Om gode naboer, julemanden og tømmermænd juleaften

1. juledag

1. juledagDuplo “Prinsesse samling” HER og bObles elefant HER

Åhh hvor har det været en dejligt afslappende dag. Til at starte med var det bare dejligt, ikke at vågne op med tømmermænd 😉 (læs selv om tømmermændene på juleaften her). For det andet lød Tim mig sove til kl. 12 (!!). Der røg ret mange kærlige klem og kys afsted til ham, da jeg vågnede. Bella sov også fint (til ved en 9-tiden) og hele dagen har hun leget med sine julegaver. Det er især Duplo-sættet HER med Disney prinsesser, som har været det helt store hit. Det fik hun af sin moster og det ramte plet. Udover det, så var en Doktor McStuffin-bamse (hvis I har børn og Netflix, så kender I hende godt) og klæd-ud kjolen, som vi gav hende, de andre store favoritter. Både jeg og Bella snotter, hoster og har ondt i halsen, så den her sløve dag var lige hvad vi kunne overskue. Vi har spist rester, masser af risalamande og set den ene tegnefilm efter den anden.

I morgen har vi lige så få planer og det passer mig storartet, da vi til gengæld har ret mange aftaler i dagene inden nytår. Alle er jo “hjemme” i Odense i forbindelse med julen og det udnyttes ved at se så mange som muligt. Desuden gad jeg også godt at klemme en tur til yoga ind inden nytår og også gerne en løbetur. Måske skulle jeg tage løbeturen i morgen?

Jeg skal nok fortælle lidt om mine julegaver også. Jeg kan allerede afsløre, at der lå flybilletter under træet. En lille påsketur til mig, Tim og Bella. Kan I gætte destinationen? Dejligt at jeg igen har en rejse at se frem til.

Glædelig jul endnu en gang! <3

Here in Denmark the big Christmas day is on the 24th so today has just been pretty slow for us. We have all stayed in our pj’s all day and Bella has played with all her new toys. She got this LEGO set with Disney princesses and she loves it. Are you having a lovely Christmas? Merry Christmas!

bloglovin

2 kommentarer

 • Lene

  Hej Jeanett den fine tallerken med laks, er det en opskrift du vil dele, det ser flot og lækkert ud.

  Hilsen Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Desværre – det er udfra en opskrift fra bogen “61 licks”, hvor jeg så har ændret en del på det. Men jeg kan lige prøve at skrive ned, hvad jeg bruger næste gange jeg laver den.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om gode naboer, julemanden og tømmermænd juleaften