Kjoler til julefrokost

Tanker om træningstøj

Tanker om træningstøjAnnoncelinks:
Top fra Gina Tricot – Tights fra Nike Performance HER

Da jeg var en del yngre, da foretrak jeg at træne i løse bukser og en stor, dejlig løs t-shirt. Det er nok det sidste jeg ville have lyst til at træne i idag. Det har både ændret sig en smule med alderen, men i høj grad primært, da jeg blev mere seriøs med min træning.

Til aktivtræning (løb, høj puls i fitness) foretrækker jeg en tight top, som den herover fra Gina Tricot. Den er rigtig gammel og modellen dengang hed “Janet top”. De har den ikke mere, men denne “Marie top” kommer ret tæt på. Den er rigtig lang, så den kravler ikke på mig og holder alting godt på plads. Jeg vil helst ikke have ærmer på min top, da jeg føler, at jeg kommer bedre af med kropsvarmen uden.
Når det kommer til bukser, så vil jeg helst i nogle tætsiddende, stramme løbetights med en rigtig bred kant i livet. Jeg er vild med Nikes træningstights, som jeg skrev om her. Dem her øverst på billedet kan I finde HER.
På fødderne har jeg nogle løbesko fra Addidas.

Til yoga og lignende bruger jeg samme bukser, som til den aktive træning. Til gengæld vil jeg godt have en lidt mere løs top på, så der træner jeg i denne her eller en som den her. Det er vigtigt for mig, til yoga, at føler sig lidt mere “fri” og at der ikke er noget som strammer. Fødderne er bare til yoga (og det er vildt rart!).

Hvilken type træningstøj foretrækker I? Og har det ændret sig med alderen eller med seriøsiteten på jeres træning?

When I’m working out in the gym I prefer to wear a tight top and some tights in a high quality. I really like Nikes tights. I’m wearing these in the picture here. When I’m doing yoga, I use the same pants, but prefer a more loose top like this one. What do you like to wear when you’re working out?

bloglovin

9 kommentarer

 • Sarah

  Jeg er rigtig glad for Nike, særligt når det kommer til træningsbukser! Jeg har dog et lille problem, opdagede jeg i går.. Dem jeg har er simpelthen gennemsigtige bagpå, når jeg strækker røven. 😉 ikke så godt! Jeg må se mig om efter nogle andre tights.
  Jeg vil, ligesom dig, også hellere træne i noget tætsiddende tøj, end noget løst. Jeg ved ikke, om det er fordi det som sådan er rarere, eller om det nærmere er et udtryk for, at der er enormt meget mode i træningstøj? Dengang jeg (man?) trænede i slasketøj, kunne jeg ikke finde på f.eks. At tage ud at handle i træningstøjet på vej hjem fra træning. Det gør jeg i dag – i træningstøjet! Fordi det egentligt ser meget godt ud. 🙂
  De seneste år er der kommet stort fokus på den fitte krop og den aktive, sunde livsstil. Så jeg tænker, at der også er noget mode i at signalere, at man lever op til den norm, når man gerne vil iklæde sig noget træningstøj, man også ser godt ud i.
  Hav en god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det har jeg ikke oplevet med Nike. Er det fordi de i forvejen er i en lys farve eller hvordan? *indsæt mig, som nu skal ud og bukke mig forover i spejlet*
   Der er helt klart en modeting også, uden tvivl. Men jeg synes også bare, helt oprigtigt, at det er mere behageligt at træne i noget tætsiddende. Der er ikke noget klammere end en løs t-shirt, når man kampsveder. Åh hvor sådan klistrer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mine nike og Kari Traa-tights er også gennemsigtige over røven, hvis jeg bukker. Godt nok er røven heller ikke lille, men altså jeg har endda et par Nike, der er for store. Som i at de poser. Og henover numsen. Og alligevel er gennemsigtige…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh, Janet var min yndlings model! Jeg blev sgu lidt bitter, da de stoppede med at føre den, og synes ikke de andre rigtig er det samme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Janet var også god! Der kom en model bagefter som var lige så fin, men jeg har ikke prøvet den nye Marie. Det må komme an på en tester 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Åh så skulle du forkæle dig selv med et par 2xu mid-rise tights. Det er de klart bedste jeg nogensinde har haft og alle pengene værd. Har du først prøvet kompression kommer du aldrig i dine Nike igen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler til julefrokost