Lace up trend

Videoblog: Mine yndlings læbestift


Annoncelinks:

Jeg får regelmæssigt ret mange spørgsmål til mine læbestifter, så derfor har jeg nu lavet en videoblog (på en virkelig dårlig hårdag!) med mine yndlings.
Min kjole er fra Ganni og kan købes HER

I kan i øvrigt abonnemere på min YouTube kanal HER, så får I besked så snart en ny video er uploadet. Den her har fx. ligget på kanalen siden i fredags 🙂

Produkter:

Bourjois Paris “Velvet” læbestift HER
Bourjois Paris “Aqua” læbestift HER
Bourjois Paris “Healthy mix” foundation HER
GOSH “Forever lipshine” HER
Bourjois Paris “Rouge Edition” HER
GOSH “Velvet touch” læbestift HER

I often get a lot of questions regarding which lipsticks I’m wearing so now I made a videoblog showing you guys my favorite lipsticks. It’s in Danish (sorry), but you can see the list of products above including links. My all time favorite is Bourjois Paris’ “Velvet” which you can get here.

bloglovin

7 kommentarer

 • Sandra D.

  Jeg elsker simpelthen også røde læber! desværre kan jeg ikke få mig selv til at bruge det til hverdag. Ville føle mig alt for overdressed desværre….

  De ser dog rigtig lækre ud disse Bourjois læbestifter. Kan du anbefale en flot neutral en, som ikke er for flashy til hverdag? Lige til info så har jeg en lys hudtone lidt ligesom dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den på det første link (Velvet-typen fra Bourjois Paris), som har nr. 07 (den hedder “Nude-ist”) giver lidt farve, men er en del mere neutral end mange af de andre. Den ville jeg måske starte ud med, hvis de røde er lidt for vilde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra D.

   Super, tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvordan er den fine kjole i str? Og har den en flot længde? Tænker om den er for kort til alm strømpebukser eller om det mere er til fx læder leggins ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Du kan sagtens bruge den kun ned strømpebukser! Den er ikke kriminelt kort 🙂 Jeg har kun brugt den med strømpebukser 😉 Størrelsen er ret normal.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg elsker også læbestift og synes det er perfekt til at pifte et hverdagsoutfit lidt op. Jeg har også en god samling, men bruger dem ikke så ofte da jeg netop synes en del af dem ikke holder så længe, og så ser det jo knap så kønt ud…

  Jeg har faktisk købt et par af bounjour Paris velvet efter du anbefalte dem og må sige de holder rigtig godt. Desværre har de bare tildens til at tørre mine læber ud, hvilket ikke er så rart. Jeg bruger en billig læbepomade til dagligt, men synes stadig jeg har tørre læber. Kan du evt. anbefale en god læbepomade til tørre læber??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, når det kommer til læbepomade, så er der kun en helt genial: Ole Henriksens. Den er SÅ god og alle pengene værd.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lace up trend