New in: Vinrød strik fra Pimkie (plus rabatkode til ASOS)

Pandora Juletilbud

Pandora Juletilbud

Smykker bliver man aldrig træt af og de er også utrolig populære under juletræet. Fordi hvem bliver netop træt af at få et smukt smykke i julegave? Not me! Jeg synes både, at smykker symboliserer kærlighed, noget holdbart og betydningsfuldt. Fordi smykker holder længe (meget længere end tøj og sko) og derfor vil vi længe huske på den, som gav os det.

Fra i dag og helt frem til d. 24. december kører Pandora et tilbud, hvor man får enten en bangle eller klassisk armbånd PLUS en charm (man kan vælge mellem 11 forskellige) for kun 599 kroner. På trods af Pandoras gode priser, så er alle deres smykker af ædle metaller. Det vil sige, at de arbejder ikke med belægninger – kun sterling sølv eller 14 karat guld. På billedet er det en bangle med rosenblads charm i. Det hele kommer i den fineste æske, som passer perfekt under træet. Eller som en lidt tidlig julegave til dig selv 😉 (jeg er kæmpe fan af at give sig selv før-julegaver, haha!).

I kan finde tilbudet lige HER

Indlægget er sponsoreret af Pandora

A girl never gets tired of getting jewlry. It’s classic, timeless and it lasts – so you’ll remember the person who gave it to you for a long time. Right now Pandora is running a promotion where you get either a bangle or classic bracelet PLUS a charm (choose between 11 different kinds) for a really great price. Find the offer right here.

Pandora Juletilbud

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Vinrød strik fra Pimkie (plus rabatkode til ASOS)