Mit 2015 i rejser

Ganni udsalg er startet!

Ganni udsalg er startet!Annoncelinks:
Kjole fra Ganni – på udsalg HER

Jeg venter troligt på det hver sæson: Gannis udsalg! Egentlig ikke fordi, at jeg ikke vil give fuld pris, fordi jeg køber masser i løbet af året, som jeg giver fuld pris for. Men fordi det alligevel ikke er helt muligt at købe +10 items hver sæson rent økonomisk. Og så er der også alle de der ting, som man var lidt i tvivl om. Jeg har typisk nogle ting, som jeg går målrettet efter, når Ganni starter deres udsalg. I år er det den her (men den er allerede væk hos Ganni selv). Den er så sygt smuk, men den fulde pris havde jeg lidt svært ved at sluge. Og nu var jeg så ikke hurtig nok. Typisk. Lige nu lurer jeg på den her og på den stribet skjorte nr. 2 (som også er fin i kjoleversion her). Jeg skal nok have den her. Den har jeg allerede i en sort glitter version (som er her – også nedsat) og snittet er simpelthen det mest behagelige i verden. Der gad jeg godt have en mere. De er virkelig gode som hverdagskjole. Ganni sætter altid procenterne op løbende, så man kan godt få en bedre deal, hvis man venter. Men – det er også de bedste ting, som ryger først og rigtig mange ting er væk allerede nu. Så det kommer an på, hvor meget is man har i maven 😉 Jeg plejer kun at vente, hvis jeg er i tvivl. Ellers køber jeg med det samme. Det er så bittert, når det ryger lige foran næsen på én.
Min røde kjole her øverst er også kommet på udsalg HER.

I finder hele deres udsalg HER

Ganni udsalg er startet!1/ Kjole HER   2/ Skjorte HER   3/ Body HER
4/ Kimono HER   5/ Kjole HER   6/ Skjorte HER

Ganni has just started their sale and my red dress (above) is available here. I’m considering this one. You can find the whole sale right here.

bloglovin

9 kommentarer

 • Mette

  Hej Jeanett!
  Jeg ved godt det er et totalt underligt spørgsmål, men jeg er bare mega nysgerrig! For jeg synes du køber så mange fine ting, både til dig selv og til Bella, samtidig med at du bor midt i Odense i et flot hus og også rejser en masse! hvordan har du råd til alt det med bloggerløn? Er det bare mig der ikke troede at en bloggerløn i danmark var specielt høj? 😀 ja undskyld, det er virkelig ikke for at snage, jeg synes bare det er ret vildt – og selvfølgelig mega fedt for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi prioriterer ligesom alle andre! Fx går vi mindre ud at spise nu end vi gjorde for 3 år siden (det handler så også lidt om, at vi har fået Bella). Tim tjener samlet set godt (han har både løn fra lærerjob og byråd) og jeg tror, at jeg tjener mere end hvad du måske lige gætter. Og så laver jeg jo også freelance opgaver med sociale medier ved siden af, som er uafhængigt af bloggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Men betaling for bloggere er lav i DK, hvis man sammenligner med fx Sverige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Og så foregår shopping til Bella faktisk tit ud fra børnepengene, som jeg bare spreder lidt ud. Men jeg tror, at det mest afgørende er prioritering, Tims løn og at jeg tjener en smule mere end du måske gætter på (også fordi jeg freelancer). Håber der gav svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Må indrømme tanken også ofte strejfer mig, når jeg bevæger mig rundt i “blogland”…
   Fedt, at du giver et svar, og ikke bare skriver “det vedkommer sådan set ikke jer”, som jeg har set flere steder, når folk stiller spørgsmålet. Svaret er såmænd berettiget – for det vedkommer ikke læserne…
   Og fedt for dig, at du kan leve af noget, du er passioneret omkring!
   Godt nytår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Louise! Håber også at du kom godt ind i det nye år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Det giver rigtig god mening! Vil det så sige at Tim f.eks. betaler mange af jeres fælles ting som rejser osv.? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nu ved jeg ikke hvor meget jeg har brug for at gå i detaljer. Men der er nogle ting han betaler mere til en mig. Vi betaler ikke 50/50.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Til gengæld står jeg for det meste til Bella. Og det er faktisk oftest mit der booker ferier.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit 2015 i rejser