Nyt undertøj: Lady in red

Bellas juleønsker 2015

Bellas juleønsker 2015 Annoncelinks:
1/ IKEA seng HER   2/ H&M “Askepot” udklædningskjole HER   3/ Lego Duplo “Prinsesse samling” HER
4/ Doktor McStuffins bamse   5/ H&M prinsessekrone HER   6/ bObles rullebræt HER

Hvis man spørger Bella, hvad hun ønsker sig i julegave, så er det første svar altid “juletiger!”. Først troede jeg, at hun mente en tigerbamse, men pigen mener faktisk en rigtig levende tiger! Der tror jeg altså lige, at jeg er tarvelig mor og finder noget andet til hende i stedet 😉

Vi havde egentlig først tænkt os at købe sengen fra IKEA, men så skiftede vi mening, da vi mente, at hun ville blive mere glad for noget legetøj. Derfor har vi købt rullebrættet fra bObles, men nu er vi blevet i tvivl igen og overvejer at bytte det – og købe sengen, som først planlagt. Jeg har også købt udklædningskjolen (den kommer hun til at elske) og prinsessekronen, så hun får noget hun kan lege med. Hvad tænker I? Hun har snart brug for sengen, da hun slet ikke gider at sove i sin tremmeseng mere. Omvendt så kan jeg ikke finde ud af, om det bare er noget vi burde købe til hende – og ikke som en julegave. Jeg er dog ikke i tvivl om, at hun vil blive glad for den og at der også vil blive leget i selve sengen. Hvad tænker I?

Hendes moster har også spurgt om ønsker og her tænker jeg, at hun vil blive glad for noget nyt Lego Duplo (gerne med noget Disney tema, som her øverst) eller noget med Doktor McStuffins. Det er en af hendes yndlings serier på Netflix og alene i går nappede hun lige 10 afsnit på en sygedag. Og jeg kan nu synge med på alle sangene. Awesome.

I kan se mine juleønsker HER.

JULEKALENDER: Har I sko på jeres juleliste og synes, at I da godt kunne overskue at gå amok på den front, så besøg lige Conni i dag. Her er der et gavekort til Deichmann på 2000 kr på højkant.

I’ve finally put together a Christmas wish list for Bella. If you ask her what she wants for Christmas, she’ll say “Christmas tiger!”. First I thought that she meant a tiger teddy, but no – she wants a real life tiger! I think it’s okay if I don’t grant that wish 😉 We’re gonna buy her either the bed from IKEA or the bObles board. I’ve also bought the cinderella dress for her. She’s gonna love that.

bloglovin

11 kommentarer

 • Pernille D

  Min umiddelbart første tanke var at sige “sengen!”. Måske fordi vi selv giver en madras i gave? 🙂 Mest af alt fordi, at ores datter får masser af andre gaver fra bedsteforældre og andet familie. Hvis det ikke var tilfældet, ville vi alligevel have givet hende madrassen og så købt nogle små legeting, som var sjove at pakke op:)
  Jeg kan godt lide at se på, hvad min datter reelt står og mangler og så få det inkorporeret i hendes ønsker – og så skal der naturligvis også være plads til at være et barn og bare få noget, der er fint at lege med:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja god måde at tænke på. Hun får allerede sjove ting, så måske skulle det bare være sengen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Synes selv at sengen er ret fin, men tror du man bruger det der med at forlænge den? Det kræver jo en ny madras hver gang.. Tænker bare at min datter på 4 har en juniorseng indtil hun får en rigtig ‘voksen’-seng? Og på den gider man måske ikke have en sengehest-lignende kant på.. Er der mon andre der har erfaring med disse senge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Valget af sengen har faktisk ikke så meget med “trække ud” featuren at gøre. Det handler mest om, at det er den, som der er plads til på det, hvor den skal stå. Og så kunne jeg ikke lide de andre i samme størrelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Mine (noget yngre) søskende havde en tilsvarende ikea seng for 10 år siden, der hørte et madras forlænger stykke med. Så var fidusen lidt, at sengen havde to primære stadier: junior senge størrelse mens de er små og alm sengestørrelser når de er preteen/teen.
   Vi har personlig købt en flexa Classic som er 200 cm lang og med sengehest til da vi ikke har lyst til at skifte for mange samt vores to årige datter sover med – i kid you not – 12 bamser, juniordyne og babydyne :joy: så hun skal nok få fyldt den ud :grinning:

   Jeg synes ideen på FB med at give sengen og så “shine” den lidt op med et nyt sæt nattøj og en godnatbog (samt kjole og krone) var rigtig fin

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  Må man kun vælge en af disse skønne ting? 😀 Ellers ville jeg sige sengen, prinsesse samlingen og måske kronen,.. og måske også lige kjolen : 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, kjolen og kronen får hun uanset hvad! Det er mere om det skal være sengen eller rullebrættet fra bObles 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Sengen helt klart… Vores på 3 er stadig så forholdsvis uforstående overfor alle de MANGE gaver at vi har valgt at være praktiske for tredje år i træk og sætte penge ind på hans opsparingskonto, da vi mener det bringer mere glæde i længden. Så får han en lille gave fra os udover det, så der også er lidt.. Næste år når han er 4 går den nok ikke mere, men her vinder praktisk/fornuftig stadig. Og en juniorseng er da en fantastisk ide, som jeg rent faktisk tænker hun vil blive glad for .. Herhjemme hedder den stor-dreng-seng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville give hende legetøj, specielt når I har det forhold til jeres forældre, som I nu engang har – jeg går ikke ud fra at I får (eller vil modtage) gaver til Bella fra dem? I så fald får hun jo ikke den der legetøjsregn fra bedsterne som andre snakker om 🙂
  I mine øjne er nødvendige need-to-have ting ikke gaver (i hvert fald ikke når man er barn) for hun har jo behov for en større seng. Gaver (til børn) bør i mine øjne være til de sjove ekstra-ting eller luksusting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Kan hun ikke bare få begge dele 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej det synes jeg er for meget. Det nærmer sig julegaver for 2500 kr bare til Bella fra os og det synes jeg personligt er for meget at give en på 2 år. Det mener jeg slet ikke at hun har behov for.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt undertøj: Lady in red