Vi skal alle være unge forevigt!

Julehygge i sommerhus

Julehygge i sommerhus Der er intet, som siger hygge, som et sovende barn (Bellas jakke herfra, sengetøj fra BabySam – købt da hun var nyfødt)

Julehygge i sommerhusSelvom brændeovn er mindre eksotisk, når man selv har det til hverdag (vi har det i vores stue), så er det ikke mindre hyggeligt. Lyden af træet, der brænder og det rolige lys det giver – jeg elsker det! Mit outfit kan I se HER (kjolen er fra Selected Femme HER)

Julehygge i sommerhus Søndag bagte vi småkager (“moskager”, som Bella kalder det) med masser af vanilje, chokolade og kandiseret appelsin. Bella syntes, at det var bombe at lege med kageudstikkerne, formet som dyr. (Hendes natdragt fra Mini Rodini er gammel, men der er masser af Mini Rodini her).

Julehygge i sommerhusWeekenden bød på utroligt skiftende vejr (og endte jo i, som I nok husker, Stormen Gorm. Vi var taget hjem inden han kom). Det betød gåture i både sol, blæst, regn – og fine regnbuer.

Julehygge i sommerhusMin smukke Bella – bare fordi <3 (Hendes flyverdragt er fra Wheat HER. Vi er store fans af deres flyverdragter!)

Som jeg nævnte her og her, så blev weekenden brugt i sommerhus på sydfyn, sammen med gode venner. Vi snakkede foran brændeovnen, drak rødvin, lavede (utrolig god) pizza, spillede spil, legede med Bella, diskuterede politik (bl.a. om det kommende valg i morgen – husk at stemme! Skal jeg lave indlæg om hvad jeg stemmer?), gik ture, hyggede indenfor i regnen og bagte småkager. Det var så hyggeligt og utrolig tiltrængt oven på en hård uge, for mig. Mit outfit fra om lørdagen kan I se her.

My weekend was spent in some friends’ summer house in the southern part of Funen. We just relax, played games, made pizza, drank redwine, discussed politics, went for walks, played with Bella and baked Christmas cookies.
If you want to participated in todays Calender competition then you have to visit the lovely Michala right here.

bloglovin

13 kommentarer

 • Camilla T

  Åh, jeg læste “Bella diskuterede politik” 😀 Imponerende alligevel, tænkte jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha ja det ville være en skarp lille dame 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ja, lav et indlæg om hvad du stemmer! Ikke at jeg tror jeg bliver overrasket, hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej nu bliver jeg nysgerrig – hvad tror du at jeg stemmer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg tror, at du følger anbefalingen fra S og stemmer “JA” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det ville være fedt med et indlæg om hvad du vil stemme. Jeg er stadig i tvivl om, hvad jeg vil stemme. Det har jeg aldrig oplevet før! Især fordi folk på min side (røde) er SÅ uenige. Lidt underligt synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan lige hurtigt afsløre, at jeg (efter megen tvivl) har besluttet mig for at stemme ja. Men jeg kan lige uddybe i morgen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvorefter jeg ser din kommentar hernede – flot.. Jeg gættede altså uden at have læst “forud” 🙂
   Ser frem til, at læse dine overvejelser – håber de kommer før jeg selv skal ned og stemme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita Eline

  Hvor er de fine, de to lysestager på billede to! Ved du hvor de er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej desværre. Det er min venindes mors sommerhus.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Imogen

  Love this chic & stylish look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Imogen

  I really like your Posts & you have great Pictures.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Imogen

  love the look! #gorgeous

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal alle være unge forevigt!