Sinatra and ginger

Julekalender 19. december // Vind forkælelse fra Georg Jensen Damask

Julekalender 19. december // Vind forkælelse fra Georg Jensen Damask

Jeg vil starte jer med at takke for jeres engagement i årets julekalender. Hvor har I bare taget god imod den og været vilde med præmierne. Det er skønt at mærke! Det er blevet tid til min 4. og sidste låge. Da jeg udgav dette indlæg, gættede flere af jer på, at Georg Jensen Damask var “min” låge og I har så ret. Jeg slutter nemlig af med en præmie, som emmer af hverdagsluksus. Det er tit de små ting, som en (dyr) to-go latte fra en kaffebar, en god kvalitets håndcreme eller at vinkle sig ind i de blødeste håndklæder efter et langt bad, som giver hverdagen lidt ekstra “umf”. Og jeg kan give en af jer muligheden for det sidste; bløde, lækre kvalitets håndklæder fra Georg Jensen Damask.

Vinderen får to store badehåndklæder og en stak almindelige håndklæder. De er alle i farven “Pale Sky”, som jeg personligt har valgt, da det var den farve jeg straks faldt for. Værdien er cirka 2000 kr for det hele. I har virkelig ikke prøvet rigtig hverdagsluksus før I har prøvet deres håndklæder. Det er noget helt, helt andet end de andre håndklæder vi har og så holder de i virkelig lang tid (jeg har lyst til at sige “forevigt”, men det er måske alligevel lidt at strække den 😉 ). Jeg ejer både viskestykker, duge og håndklæder derfra og hvis jeg selv kunne vælge, så ejede vi kun de typer af produkter fra Georg Jensen Damask. Der er så stor forskel på kvaliteten.

Konkurrence:
For at vinde, så skal I
1/ Like/synes godt om indlægget på den blå knap i venstre hjørne af indlægget.
2/ Bagefter skal I lægge en kommentar, hvor I fortæller mig, hvilken produkttype I først tænker på, når I hører “Georg Jensen Damask“. De laver utrolig mange ting, som I kan se HER på deres hjemmeside, men hvilken tænker I først på?

Konkurrencen slutter sammen med julen d. 26. december kl. 22.00.

Reklame: Præmien er sponsoreret af Georg Jensen Damask

It’s time for my last competition in our Christmas Calender and you can win luxury towells from Georg Jensen Damask (in the colour “Pale Sky”). Like the post and tell me what you think of, when you hear “Georg Jensen Damask” (what type of product). The competition ends on December 26th at 10.00 PM (CET). Good luck!

bloglovin

275 kommentarer

 • Dana C.

  Jeg tænker på dugene 🙂 Krydser fingre i håb om at kunne prøve lidt hverdagsluksus 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Det første jeg tænker på er duge – de flotteste tykke duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lillegaard

  Jeg associerer først og fremmest Georg Jensen Damask med duge – fordi den slags duge har stået på både min mormor og min bedstemors ønskesedler cirka hvert år så længe jeg kan huske. De er godt nok også lækre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Jeg tænker helt sikkert på duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg tænker straks på duge, min mor elsker damask duge og det har været en fast del af min barndom og her til jul er juledugen selvfølgelig på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Duge, er det første jeg tænker på 🙂
  Deres produkter er så lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg tænker på duge, og de fine fine børnesengesæt med ballerinaer og tinsoldater!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg tænker først og fremmest på deres fine juleduge, som både min mor og mormor har sværget til, så længe jeg kan huske. Men dernæst må det altså være de håndklæder dér! Min mor blev den heldige indehaver af et sæt et år til jul, som gave fra arbejdet. Og de er seriøst to-die-for! Bare synd at SU-budgettet ikke rækker til sådanne glæder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg tænker allerførst på duge – og det tror jeg faktisk, er pga. din blog 🙂

  Kunne være så lækkert med hverdagsluksus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg tænker helt sikkert først på duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg tænker først på duge 🙂

  Derefter sengetøj i en lækker kvalitet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine W

  Jeg tænker på duge.
  Min veninde har talt så begejstret om kvaliteten i deres viskestykker, at jeg længe har ønsket at prøve dem. Lad os bare sige at håndklæder lyder væsentligt mere luksus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Duge! – som jeg kan se, jeg ikke er den eneste, der gør 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minela

  Det er den bedste præmie, jeg kunne vinde lige nu da jeg er flyttet hjemmefra og jeg mangler SÅ meget håndklæder haha. Disse er i den fineste farve, så jeg ville elske at vinde dem 🙂

  Det første jeg tænker er duge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg tænker på duge. Smukke kvalitetsduge:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne F

  Tænkte faktisk først på sengetøjet, som jeg har set flere gange og sukket lidt over. Håndklæderne er jeg faktisk ikke støt på, men hold op, hvor er de smukke. Det er vist det, man kalder hverdagsluksus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TineM

  Georg Jensen Damask forbinder jeg først og fremmest med duge. Særligt på grund af juledugen der altid har været fast tradition i vores familie. Sidste år fik jeg endelig mulighed for at købe min helt egen juledug fra GJD.
  Ville elske at vinde håndklæderne – det er ultimativ luksus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Vester

  Det første jeg tænker på, er deres hviskestykker! 😀 glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Det første, jeg tænker på er sengetøj! Det er noget, jeg drømmer om at købe dag, når jeg ikke længere er på SU 😉 God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja F

  Det første jeg tænker på er duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Duge, har to smukke liggende i skuffen men har også både plaid og nogle håndklæder, det ville være fantastisk at kunne udvidde samlingen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie ASM

  Deres duge, fordi jeg hvert år ønsker mig en af deres duge 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thisted-Widtfeldt

  Sjovt nok tænker jeg også kvalitets duge som jeg never every får råd til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Jeg tænker først på deres duge, som også er virkelig flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Justenlund

  Duge er min første tanke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har et sæt sengetøj fra Gerrg Jensen – så lækkert, og derfor tænker jeg først på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg tænker på damaskdugene, som jeg forbinder med god kvalitet og tidløse design. Krydser fingre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Duge er det jeg klart forbinder med Georg Jensen Damask, men fedt at se de også laver andre ting. De er jo også kendt for deres gode og lækre kvalitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bergholm

  Jeg tænker først og fremmest på duge – men jeg vil bestemt heller ikke sige nej til håndklæderne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Nygaard

  Georg Jensen laver SÅ mange smukke ting, men det jeg tænker først på er nok deres smukke ting i sølv. Jeg har særligt en ring, som jeg er meget glad for <3 Glædelig jul Jeanett!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christin

  Jeg tænker på deres flotte dug Jeg har netop lige købt deres flotte Engesvik dug i mørkeblå. Glæder mig helt til at den skal pynte bordet her over helligdagene ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Reher

  Jeg tænker smukke klassiske duge, og dernæst viskestykker. Jeg har arvet min farmors smukke George Jensen viskestykker, og de bare holder og holder.
  Vi har for nyligt fået vores første George Jensen håndklæder, og jeg er vild med dem – de er på rare og lækre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Det første der falder mig ind er dugene. Sjovt egentlig, da jeg er den heldige ejer af et enkelt håndklæde -og du har ret, de er fantastiske!!!
  Jeg drømmer desuden om sengetøj :147:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg tænker på to produkter: De klassiske, stribede viskestykker, som både min mor og mormor har køkkenet fyldt af og så deres håndklæder – jeg har to, som min mor har fået til mig dengang, jeg var 5 år, og nu 16 år senere er de stadig lækre og brugbare! Din ‘forevigt’ er næsten ikke en overdrivelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette vibe

  Min første tanke er juledugen i rød med guld

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Bech

  Jeg tænker helt sikkert først på deres utrolig flotte duge ❤

  Rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  min første tanke er sengetøj da de har jordens lækreste 🙂 det oser af kvalitet og er helt igennem Fantastisk 🙂 jeg elsker deres senge tøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Jeg tænker faktisk først og fremmest på sengetøj. Vi har ét sæt Georg Jensen sengetøj, og det er SÅ lækkert – foretrækker at putte det på, fremfor de andre sæt vi har. Det holder sig vildt godt, kvaliteten er i top og det føles som en ekstra hverdags luksus med lækkert sengetøj.

  God jul til dig og dine kære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kristensen

  Jeg tænker på sengetøj. 🙂
  Det ville være lækkert at vinde for jeg står og skal flytte i egen leglighed. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Klarskov Pedersen

  Jeg tænker på duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Juhl Ebert

  Jeg tænker viskestykker og sengebetræk. Kan huske da jeg var lille og jeg var inde i Kbh og købe viskestykker fra Georg Jensen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde munk

  Viskestykker, viskestykker, viskestykker!!!
  De er min helt store kærlighed og for mig er de uundværlige i køkkenet, de bruges både til hænder, rengøring og afhøring af opvask! Og så er det bare en ren luksus hverdagsting, kvaliteten mærkes tydelig, og hvem er ikke træt af de almindelige, kedelige uinspirerende kokkeviskestykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine matz

  Jeg tænker på juledugen 🙂 og i det hele taget tænker jeg kvalitet og luksus når jeg tænker på deres produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deres duge – af selv 2 af dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Henningsen

  Jeg tænker på sølvskåle og termokander!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Umiddelbart tænker jeg på duge. Jeg kan huske min mor havde en Damask-dug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nannaR

  Tænker helt sikkert på duge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Helt sikkert deres smukke kvalitetsduge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah sørensen

  Helt klart juledugen sen er sååååsmuk , jeg ejer dog ikke en ville være bange for at spilde på den hi hi
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia H

  Det første jeg tænker på er lækkert sengetøj, og så de fine duge, de også laver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Jeg tænker på deres smukke duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie p

  Jeg tænker på sengetøj! Elsker at tage et langt bad og bagefter putte mig ned i nyvasket luksus sengetøj! Gerne i Hvidt! Det er hverdagsluksus for mig. Kan passende fuldendes med lækre håndklæder fra GJ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zakia

  Jeg tænker på smukke duge som det aller første..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Duge 🙂 De smukkeste duge….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Sørensen

  Har desværre ikke nogle af de skønne ting men har mærket og set de skønne håndklæder og det er dem jeg tænker på først Krydser alt hvad jeg har og håber på jeg er den heldige Glædelig 19 december ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Boesgaard Mortensen

  jeg tænker på deres duge , får nyhedsbreve fra dem og noget af det første jeg lade mærke til var deres duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg tænker på deres duge. Jeg har en plan om at sådan en skal hjem til mig og bo en dag. Jeg har lige fået sengetøj og viskestykker, som jeg glæder mig til at tage i brug

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg tænker på min mormor og på duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  duge er min første tanke:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jessie holmslykke

  det første jeg tænker på er alle de duge 🙂 ville vi være lækkert med noget luksus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina p

  Dug :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva K

  Jeg har en masse viskestykker derhjemme fra Georg Jensen Damask, saa det maa vaere det. og andet textil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg tænker på dugene, men ejer desværre endnu ikke en. Derimod har en en bunke af deres viskestykker som er geniale

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Det første jeg tænker på, der deres duge :). Kan se på de andre kommentarer, at jeg ikke er den eneste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias

  Jeg tænker straks på duge, men også sengetøj og håndklæder …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg tænker altid på deres fine duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnnaRita

  Tænker altid på deres duge. I min familie har vi både en juledug og en fødselsdagsdug – damask er bare det bedste på markedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Jeg tænker helt sikkert på duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det allerførste der falder mig ind er alle deres smukke duge.. Jeg elsker julen, hvor dugene fuldender et smukt jukebord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Helt klart dugene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrine Rigmor Rasmussen

  Jeg tænker på duge 🙂
  Super lækker præmie – ville ikke være dårligt til min nye lejlighed som jeg får den 1/1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg tænker først på deres duge, deres flotte røde duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det første jeg tænkte på var dugene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg tænker først på deres sengetøj, som er noget af det lækreste, jeg overhovedet kan komme på. Dernæst på de håndklæder med navn, min mormor har haft så længe, jeg kan huske, og som stadig er lækre. Det er så vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Juledug. Den har jeg nemlig og har haft den i over 25 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene HL

  Jeg tænker på sengelinned :smiley: Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg tænker på dugene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Ramsby

  Jeg tænker allerførst på Georg Jensens flotte og klassiske damask duge, som jeg selv drømmer om at eje en dag! :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Damaskduge er det der falder mig ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R.

  Jeg tænker helt klart på duge, når jeg hører “Georg Jensen Damask” og dernæst viskestykker, som vi var så heldige at få i bryllupsgave i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina J.

  Jeg tænker på den Georg Jensen dug jeg fik foræret engang,som jeg aldrig har brugt, den er jo kæmpestor, når man kun har et lille spisebord til 2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg tænker automatisk på deres lækre dug 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam Madeleine Athena Conradsen

  Jeg tænker først på deres sengetøj. De har nemlig netop et sengesæt ved navn ‘Windmills’, som jeg er ret forelsket i 😀

  Håndklæderne du viser, er dog også virkeligt skønne og dem ville min kæreste og jeg blive glad for – vi er begge unge og studerende, så de håndklæder vi har, er de gamle vi bare har taget med os ‘hjemmefra’. Ikke to er ens og de fleste er grimme ‘reklame’ håndklæder med f.eks. Pepsi eller Playboy på, hvilket ikke lige huer min perfektionisme og kærlighed for indretning – så skal de altså helst alle være ens eller hvertfald i et tema, så det ikke ser roddet ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg tænker på alle de fine smykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg tænker helt klart på juledage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg tænker helt klart dugene. Lækre tunge duge af god kvalitet. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Det første jeg tænker på er deres flotte duge. Jeg fik juledugen i bryllupsgave for 21 år siden af min mormor kort tid inden hun døde, hvert år når jeg tager den frem mindes jeg hende ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise Hallgreen

  Jeg tænker på smukke damask duge.. Jeg har altid ønsket mig en smuk hvid en..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  Det første jeg tænker på er deres flotte damask duge.. Og særligt den røde juledug med vævede hjerter som altid har været på bordet juleaften hos min mormor 😉 Nu er hun her desværre ikke mere, og ingen ved hvor dugen er blevet af.. Jeg skal helt sikkert have mig en megen til på et tidspunkt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hos Jeanett – og der er også tale om lækkert design dér i dag – nærmere bestemt Georg Jensen. Go […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rinke Bech-Nielsen

  Jeg tænker straks på min hvide juledug med julehjerter fra Georg Jensen som ligger i skuffen og venter på at komme på det flotte julebord hvert år d. 24. december Håndklæder fra Georg Jensen har jeg aldrig prøvet, så det kunne være skønt, og jeg er helt enig med dig – den blå farve er bare SÅ flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Det første jeg tænker på er juledugen og lækkere duge og sengetøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dyveke Noack

  Jeg tænker først og fremmest på duge. Jeg har ikke prøvet håndklæderne men kan kun forestille mig at de er lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg tænker altid først på den klassiske røde juledug med guldhjerter, – som altid lå på bordet i mit barndomshjem 🙂 Søde minder <3 Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard

  Umiddelbart dugene, men det er altså bloglands skyld! 😉 Hvis ikke jeg var en ihærdig bloglæser, ville jeg stensikkert tænke JULEPYNT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bloch

  Jeg tænker helt klart på Damask dugene. Husker dem fra min farmor og ikke mindst min faster når vi var til familiefester. Min mor har et par stykker og jeg håber en dag jeg også får en dug :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene H. L.

  Jeg tænker først og fremmest på sengetøjet, som jeg har haft på min ønskeseddel i et par år nu, men af en eller anden grund så har jeg ikke været så heldig at få det endnu. Måske er jeg heldig i år… Håndklæderne ser fantastisk lækre ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Westh

  Det første jeg tænker på, er deres smukke duge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Andersen

  Tænker klart på duge! . Men hold op de ser lækre ud de håndklæder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg kan ikke undgå at tænke på andet end deres smukke duge, jeg er opvokset i en familie, der altid har haft Georg Jensen duge på bordet og efterfølgende afleveret dem på et renseri, for at holde dem bedst muligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Dalum

  Jeg tænker umiddelbart først på duge og dækkeservietter .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine H

  Det første jeg tænker på er også duge, men det er nok fordi det hænger sammen med barndom, og var de ypperste duge, der kom frem til fest hos oldeforældre, bedsteforældre, mostre osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg tænker på deres skønne sengetøj, der hver nat for mig i drømmeland 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Burton Clausen

  Det første jeg tænker på er Gerorg Jensens mega flotte sølvkander! Sådan en ønsker jeg mig helt vildt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg tænker først på damask duge, fordi min mor havde dem i mange nuancer, da jeg var lille, og altid ønskede sig flere : )♥♥♥. De holder endnu ! Man kan næsten ikke se, de er vasket mange mange gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara B.

  Jeg tænker på de fantastisk flotte duge – og krydser fingre for at vinde de lige så lækre håndklæder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene a

  De smukkeste duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg tænker først og fremmest på de smukke duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det første jeg tænker på er deres smukke duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Overbeck

  Jeg tænker helt klart duge først men min datter på 3 måneder har også et sæt Georg Jensen Damask babysengetøj som vi er utrolig glade for. Derfor står disse håndklæder højt på morens ønskeliste da jeg trænger til lidt luksus i hverdagen midt i gylp og bleskift;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Lauridsen

  Når jeg hører ordene Georg Jensen Damask tænker jeg straks på lækre duge i fantastisk kvalitet, men jeg var godt klar over at de laver andre lækre produkter end duge. Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige 🙂 glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Nysom

  (Jule)duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min første tanke er deres flotte damask duge

  God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg tænker altid på Georg Jensen juleophæng, fordi min mormor har en hel masse. Jeg er selv 22, men har allerede startet min Georg Jensen samling. Håber på at toppe min mormors en dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg tænker på de smukke duge og de lækre håndklæder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  smukke design og lækre materialer – smykker, duge, sengetøj og meget andet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg tænker på duge og viskestykker. Meget lækre ting de laver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Duge. Og så sådan et stykke vævet stof, der altid lå brødkurven da jeg var barn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det super lækre og smukke sengetøj som står øverst på min ønskeseddel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg tænker på dugene da mine bedsteforældre har haft nogle af disse og jeg altid har beundret dugene når jeg har været på besøg hos dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Bjernø

  Smukke duge i fantastisk kvalitet – som min mor altid dækker op med til jul og ved andre særlige anledninger ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Nielsen

  Helt klart smukke duge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • matilde

  Jeg tænker på duge når jeg hører Georg Jensen Damask. Til gengæld kunne jeg virkelig godt bruge nogle håndklæder. Jeg har kun to, som er gamle og forvaskede – men det var dem min mor kunne undvære da jeg flyttede hjemmefra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg tænker på duge. Jeg har længe ønsket mig en fin Georg Jensen juledug, som jeg kan tage frem hvert år og dække et fint julebord med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Grandal

  Tænker først på Damask duge, men er også meget glad for bord lampen og håndklæderne som vi allerede har herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg tænker først på deres duge.. Min Mor har altid brugt hendes ved fine lejligheder – så jeg ser det som noget ekstra fint og fornemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Det er uden tvivl Damask dugene i prima kvalitet <3
  Er selv så heldig at være blevet forkælet med den smukkeste dug, som jeg virkelig elsker at dække bord med!
  Herhjemme står håndklæderne øverst på ønskesedlen i år, da vi er helt enige i at det er ren hverdagsluksus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  deres duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg tænker først på deres duge. Det kunne være lækkert at prøve deres håndklæder:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg associerer Georg Jensen med deres julelysholdere, som smukt fylder mine forældres juletræ, og som bliver ønsket hvert år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg tænker først på deres lækre duge som min svigermor har derhjemme. Hvor ville det være lækkert hvis jeg kunne forkæle mig selv med flotte håndklæder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Jensen

  Min første tanke er deres lækre duge – som faktisk er skrevet på min ønskeseddel i år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg tænker på deres juledug – jeg tror, at jeg ville dø af lykke, hvis jeg fik sådan en. Mindes du udloddede en sidste år til jul.
  Men håndklæderne vil helt sikkert også bringe lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Jeg tænker på duge! :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Biis

  Jeg vil rigtig gerne vinde hverdagsluksus. Det jeg tænker på, når jeg hører Georg jensen damask-navnet er damask dugene. De klassiske og flotte duge, men de laver også fantastisk sengetøj. Viskestykker og selvfølgelig håndklæder. Meget lækre sager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  De smukke juleduge og lækre håndklæder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg forbinder Georg Jensen damask med de klassiske duge, men kender også deres lækre viskestykker, sengetøj og håndklæder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg tænker først og fremmest på deres sengetøj – som jeg i øvrigt også er helt forelsket i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Det første, jeg tænker på, er duge – Men som du skriver så er det meget mere end det.
  Faktisk har jeg selv et sæt fra Georg Jensen Damask – Det er himmelsk at sove i, men det er ikke så tit at det er på for det er helt hvidt og mindre praktisk med katte og børn i huset :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Helt klart JULEDUGEN

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg ville saa gerne proeve deres sengetoej en dag! Det staar for mig som noget af det mest ultimative!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jensen

  Jeg tænker allerførst på duge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Jeg tænker på duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenette

  Det er helt klart deres smukke duge som jeg tænker først på, men jeg ville elske at have deres sengetøj og håndklæder-uhm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg tænker straks på de fine juleduge med fine mønstre. Har altid gjort sig smukt på bordet juleaften i mit barndomshjem. I år er jeg vild med den blå jubilæums juledug. Wow den er smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piasroka

  Deres lækre sengetøj. ☃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Tænker på min 9 årige datters lækre sengetøj <3 🙂 (Indtil videre er det dog kun hende der er blevet forkælet med lækkert Georg Jensen Damask 😉 Men den vildt lækre præmie her ville der være skønne lækre håndklæder til os begge – hvis vi var sådan nogle heldige kartofter 😉 Glædelig jul til jer alle 3 og tak for en skøn blok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Den smukke Juledug som var det første jeg stiftede bekendtskab med fra Georg Jensen Damask – glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Jeg tænker selvfølgelig straks på de smukke duge af bedste kvalitet, som min oldemor ALTID dækkede op med, fordi intet kunne (og kan – formoder jeg, hun er desværre ikke mere) hamle op med Georg Jensen Damask 🙂 Det er uden tvivl det bedste af det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg tænker mest på en lækker, tyk og tung dug til et flot dækket bord ☺️ Det er ordet damask jeg associere med dug – men det ville være lækkert at vinde deres luksus håndklæder. Vi trænger i den grad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Johansen

  Deres fineste lækre tykke duge i den bedste kvalitet. Så lækre. Plejer at komme på ved særlige lejligheder og især nu her i julen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Georg Jensen Damask duge er det første der popper ind. Den lækreste kvalitet er det næste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Jeg tænker på en tyk kvaliitetsdug. …præcis sådan em som kommer på juleaften hos mine svigerforældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg tænker af én eller anden grund med det samme på stort, rent, lidt stift i det, men indbydende sengetøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Jeg tænker lige som mange andre først på deres skønne duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Feldborg

  Jeg tænker først på sølv skålene, der har en bølgede kant 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg tænker på George Jensen bestik som jeg i mange år har tænkt på om jeg skulle samle på. Min svigermor har de lækre duge og de holder bare. At kunne smykke badeværelset med den luksus som George Jensen er ville være så meget wauw :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Jeg tænker på de vildt flotte duge og så tænker jeg automatisk på min mormor 🙂 hun har juledug og påskedug fra Georg Jensen Damask og jeg ønsker mig også de rigtig fine duge 🙂 <3 de er altså bare noget særligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Thordal

  Jeg tænker på lækkert sengetøj. Vi fik to sæt ibryllupsgave, og jeg elsker at lægge det på og krybe under dynen med renvasket sengetøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene Rasch

  Skønne lækre duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Jensen

  Jeg tænker i første omgang på deres røde juleduge med julehjerter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høyer

  jeg tænker først og fremmest på de flotte, tykke duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Tænker helt sikkert på duge som det første

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Boxill

  Jeg tænker udelukkende på Georg Jensens vanvittig lækre duge i lækre og smagfulde farver! Jeg har en aftale med mig selv om, at når jeg får mit første rigtige voksenjob, så er en af deres duge med servietter et køb, der skal ske.
  Glædelig jul, Jeanett – til dig, Tim og Bella! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Min første tanke er deres flotte duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det første jeg tænker på er duge! Ligesom mange andre, kan jeg se :joy: Gad vide om det er fordi jeg først registrerede Georg Jensen damask som noget for mig (læs: ikke for min mormor!) da jeg læste dit indlæg med duge for længe siden? Uanset hvad, så ville det være lækkert at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie K. Olesen

  Jeg tænker på deres smukke duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Jh

  Umiddelbart er det dugene jeg tænker først på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker på de klassiske duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Nielsen

  Jeg tænker på smukke og klassiske duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigi

  Jeg tænker straks på dugene med de elegante julemotiver. Det har været en fast tradition i min familie at dække julebordet med de smukke sager <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie!
  Min første tanke faldt på deres flotte juleduge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie J. p.

  Jeg tænker især på deres lækre og flotte duge. Har selv en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Wirstad

  Jeg tænker allerførst på duge og så sengetøj 😀 hvor ville jeg gerne dække et smukt julebord med sådan en dug, og så putte i det lækreste sengetøj! Men håndklæder er da heller ikke af vejen overhovedet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie M

  jeg tænker mest på deres duge, for sådan en ønsker jeg mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Maria

  Über lækkert luksus sengetøj. Og skønne bløde håndklæder. Det første, jeg købte, til min nyfødte søn var det lækre baby badehåndklæde i den dejligste støvet blå farve. Han fortjener alt det bedste – og det bedste efter et bad er GJ damask babyhåndklæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Duge må det være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det første jeg tænker på er deres duge som jeg er stor fan af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg tænker på sølvtøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Duge <3 Mest fra mine bedsteforældre der elskede at dække et smukt bord, helt stilrent og klassisk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea skaarup

  Jeg tænker på alt det smukke gamle sølv der er blevet lavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisi

  Jeg tænker først på dugene, da det er det eneste jeg har oplevet “live” – men håndklæderne lyder helt vidunderlige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Som mange andre tænker jeg først og fremmest på duge. De der håndklæder ser dog virkelig lækre ud, havde slet ikke haft Georg Jensen i tankerne når det kommer til håndklæder, men det vil jeg da have fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conni

  Jeg tænker umiddelbart på duge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Drømmer om de skønne håndklæder, de vil være en perfekt julegave til vores nye hus med hele to badeværelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Lækre duge og min mormor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Viskestykker med smukke mønstre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det første jeg kommer til at tænke på er deres lækre duge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det første jeg tænker på er dugene 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette J M

  Jeg tænker mest på sengetøj! De laver noget af det lækreste, men det koster kassen :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg tænker på deres fine duge, de er så flotte. God jul. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Duge som det første og dernæst en hyggelig plaid, i de fineste farver – skulle lige til at købe det, da jeg så det var i en børnestørrelse – og da de ikke laver dem i voksenstørrelse, måtte jeg gå tomhændet hjem… 🙁 håber snart de laver dem i voksenstørrelse! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine S

  Det første jeg tænker på er en dug.. Faktisk helt specielt svigermors vanvittig flotte dug, som de ikke laver mere, og som jeg er helt syg efter at eje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  De flotteste juleduge kommer fra Georg Jensen. Jeg elsker at gå rundt i butikken i Aarhus og bare kigge, drømme – og ønske lidt. De blå juleduge ville være perfekte i min stue med blåt-tema.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg elsker de flotte juleduge. Og jeg er vild med at gå rundt i butikken i Aarhus – bare at kigge, drømme og ønske. De blå tekstiler ville passe perfekt ind i vores lejlighed – der selvfølgelig har blå tema.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Hansen

  Duge som holder “forevigt” og går i arv! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mine forældres fantastiske juledug! Kan slet ikke forestille mig en jul uden den på bordet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Jeg tænker altid først på duge. De duge min mormor lægger på bordet hver gang der er fødselsdag/højtider..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke Christensen

  Min første tanke, er deres marguerit smykker ❤️
  De er SÅ smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina krusegaard

  Jeg tænker først og fremmest på de smukke duge.
  Jeg ville elske at vinde disse lækre håndklæder til mit badeværelse som vi er ved at renoverer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  viskestykker og duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg tænkte først på viskestykker, da det er det eneste jeg endnu ejer derfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker allerførst på denne utroligt smukke vævede duge. De gør ethvert bord smukkere og minder mig om min mor 🙂

  Desuden er deres håndklæder virkelig også skønne, og denne farve bliver man da kun glad i låget af.

  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  En dug 😉 Det tror jeg de fleste gør 🙂 En damaskdug!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Jeg tænker juledug 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Findsen

  Jeg tænker først og fremmest på duge. Jeg er så heldig at have arvet en juledug fra min farmor, og den bliver ved med at være lige smuk, selvom den efterhånden har mange år på bagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Jeg tænker også på duge. Min mor har en juledug, og den har bare været der altid. Kan ikke huske, at hun ikke har haft den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sandholm

  jeg tænker først og fremmest på deres duge 🙂 krydser virkelig fingre 🙂 jeg er lige flyttet i et rækkehus og alle mine håndklæder er nogle jeg har fået af min mor da jeg flyttede hjemmefra og har ønsket mig nye de sidste mange år, men ikke fået dem, så alt er krydset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg tænker duge – og sengetøj (men ved ikke om de laver det )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  Det første jeg tænker på er deres skønne duge, da min farmor ved hver juleaften har haft en hvid dug på fra Georg Jensen Damask. På dugen ligger der altid små sølvstjerner og dekorationer med gran og nødder/deko-ting. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line J. Elley

  Jeg tænker på deres overlækre sengelinned – det er virkelig helt fantastisk! Dernæst er jeg blevet forelsket i deres viskestykker. -De er lækre og så tørrer de virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha R

  Jeg tænker først og fremmest på deres duge – smukke duge, som min mormor havde nogle stykker af, og den dag i dag holder på smukkeste vis. Jeg ville elske at vinde denne smukke præmie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg tænker på sengetøj. Mit yndlingssengetøj er fra Georg Jensen Damask

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det plejede at være dugene, men de seneste par har mine drømme om det lækre sengetøj taget over, så nu er det klart min første association! Det er sjovt som ens seng og dyne får højere prioritet, når man har fået børn… :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Helt klart damask dugene 🙂 Men jeg er blevet mere bekendt med de andre damask produkter. Vi køber nu ALDRIG andet hvad angår håndklæder og viskestykker. Og nu ønsker jeg mig også sengetøj 🙂

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg tænker på meget lækre og smukke kvalitetsduge. Mine forældre har faktisk lige fået en flot dug i Guldbryllupsgave og det er hvad jeg forbinder med Damask ; )
  Glædelig Jul
  ps. May the force be with you…and me ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg tænker på det utrolig lækre sengebetræk, det ville være en drøm at falde i søvn i hver eneste dag! :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine O

  jeg tænker på dugene <3 men de laver også nogle lækre håndklæder

  rigtig glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det første produkt jeg tænker på er deres flotte maguirit smykker! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åha, det ville jeg gerne vinde sødeste Jeanett. Når jeg tænker på GJ er det uden tvivl deres flotte duge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg tænker helt klart først på deres flotte duge, og helt konkret mine forældres flotte, hvide Georg Jensen damask dug, som de fik i bryllupsgave, som jeg er vokset op med. (Og den bliver altid fundet frem til juleaften!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Jeg tænker lysestager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zina

  Jeg tænker på duge og sengetøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker umiddelbart på duge og sengetøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Lindenskov

  De første, som jeg tænkte på, var deres smukke duge! Er håndklæderne bare halvt så lækre som dem, som vil det være en drøm at få lov til at eje dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose Talbo

  Jeg tænker faktisk først på deres håndklæder da jeg har et par i forvejen, og så selvfølgelig også på min mormors juledug 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Christensen

  Jeg tænker på dugene, som minder mig om mine bedsteforældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Johansen

  Jeg tænker på dugene. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristin Bernth

  Min farmor har de finest stofservietter, som jeg fik lov til at lege med som barn, hvor jeg var mildest talt besat af at holde teselskaber i stil med selskaberne i Matador. For mig, så emmer Georg Jensen Damask af klassisk stil. Fed konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Duge og håndklæder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Pedersen

  Det første jeg tænker på er dejlige duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Pedersen

  Jeg tænker på dejlige duge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Jeg tænker også først på deres duge… Kommer specielt til at tænke på, at de også laver fine juleduge, som jeg også ville være glad for at eje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise DJ

  Håndklæder tror jeg, men mest fordi vi havde dem på den gamle kro jeg arbejdede på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Light

  Jeg tænker straks smukke, hvide duge når jeg høre Damask 🙂

  Krydser fingre for jeg bliver den heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella lind

  DUG. Men også viskestykker, sengetøj og håndklæder kommer jeg til at tænke på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg tænker håndklæder.
  Har lige været inde kigge/snuse/pille i lørdags og jeg må bare eje :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Rosengaard

  Jeg kommer først og fremmest til at tænke på de smukke duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christiansen

  Jeg tænker på duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla hovej

  På deres meget smukke tykke hvide duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker helt klart duge, når jeg hører Georg Jensen Damask og har faktisk selv en derhjemme i samlingen 🙂 Men pt. er det faktisk nye håndklæder som vi er på jagt efter, så præmien kommer som kaldet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Louise Rossen

  Det første jeg tænker på når jeg hører Georg Jensen Damask er lækkert lyseblåt sengetøj! Det har nok lidt at gøre med, at jeg drømmer om sådan et par sæt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Overgård

  Jeg tænker på duge i fantastisk holdbar kvalitet. Jeg er vinterbader og ville elske denne luksus ❤️
  Glædelig jul✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg tænker på deres flotte viskestykker, i lækker kraftig kvalitet og smukke farver. Vi har tre stk, som vi har fået af min mands mormor. Ægte hverdagsluksus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Der tænker jeg helt sikkert på deres flotte Damask duge :relieved:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Simensen

  Georg Jensen juledugen som i hele december lå så smukt på bordet hos min mormor og morfar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Knudsen

  Ville elske at vinde denne skønne “låge”
  Farven er jeg også helt enig i!

  I denne tid er det den smukke klassiske juledug fra Georg Jensen Damask jeg tænker på. Den findes ikke smukkere.

  Glædelig jul! Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Korsholm

  Jeg tænker først på viskestykkerne, som jeg nemlig har selv. De er rigtig gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Lyngbæk

  Jeg tænker først på deres smukke duge 🙂 glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg tænker på min mors smukke juledug allerførst, men siden min datter fik sengesæt og håndklæde i gave til sin barnedåb, har jeg opdaget en hel ny verden af virkelig lækre produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Sky

  Jeg tænker først på deres duge! Men jeg tror, det handler om Damask-endelsen, for damask er vel en væve-stil til duge?
  Hvis jeg bare hører Georg Jensen, tænker jeg først på deres guld-filigran-ting, og årlige lyseholdere, og den slags. Men jeg kan klart bedst lide deres tekstiler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Metteline Lykke

  Jeg tænker på dugene – og så deres lækre viskestykker. Ja – tænk at viskestykker kan være lækre, men det kan de altså 😉 Glædelig jul 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Aarup Frandsen

  Gode kvalitets duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene

  På fine tykke duge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg tænker helt sikkert først på dugene. Jeg er udlært i butik indenfor boligtekstiler, og jeg solgte et utal af deres duge 🙂 Min farmor havde også flere duge fra dem, som er gået i arv til deres børn-

  Kh Rikke

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hansen

  Jeg tænker allerførst på deres duge ☺ dem er jeg jævnligt stødt på ved gavrbordene til forskellige fødselsdage, bryllupper og lignende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • justlove2ndhandbyleneb.

  de skønne klassiske og smukke duge

  Rigtig glædelig december. Smil Lene
  @justlove2ndhand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne w

  Det må nok være deres fantastisk flotte duge, som snart kommer på ønskesedlen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia W

  Det må være sengetøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Bartholdy

  Jeg tænker først og fremmest på dugene. Min Gudmor fik netop den røde juledug til sin fødselsdag i slutningen af november.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sunke

  jeg tænker på de smukke duge 🙂 Glædelig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Rasmussen

  Sengetøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina s. Thomsen

  Jeg kommer til at tænke på julepynt og min farmor. Hun havde næsten alle års ophæng, og det var så fint

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øse Lejbølle

  Det første jeg tænker på er en Georg Jensen juledag. Med den kvalitet i tankerne bliver jeg drømmende ved tanken om håndklæder i samme kvalitet .
  Glædelig jul
  Åse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Dupont Holdt

  Duge helt klart, de lækreste duge :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg tænker på duge. Min svigermor har en som hun fik da hun blev 50 år. Hun bruger den ofte, og den er ligeså pæn nu trods meget brug…. Det er 17 år siden at hun fik den Så det er rigtig god kvalitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wencke

  Som mange andre tænker jeg først og fremmest på en smuk hvid dug fra Damask. Jeg skal have fingre i én til jul næste år – det vil se pænt ud sammen med mit Royal Julestel 🙂
  Min bror har dog de skønne håndklæder fra Georg Jensen, og jeg elsker at bruge de håndklæder efter bad, når jeg er på overnatning hos ham 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Duge, sengetøj – smukt enkelt design kvalitet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Lerke

  Jeg kommer straks til at tænke på deres fine og virkelig smukke duge. Det ville være skønt med en ekstra julegave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror jeg først kommer til at tænke på dugene, selvom jeg i mit barndomshjem har haft håndklæde med mit navn på. Krydser mine fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sinatra and ginger