OOTD #387: Vinterpasteller og nemme krøller

Pænt julepynt

Pænt julepyntAnnoncelinks:
1/ Lyngby Porcelæn julekugle HER   2/ House Doctor julekugle HER   3/ Lyngby Porcelæn julekugle HER   5/ House Doctor lysestage HER  
6/
House Doctor guirlande HER   7/ Ferm Living juletræstæppe HER   8/ Ferm Living juletræstæppe HER   9/ Hübsch kogler HER
10/ Ferm Living gavesok HER   11/ Kähler julekugle HER   12/ Kähler julekugle HER   13/ Kähler julekugle HER

Den kommende weekend skal stå i julens tegn; jeg har tænkt mig at pynte op, Bella skal have sin først adventsgave (det bliver den her) og vi skal bage julelækkerier i sommerhus, sammen med søde venner. Det bliver en herlig weekend!
Når man siger julepynt, så tænker de fleste nok, som det første, på en masser røde nisser. Men hvis man ikke er til den røde jul, så kan det sagtens lade sig gøre at pynte op med pænt julepynt, uden det hele bliver et stort farveorgie. “Nordisk jul” var en trend, som herskede sidste år og den er bestemt ikke mindre i år. Flere og flere brands kommer med egne juleprodukter og det meste er meget lyst, hvidt og minimalisktisk. Det er ingen hemmelighed, at jeg er meget vild med julekuglerne fra Lyngby Porcelæn og der skal helt sikkert hænge et par stykker på mit hvide juletræ. Sokken fra Ferm Living købte jeg sidste år og den skal igen være der, hvor jeg lægger Bellas adventsgaver i.
Hvis I helst vil have helt hvidt julepynt, så kan I finde inspiration i dette indlæg. Men jule der findes pænt julepynt!

Hvordan har I det med julepynt? Går I all Gertrud Sand eller skal det være med nedtonet?
Jeg er personligt en blanding. Der er masser af røde nisser, men jeg har også meget hvidt og mere “nordiske” ting.

This upcoming weekend I’m going to decorate my house with Christmas stuff. Most people think of red when the word “Christmas” is brought up, but you can decorate your house more “clean”. The Nordic trend has been big for a few season and it’s still going strong. Here’s some inspiration on how to decorate without using red. I’m going to get some of no. 3.

bloglovin

4 kommentarer

 • Julie

  En fin skabelon af en rombe, karton/papir, to meter hvidt garn og en limstift + en halv times tid, så har du en guirlande til meget billigere penge. Har netop lavet en selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det har jeg bare ikke tålmodighed til 😉 Og karton, garn og lim kommer tæt på at koste de 80 kr, som guirlanden koster!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg er ikke rigtig til nisser – hjemme hos mig selv ihvertfald, det er fint nok jos min bedstemor.
  Men min jul kan sagtens være rød, så er det bare julekugler og sløjfer f. eks.
  Men jeg skifter sådan lidt tema og stil hvert år. I år er det klassisk (sølv og lidt rød) men alligevel ret minimalistisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Bestemt! Det kan sagtens være klassisk uden at der er nisser 😉 Her blander vi lidt. Bella elsker nisserne (eller “lullemænd”, som hun kalder dem 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #387: Vinterpasteller og nemme krøller