tirsdag til jer 😀

Uh we might be getting snow this weekend in Denmark! I really hope it’s true because I’m sick of this grey and sad fall weather. I’d rather have snow. I just bought this green knit in H&M and I styled it with my wool skirt from ASOS, which is still available HERE (on sale) even though it has been a year since I bought it. Today I’m going to Copenhagen to attend a blogger event and after that I’m gonna eat greasy take out with Bella and my sister.

bloglovin

4 kommentarer

 • Lea

  Den grønne farve klæder virkelig dit hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Sikke en fin strik, er generelt skudt i den grønne farve der hersker overalt i de forskellige efterårskollektioner, og så er stenene jo så fin en detalje.

  Hvordan er den i str.? og kradser den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er stor i størrelsen! Jeg har taget en M og den er ret stor!
   Og nej, jeg synes ikke den kradser. Men man kan godt mærke, at man ikke kommer lige så nemt af med kropsvarme som i dyrere strik.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoblog med Bella