✕
Vi holder jul alene igen i Ă„r

Min rejse bucketlist for 2016

Året er næsten slut og jeg skal ikke rejse mere i år. I stedet vil jeg kigge mod 2016 og hvor jeg gerne vil hen der. En såkaldt “Bucketlist”, som er en blanding mellem en “to do”- og en ønskeliste. Jeg kommer ikke til at besøge alle disse destinationer i 2016 (med mindre at der lige dukker tre juletræer mere op på min skrabejulekalender 😉 ), men jeg ville gerne nappe nogle stykker af dem her i det nye år. Jeg har besluttet, at 2016 skal være året, hvor vi får besøgt minimum 2 nye lande, som ingen af os har været i før. Det vil jeg gå målrettet efter. Kig med her hvad jeg drømmer om i 2016 og kom gerne med jeres inputs til destinationerne! Hvilke lande drømmer I om i det nye år?

Min rejse bucketlist for 2016
Budapest – Lige nu er jeg ved at planlægge, hvor vi eventuelt skal hen i påsken. Jeg har både kigget på Prag og på Budapest, men hælder klart til Budapest. Jeg kender flere som har været i byen det sidste år og den skulle både være smuk, spændende og ret overskueligt. Desuden skulle den være billig både at leve i og bo i. Der er heller ingen af os, som har været i Ungarn, så destinationen opfylder også ønsket om et nyt land.

 

Min rejse bucketlist for 2016
Malta – Til sommer vil jeg også gerne prøve noget nyt. De sidste par år har vi, om sommeren, været i lande som vi havde været i flere gange før. I sommers var vi i Grækenland (Samos her), sidste år var det Italien og forrige år stod den på Spanien (Barcelona). Nu ryster vi pose! Malta har i flere år været noget, som dragede mig på en eller anden måde. Jeg tror, at det er det smukke strande, som på billederne minder mig utrolig meget om strandene på Cypern (se selv her). Og de er nogle af de smukkeste, som jeg har oplevet i Europa! Flere pæne strande, tak. Jeg er dog lidt forvirret over, hvor på Malta man skal tage til. Når jeg har kigget på hoteller, så ligger de fleste virkelig underligt i forhold til by og strand. Er der nogle af jer, som har været der og som kunne anbefalet et område eller specifikt hotel? Jeg vil gerne bo i gåafstand til en smuk strand og ikke alt for langt væk fra civilisation.

 

Min rejse bucketlist for 2016Kroatien – Et andet bud på sommerferie i et nyt land, kunne være Kroatien. Der skulle være behagelige temperaturer og billigt at leve. Til gengæld er strandene typisk stenstrande, men da vi alle tre faktisk primært er til pool (med mindre vi er et sted som HER), så gør det ingenting. Har I prøvet sommerferie i Kroatien? Kan det anbefales?

 

Min rejse bucketlist for 2016Island – Det er ikke særlig tit, at “kolde” destitinationer tiltrækker mig, men Island ser så ubeskrivelig smukt ud, at jeg tror, at det er et must see. Det ligner den ene store naturoplevelse efter den anden, og samtidig en meget lidt stressende destination. Jeg ved bare ikke lige, hvornår på året det skulle være. Hvornår er det bedst at besøge Island?

 

Min rejse bucketlist for 2016Key West / The Keys – Lige siden vi var på Aruba, har jeg cravet mere af det tropiske og caribiske. Samtidig vil jeg også gerne opleve mere af USA (indtil videre har jeg kun været i NYC og Boston) og der virker Key West, som den perfekte kombination af USA og af troperne. Min craving til netop dette sted, er heller ikke blevet mindre efter at have set serien “Bloodline”, som foregår der. Drømmen er, at flyve til Miami og så selv køre turen ned over de mange, mange øer, som The Keys består af. Turen skulle være ubeskrivelig smukt, da hele køreturen ser ud som på billedet her. Man kunne jo stoppe på flere øer i stedet for kun at bo på en. Jeg håber, at vi kunne gøre dette i slutningen af året, men nu må vi se!

 

Min rejse bucketlist for 2016Marokko – Tit er der rejsetrends, som næsten ikke er til at komme udenom og i øjeblikket er en af dem klart Marokko. I hvert fald hvis man kigger rundt i blogland. Alle tager dertil! Og jeg vil også! Det ser utrolig spændende ud, flyveturen er forholdsvis kort og man kan få varme imens der er koldt her i Danmark (dog ikke tropisk varme, men her om vinteren har de 18-20 grader). Jeg tænker umiddelbart, at det kunne være en lækker efterårsferie, hvor de helt sikkert stadig har godt vejr og det er en overskuelig rejse, når man kun har den ene uge i oktober. Spørgsmålet er så, om man skal tage til Marrakech eller Casablanca?

 

Hvor vi I gerne hen i 2016?

Billeder fra budapestrivercruise.com, Kilroy.dk, fdm.dk, rasktravel.com, rentafloridakeysvacationhome.com, olivenreiser.no

2015 is almost over and so is travelling for my part this year. But I’m already looking forward to 2016 and have made a travel bucketlist for the new year. I’m probably not gonna make it to all these destinations, but I would love to go to Budapest, Malta, Croatia, Iceland, The Keys in Florida and Marocco.

bloglovin

97 kommentarer

  • Anne Sofie

    Jeg var pÄ en forlÊnget weekend i Budapest med min mor i sommers. Og det var fantastisk! SÄ smuk by, hvor der er meget at opleve. Kan bestemt anbefales (:

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Dejligt at hĂžre! Jeg hĂžrer ogsĂ„ kun gode ting om byen 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Ida V.R.

    Der er rigtig mange af de destinationer jeg ogsĂ„ gerne vil til! Vi skal til Marrakech i januar – det glĂŠder vi os ret meget til! 😀 Og sĂ„ blev jeg lige nysgerrig – hvilke andre bloggeren end Passions for Fashions er eller har vĂŠret i Marrokko for nylig?

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Åh snyd, jeg til ogsĂ„ til Marrakech! Emily var vist for en mĂ„ned siden og i forĂ„ret var der ogsĂ„ flere som var.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • B

    Budapest er smuk. Og det er Prag ogsÄ. Som jeg husker det er Budapest smukkest hvad angÄr bygninger. Deres mad er dog ikke voldsomt spÊndende.
    Vi drÞmmer om NY nÊste efterÄr, hvis jeg fÄr job efter endt barsel. Vi var der inÄr uden bÞrn, men med den mindste i maven. I snestorm. Og kun 4 dage. NÊste Är er den Êldste 6 Är og den lille stadig i klapvogn, sÄ vi overvejer om det er passende for en uges ferie.
    //B

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Åh NY savner jeg ogsĂ„. Skal bestemt tilbage! Og Prag var ogsĂ„ med i overvejelserne, men der har Tim vĂŠret, sĂ„ Budapest er lidt sjovere, nĂ„r den er ny for os alle.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Emilie

    Budapest skal I til! Ingen vej udenom.

    Boede der i seks mÄneder i 2014 (Shit det er snart to Är siden jeg flyttede der til). Bor nu i Berlin og jeg savner altsÄ ret meget Budapest.

    Smuk, hyggelig, billig og LÆKKER mad og spa!!! What’s not to like?

    Skynd Jer afsted 🙂
    Og book bord pÄ en af Michelin restaurenterne inden. Det koster ingenting til frokost. Vi fik tre retter menu til frokost for 250 kr. pr mand?! :O og der var lÊkkert, virkelig lÊkkert. Vi var p Ä Onyx.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Det er vist efterhÄnden ikke til at komme udenom, at vi bliver nÞdt til at tage til Budapest snart! Kan man godt have et barn pÄ 3 med pÄ Onyx?

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Emilie

      Det afhĂŠnger mĂ„ske lidt af humĂžr den dag. Det tĂŠnkte jeg ikke lige over 😉 er ikke sikker pĂ„ hvad de har af bĂžrnemenuer. Men er sikker pĂ„, at de har en hjemmeside 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Christina

    Hej Jeanett

    Jeg og min mand var pÄ Malta i sommerferien for et par Är tilbage, og det var sÄ lÊkkert! Ville virkelig gerne tilbage dertil igen snart.
    Vi boede i Sliema, som var super hyggelig med havneliv, shopping og vand. Byen ligger rigtig tĂŠt pĂ„ en anden hyggelig by, St. Julian’s, og slendreturen langs vandet mellem de to byer er helt magisk om aftenen. Valletta ligger pĂ„ den anden side af bugten og er nem at komme til med smĂ„ taxabĂ„de.
    Vi boede pÄ Hotel Preluna i Sliema, som var super hÞjt og havde en fantastisk udsigt over vandet, hvis man altsÄ booker havudsigt. Vi boede anden hÞjest, og spiste flere aftener aftensmad pÄ altanen og nÞd udsigten over vandet samt byens lys. Kan klart anbefales, og det bliver ogsÄ det hotel vi vÊlger igen, nÄr vi tager tilbage. HÄber du kan bruge infoen:-)

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Tusind tak, det kan jeg i hvert fald! Jeg vil bestemt kigge nÊrmere pÄ hotellet

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Melisa

    Vores rejse Är er lidt prÊget af at vi er nye forÊldre og lige skal finde ud af hvordan det skal forgÄ med en lille ny. Som sÄ er 6 mdr men stadig. Men vi skal til februar pÄ skiferie. Eller mÊndene skal stÄ pÄ ski og kvinder + to bÞrn skal hygge og gÄ ture. Vi ELSKER skiferier og det er vel 6-7 gang vi skal afsted.
    I marts skal vi til Madrid og Sevilla da min veninde bor i Sevilla, men det er billigere at flyve til Madrid.
    Og sÄ snakker vi om Wales/ sydengland i august. I 2017 planlÊgger vi at besÞge min familie i USA og sÄ se Chicago, Boston og mÄske philly.

    Jeg vil ogsÄ vildt gerne til Malta en dag, men jeg har giftet mig med en hyper mand sÄ en uge pÄ et strand ressort kun os tre, er ikke Þnskeligt. Og Kroatien ser sÄ smukt ud. Vi har snakket om at kÞre dertil pÄ et tidspunkt

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Åh det er ogsĂ„ specielt det fĂžrste Ă„r med baby! Jeg kan godt huske det 😉
      Sevilla er jeg ogsÄ blevet lidt interesseret i. Det ligner en virkelig smuk by.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Line Kirstine

    Jeg har kĂžrt fra Miami til Key West! Vi opgraderede til en Ford Mustang convertible og havde den bedste tur! Vind i hĂ„ret og afsted – fantastisk og meget smukt! Lyder som fantastiske steder i overvejer og fedt med lidt inspiration til rejser!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Åhhh det lyder godt nok ogsĂ„ fedt! Hvor lang tid tog I om at kĂžre turen?

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Line Kirstine

      Vi kĂžrte direkte uden de vilde stops, og mener det tog omkring 4 timer. Men jeg ville klart stoppe og overnatte pĂ„ en Ăž eller to pĂ„ vejen hvis jeg skulle gĂžre det igen. Tror vi gik glip af noget ved ikke at gĂžre det 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      NĂ„ tager det ikke lĂŠngere? Ja, sĂ„ skal man da nĂŠsten tage nogle ophold. OgsĂ„ bare for at prĂžve lidt forskelligt 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Tinna

    Som en IslĂŠnding anbefaler jeg at I besĂžger Island i juni / juli nĂ„r vejret plejer at vĂŠre bedst..(men helt uden garanti – man besĂžger ikke Island p.g.a. vejret :P) Men jeg kan dog vĂŠre helt enig i at det er ubeskrivelig smukt (jeg er dog ikke helt neutral…)

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Fedt at hĂžre fra en lokal! Dog vil jeg gerne have varme om sommeren, sĂ„ det skal nok vĂŠre alle andre Ă„rstider end sommer. Hvilken en af de andre tre vil du sĂ„ anbefale? Jeg har intet imod sne – jeg elsker det faktisk!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Anne-Sofie

      min kÊreste og jeg var pÄ Island i marts, og der var der masser af sne, men vi kunne sagtens kÞre rundt. Vi valgte selv at leje bil og kÞre golden circle, og det var en flot flot tur..
      Desuden, kan man forstille sig noget bedre, end at ligge i den blĂ„ lagoone, mens sneen daler – jeg kan ikke 😉

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Nej, jeg forestiller mig ogsĂ„ sne, nĂ„r man skal ligge der 😉

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Tinna

      SĂ„ ville jeg rejse enten i november eller februar/marts 🙂 Det er ogsĂ„ smukt med sne, helt enig, men sĂ„ ser man ikke helt farverne i naturen… Men sĂ„ mĂ„ du bare besĂžge Island 2 gange 😉

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Hehe ja der er ikke andet for 😉

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Ida Hansen

    Om smĂ„ to uger rejser jeg til Bali og Gili Ăžerne – juhu! Jeg glĂŠder mig sĂ„ meget, og skal vĂŠre der en hel mĂ„ned 🙂
    Jeg var pĂ„ Malta med mine sĂžskende for nogle Ă„r siden, og var IKKE imponeret. Et alt for turistet lille spot, som vi oplevede, ikke havde egen kultur, men grabsede fra andre. Desuden oplevede vi, at byerne og promenaderne var meget slidte, og strandene skuffede slemt!!! Totalt over fyldt, beskidt og stenet. Ikke et sted jeg ville betale for at tage hen igen! Men kan lĂŠse der er forskellige meninger, sĂ„ det jo kun godt 😉
    Budapest derimod er fantastisk! Smuk by, med masser af muligheder!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Budapest har virkelig en 100% hit rate her i kommentarfeltet, sÄ det tegner godt!!
      Det virker til gengÊld som om at der er delte meninger om Malta. Hvor pÄ Þen boede I?

      Og god tur til Bali og Gili – det lyder virkelig nice!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Mille

    Island er helt fantastisk. Jeg har besĂžgt Ăžen mange gange, fordi min ex er derfra, og har derfor oplevet alle Ă„rstiderne deroppe. Man skal jo ikke rejse dertil for det gode vejr, da det veksler sindsygt meget, men Island om sommeren er altsĂ„ noget for sig. Det bliver ikke mere end omkring 15 grader, men til gengĂŠld fĂ„r du midnatssol og den smukkeste natur, man kunne forestille sig. SĂ„ hvis du leder efter en lidt anderledes sommerferiedestination, kan jeg kun anbefale det 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Lige prĂŠcis sommer tror jeg ikke det bliver til. Der vil jeg altsĂ„ have varme, palmer og sol. Det andet er slet ikke mig, nĂ„r det er juli mĂ„ned. Men hvad ville du anbefale – efterĂ„r eller forĂ„r pĂ„ Island?

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Mille

      SĂ„ ville jeg nok tage en forĂ„rstur 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Tak 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • ME

    Helt klart Marrakech (hvis ikke begge dele). Byen har den der Aladin-agtige stemning over sig, som jeg slet ikke synes, Casablanca har. Jeg var begge steder for seks Ă„r siden, og det er klart Marrakech, jeg drĂžmmer mig tilbage til 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Jeg tror ogsĂ„ bare, at jeg tĂŠnker pĂ„ filmen, nĂ„r jeg hĂžrer “Casablanca” 😉

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • B

    Fedt indlĂŠg – jeg har ogsĂ„ rejse-bucketlists hvert Ă„r! Har ogsĂ„ mĂ„lsĂŠtning om nye lande – for mig/os skal det gerne vĂŠre minimum et nyt land Ă„rligt. Istanbul er pĂ„ min, sammen med Marrakech. Og blev da lige helt inspireret til at tilfĂžje Kroatien!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Fedt! Hvad har du ellers pÄ din liste? Istanbul er ogsÄ pÄ min long term liste. Den by skulle vÊre smuk!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • B

      Istanbul, Marrakech, USA’s vestkyst eller USA’s Ăžstkyst (kan ikke bestemme mig ha ha), Irland, skiferie, Rom, London. Realistisk set nok ikke det hele, der bliver til noget 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Cecilie Wirstad

    Budapest er virkelig en dejlig by!! SĂ„ billigt og stemningen er helt fantastisk. Jeg fik en virkelig lĂŠkker goullasch suppe – det var sĂ„ godt! Og bygningerne er Ă„h sĂ„ smukke!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Marie-Louise

    Vi skal til Spanien til sommer, og skal bo lige op ad Portugal, sÄ glÊder mig til at udforske Portugal lidt som er hidtil ukendt for mig! :).
    DrĂžmmer dog ogsĂ„ om enten USA eller Asien i 2016! â˜ș☀☀

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Nu har jeg kun vÊret i Lissabon, nÄr det kommer til Portugal, men den by kan varmt anbefales, hvis du fÄr muligheden!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Louise

    Ej hvor ser det hele spĂŠndende ud! Specielt The Keys ser helt fortryllende ud. Jeg har vĂŠret i Zagreb i Kroatioen med min kĂŠreste – det var ikke specielt spĂŠndende, sĂ„ den ville jeg gĂ„ udenom. Tror nogle af kystbyerne mĂ„ske er et bedre valg? Til gengĂŠld vil jeg pĂ„ det kraftigste anbefale Marrakech, hvor vi var i januar 2013 – det er en af det mest fantastiske ferier, jeg nogensinde har vĂŠret pĂ„. Vi boede pĂ„ en Riad midt i Souken og det var bare SÅ anerledes fra alle andre ferier. Det bĂžr I bestemt overveje.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Jeg noterer mig lige det med Zagreb 😉 Dog havde jeg ogsĂ„ tĂŠnkt, at det skulle vĂŠre pĂ„ kysten, nĂ„r det var om sommeren.
      Marokko lyder mere og mere fantastisk – der mĂ„ jeg altsĂ„ snart til.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Louise

      Ja, vi havde nemlig hĂžrt sĂ„ meget godt om Kroatien og derfor tog vi bare til hovedstaden og det var virkelig en skuffelse. Virkelig kedelig by efter min mening med slĂžve shoppingmuligheder! Det eneste gode var et dessertsted der serverede varme cookies med kold is til 😉 Men eftersom selskabet var godt var det en god tur alligevel!
      Men Marrakech var som sagt uforglemmelig, og det er virkelig noget jeg anbefaler til alle 🙂 Gléder mig til at se hvad I beslutter jer for!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Jeg tror, at vi styrer udenom Zagreb sĂ„ 😉 MĂ„ finde en fin kystby!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Astrid

      Jeg kan lige bidrage med en anbefaling til Split og Dubrovnik i Kroatien, hvor jeg var sidste sommer. Smukker gamle byer med interessant historie. Vi kĂžrte med bus fra Split til Dubrovnik, og kystlinjen er latterligt flot – meget anbefalelsesvĂŠrdigt.
      Charmen ved Kroatien er ogsÄ Þerne, fx Vis (min favorit, der er super flot og mange ting at se, isÊr i bil) og Hvar, som er vildt fede at besÞge.
      Generelt er der super turistet om sommeren, er mit indtryk, og mange danskere, men fedt land og dejlig middelhavsstemning, og stadig billigere end fx Frankrig og Italien tror jeg 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Astrid

      Jeg var i Kroatien sidste sommer i juli – der er rigtig varmt, og mange turister, jeg hĂžrte danskere alle steder vi tog hen.
      Men derudover er Kroatien virkelig smuk ved kystlinjen, Split og Dubrovnik har jeg besĂžgt, og det er rigtig flotte, gamle byer, med en interessant historie. Vi tog bussen fra Split til Dubrovnik, og Kroatiens kyst er er latterligt smuk! Turkist vand, bjerge, det hele.

      Derudover slĂ„r jeg lige et slag for Ăžerne, man kan tage fĂŠrger ud til (ogsĂ„ med bil), jeg var pĂ„ Vis og Hvar, der begge var meget smukke – isĂŠr Vis, der fĂžltes lidt mere uspoleret og mindre Saint Tropez-agtig end Hvar, som dog helt sikkert ogsĂ„ kan noget.

      Kroatien er fyldt med gamle ting og smuk natur! Og billigere end Frankrig og Italien stadig, tror jeg.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Kristina

    Vi var pĂ„ Island i september 2010 – og vi fik lidt af det hele mht vejret. Vi kĂžrte ind til det varmest sted i landet og kunne gĂ„ i t-shirts og en anden dag var vi ude og klatre pĂ„ gletcher og det var med vinterjakker. De fleste dage var med masser af solskin, selvom dagene var kĂžlige. Island har den mest fantastiske natur, sĂ„ kan helt klart anbefale jer at tage afsted. Det er super nemt at leje bil og selv finde vej rundt. PĂ„ den mĂ„de fĂ„r man ogsĂ„ set en hel masse 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • BjĂžrg

    Budapest er en helt fantastisk by! Jeg var der i en uge i starten af sommerferien og jeg er fuldsténdig forelsket! Skal bare snart afsted igen 🙂
    Vi havde sĂ„dan en tur, hvor alt bare klappede perfekt. Der var ingenting at sĂŠtte fingeren pĂ„. Fordi vi var tre afsted sammen, sĂ„ valgte vi et lejlighedshotel og det fortrĂžd vi slet ikke! Hotellet var pragtfuldt og lĂ„ meget centralt (og billigt), kun 5 minutters gang fra Donau, sĂ„ vi slap helt for taxa og kunne opleve byen til fods 🙂 Elsker at opleve storbyer til fods, jeg synes altid jeg oplever meget mere og suger alle byens indtryk til mig pĂ„ den mĂ„de. Der var ogsĂ„ virkelig billigt at spise og vi fik god mad de steder, vi var. Det var virkelig en af mine bedste ferier! 🙂
    Island er et dejligt land! Der ville jeg nok rejse til om sommeren, hvis jeg skulle gÞre det igen. SÄ er der lyst nÊsten hele dÞgnet rundt og det er virkelig fantastisk, omend man lige skal vÊnne til de lyse nÊtter. Hvis man skal rejse andre tidspunkter pÄ Äret, sÄ skal man lige tage hÞjde for at det kan vÊre svÊrt at kÞre ude naturen pga. det barske terrÊn, sne og sÄdan noget. Det er ikke alle steder der er tilgÊngelige med bil, nÄr der ligger sne.
    Jeg vil ogsĂ„ gerne slĂ„ et slag for mit pragtfulde hjemland FĂŠrĂžerne, nĂ„r du nĂ„r Island i tankerne. SĂ„ dejligt et sted og en fantastisk flot natur 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Uh jeg er altsĂ„ mere og mere solgt pĂ„ Budapest 😉 Har du et navn pĂ„ det hotel I boede pĂ„? Med et barn, da foretrĂŠkker jeg ogsĂ„ at bo sĂ„ centralt som muligt.

      Jeg ved mange af jer nĂŠvner, at Island skal ses om sommeren, men jeg vil bare gerne se det med sne plus om sommeren vil jeg helst rejse til varme destinationer. Jeg vil ellers fĂžle, at jeg bliver snydt for sommer. Hvis det giver mening?

      Tim har faktisk nÊvnt FÊrÞerne mange gange, da hans mormor var fÊring. Jeg mÄ bare indrÞmme, at jeg er lidt mere hooked pÄ Island. Hvad er den stÞrste forskel mellem de to?

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • BjĂžrg

      Ja, det hedder 7Seasons Apartments Budapest, det ligger pĂ„ Kiraly Utca eller sĂ„dan noget. Vi havde en superior 2 vĂŠr., da vi gerne ville god plads sĂ„ man ikke blev helt trĂŠt af hinanden. Der er et supermarked lige i nĂŠrheden med et godt udvalg af varer. Vi lavede morgenmad selv og spiste sĂ„ de andre mĂ„ltider ude, da det var sĂ„ billigt 🙂 Der boede ellers mange med bĂžrn pĂ„ hotellet, synes jeg. Nu har jeg ikke bĂžrn selv, men jeg synes at byen er rimelig bĂžrnevenlig. Der er smĂ„ grĂžnne omrĂ„der hvis man har brug for en pause, og der er helt fladt, sĂ„ det er nemt at komme rundt med klapvogn 🙂
      Ja, forskellen pĂ„ Island og FĂŠrĂžerne er nok at Island har vulkaner og gejsere, det er der ikke pĂ„ FĂŠrĂžerne. Og sĂ„ er Island en stor Ăž, mens FĂŠrĂžerne er 18 smĂ„ Ăžer. Man kan dog godt kĂžre til de fleste Ăžer 🙂 Jeg kan godt forestille mig at vejret ikke skifter lige sĂ„ meget pĂ„ Island som pĂ„ FĂŠrĂžerne, fordi FĂŠrĂžerne ligger midt ude i havet, men jeg ved det ikke. Kulturen minder meget om hinanden, synes jeg. Det er meget afslappet og fuldstĂŠndig noget andet end DK. I kunne mĂ„ske overveje at vĂŠre der, nĂ„r der er nationaldag eller sĂ„dan noget. Det kunne jeg forestille mig ville vĂŠre en oplevelse. Jeg ved at mange danskere som er pĂ„ FĂŠrĂžerne, nĂ„r der er nationaldage der, synes det er fedt at opleve 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Åh, jeg har ogsĂ„ altid en lang bucketliste over en masse drĂžmmedestinationer jeg sĂ„ gerne vil besĂžge! Mange af dem har vi dog fĂ„et krydset af i Ă„r, men ligesom dig vil jeg ogsĂ„ virkelig gerne opleve Island, Marokko og Budapest. Vi har tidligere vĂŠret pĂ„ kĂžr-selv-ferie til Ungarn med min kĂŠrestes familie, men jeg har aldrig besĂžgt Budapest. Prag har vi oplevet flere gange, hvor vi har taget toget fra Danmark – SÅ smuk en tur. Og sĂ„ vil jeg ogsĂ„ super gerne opleve Portugal – specielt Lissabon! Og Mexico. Og Cuba. Haha. Jeg kunne blive ved 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Hehe I er jo ogsĂ„ ude pĂ„ den helt store tur, I heldige mennesker 😉
      Lissabon kan uden tvivl anbefales! Fantastisk by! Cuba og Mexico er ogsÄ pÄ min long term bucketliste!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Stine

    Jeg kan virkelig anbefale Budapest til en forlĂŠnget weekend by! Super dejlig, billig og smuk by

    Jeg har bare et Ăžnske om at komme pĂ„ sol/afslapnings ferie med min kĂŠreste, destinationen er lidt ligemeget. Har ogsĂ„ et lille Ăžnske om en weekend i London – har aldrig vĂŠret der og det er simpelthen for dĂ„rligt!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Fedt! Det er ogsÄ sÄdan noget jeg tÊnkte. 4-5 dage.
      London kan jeg varmt anbefale! Jeg har vĂŠret der tre gange og det er en fantastisk by.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Pernille D

    Kroatien er rigtig godt! Italien til halv pris 😀

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Uh det lyder ikke dÄrligt!!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Pernille H

      Ja! Jeg kan ogsĂ„ klart anbefale Kroation – mega god mad og alle restauranter har god husets vin til ingen penge. Vi var der i august mĂ„ned, og en anden gang ville jeg nok komme uden for sĂŠsonen, da der var rigtig mange turister over det hele (isĂŠr i Dubrovnik). Kan anbefale Plitvice Lakes National Park, virkelig smukt!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Ja, National Parken har jeg virkelig set mange billeder fra – den ser vildt smuk ud!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Ida

      I skal bo pĂ„ Pension Breza. Hun er den sĂždeste dame, der taler vildt mange sprog. Maden er ĂŠgte lokal som man spiser derhjemme (og nej, ingen pizza og pasta men voldsomt meget suppe, kĂžd og kage – og man skal spise op). Det var det mest afslappende, jeg har prĂžvet i mit liv, og omrĂ„det er sĂ„ flot. Vi kom helt i zen af al den friske luft! Og det er helt ude pĂ„ landet, sĂ„ der er bĂ„de ulve og bjĂžrne i bjergene. Det synes jeg var mega eksotisk 😉 Skuffende nok sĂ„ jeg ingen vilde rovdyr haha

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Det lyder rigtig hyggeligt! Og det er hermed noteret 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Signe

    Vi var pÄ Malta sidste sommer, og det var rigtig fint, men ikke noget vildt sÊrligt. Det skal dog ogsÄ siges, at det hotel vi boede pÄ, var det vÊrste vi begge nogensinde har prÞvet. Det tog dem fire dage at give os hÄndklÊder (hvor vi var nede i receptionen 3-4 gange om dagen!), vores kÞleskab gik itu med et ordenligt knald, airconen virkede ikke og der var generelt rigtig meget larm. Jeg mener, vi boede pÄ Blue Sea St. George, hold jer endelig langt vÊk fra det!
    TilgengĂŠld fandt vi den fineste lille restaurant i nĂŠrheden, hvor vi spiste de fleste aftener.

    Selv drĂžmmer jeg om Marokko, skiferie, Canada og New Zealand. DesvĂŠrre er budgettet noget stramt efter vi har kĂžbt hus, sĂ„ det bliver nok hĂžjest til et par ture til Bornholm nĂŠste Ă„r 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Tak for tip om hvor man IKKE skal bo, haha! Hvordan var strandene? Var de sÄ smukke her?

      Budgettet var ogsĂ„ stramt for os det Ă„r vi kĂžbte hus (2013) og vi fik ogsĂ„ Bella det Ă„r, sĂ„ tror kun, at vi var pĂ„ to ferier det Ă„r, hvoraf jeg havde vundet den ene. SĂ„ jeg kan godt huske det 😉

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Mathilde

    i forhold til Marokko sĂ„ tag til Marrakech! Byen er fantastisk og jeg har selv vĂŠret der 6 gange. 🙂 FĂžrste gang, da jeg var nĂŠsten 4 Ă„r gammel, sĂ„ det er muligt med mindre bĂžrn – dog er byen ikke vildt klapvognsvenlig..

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Super tip – Bella gider alligevel ikke rigtig hendes klapvogn mere, sĂ„ det kommer mĂ„ske til at give sig selv 😉

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Leni

    Jeg besÞgte Kroatien sidste Är. BÄde i Zagreb og isÊr i kystbyen Opatija, som har skÞnne restauranter og gamle badehoteller og en skÞn park og havneomrÄde, oplevede vi en super god service og venligt personale. Og meget billigt at gÄ ud og spise og shoppe. PÄ Þen Cres er det super hyggeligt og folk er bare sÄ sÞde og rare. Maden er skÞn og billig.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Opatija og Cres lyder som noget jeg lige skal have kigget nÊrmere pÄ!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • CĂŠcilie

    Jeg har heldigvis allerede en ferie der venter midt i januar. Der stĂ„r den nemlig pĂ„ en tur til Thailand! Det bliver dejligt med sol og varme ! 😀

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Johanne

    Hej Jeanett

    Din gamle underbo her, som lurer pĂ„ dine rejsedestinationer 🙂

    Jeg har vĂŠret en del gange i Marokko. Marrakech kan helt sikkert anbefales, hvis I vil opleve en spĂŠndende, “rigtig mellemĂžstlig by”. Den er varm, stĂžjende og fyldt med spĂŠndende dims og mad.

    Men jeg vil nu ogsĂ„ slĂ„ et slag for Agadir, som ligger mĂ„ske to timers kĂžrsel derfra – de kan sagtens kombineres pĂ„ en uge.
    Agadir er en rigtig fransk-marrokansk kystby med smukke hoteller og restauranter. PrĂžv for eksempel Le Quai pĂ„ marinaen, hvor man fĂ„r absurd meget god fransk seafood for en billig penge. Og de er sĂ„ sĂžde 🙂

    Hilsen Johanne

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Hej Johanne – hvor hyggeligt at du lurer med 😉

      Ejmen, vi bliver vist nÞdt til at tage til Marokko snart! Agadir lyder heller ikke dum, og som du siger, sÄ kunne man mÄske kombinere det to pÄ en rejse.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Margrethe

    Hvis I tager til Budapest bĂžr I nĂŠsten ogsĂ„ besĂžge Wien – det tager kun 3 timer med tog. Det er begge spĂŠndende kulturbyer som havde deres storhedstid samtidig – men kommunismen har i den grad sat sine spor i Budapest. SĂ„ det er rigtig interessant at se byerne op ad hinanden. Men begge rigtig dejlige byer!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Det lyder spÊndende, men man burde ikke tage Wien pÄ en separat tur i stedet?

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Margrethe

      Nu ved jeg ikke hvor lĂŠnge I vil afsted, men jeg synes 3-4 dage i hver by var fint. Men begge byer er ogsĂ„ to selvstĂŠndige ture vĂŠrd – bestemt!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Tanken var en forÄrstur pÄ 4-5 dage i alt, sÄ jeg tror, at det bliver lige stressende nok med to sÄ store byer. Men jeg vil skrive mig Wien bag Þret til en anden gang!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • SpĂŠndende steder!

    Jeg har stort set mine rejser for 2016 pĂ„ plads. Og den ene rejse er en envejsbillet 😉

    I januar tager jeg manden med pÄ forlÊnget weekend i Prag. Ingen af os har vÊret i byen eller landet fÞr. Det gav jeg ham i fÞdselsdagsgave.

    I marts tager jeg med manden til San Diego. Han skal pĂ„ en konference, hvor han bl.a. skal modtage nogle priser for sin forskning. Jeg afspadserer, nyder byen og klapper af min kloge mand 🙂

    Til juni forlader vi Danmark. Vi flytter til San Francisco i et Är. Manden skal forske og har fÄet en stor bevilling. Jeg aner ikke, hvad jeg skal lave derovre endnu. MÄske noget freelancearbejde.

    Til august tager vi sÄ en smuttur til Danmark for at vÊre med til et bryllup.

    SÄ jeg fÄr et af mine vildeste rejseÄr i 2016, fordi vi faktisk flytter udenlands i en periode.

    /Line

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Ej, hvor mĂ„ det bĂ„de vĂŠre spĂŠndende, men ogsĂ„ skrĂŠmmende med en one way ticket. Jeg drĂžmmer ogsĂ„ lidt om, en dag at prĂžve at bo i udlandet – bare for en periode.
      Prag har ogsÄ ogsÄ pÄ min liste pÄ lÊngere sigt. Det skulle vÊre en ret fin by ogsÄ!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Ida

    Kroatien er super dejligt, men billigt er det ikke 🙂 Montenegro er virkeligt billigt, Kroatien er et EU-land med alt hvad det indebérer af prisstigninger. Super sþde mennesker. Hvis du ikke er serber.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Er det ikke? De fleste jeg kender, som har vĂŠret der, siger ellers at det er en del billigere end DK. Jeg ved ikke godt, at det ikke er Thailand-billigt, men nĂ„r jeg siger “billigt”, sĂ„ mener jeg bare billigere end DK.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Pernille H

      Nu er det et par Ă„r siden at jeg var afsted, men vil sige at restauranter og vin klart var billigere end DK og ogsĂ„ billigere end fx Italien, Spanien osv. Det er selvfĂžlgelig ikke Thailand billigt, men Europa billigt. 😉 – nu havde vi ikke barn med, sĂ„ havde lejet en bil og kĂžrte langs kysten og stoppede forskellige steder og det var altsĂ„ rimelig billige overnatninger bortset fra ved Plitvice hvor alt var booket. Blev lige nĂždt til at skrive, var selv sĂ„ begejstret over Kroatien, at jeg anbefaler det til alle. 😀 Skal ogsĂ„ selv afsted igen en dag. Hov – og kan isĂŠr anbefale Ăžen Hvar!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Nynne

    Jeg har vÊret i Malta med min davÊrende gymnasieklasse. VI boede i hovedbyen Valletta, som var en enormt smuk gammel by ud til havet. Jeg husker dog, at det faktisk var lidt svÊrt at finde ting med et mere kulturelt indhold der, og at alting i netop Valletta (restauranter, barer mm.) lukkede meget tidligt. Dog var dette i forÄret, kan godt ske, det ser anderledes ud i sommerperioden. Men Maltas strande var smukke og de meget snÞrklede kÞreture vÊrd at komme til.

    I sommers besĂžgte jeg “The Keys” med min kĂŠreste. Vi kĂžrte fra Miami ned igennem og boede pĂ„ Key Marathon. Det var den smukkeste tropiske tur med azurblĂ„t hav, charmerende butikker langs vejene, palmer og hĂžjt solskin! Mener dog det tog os omkring 4 timer (skulle have taget 2,5 da Marathon kun er midtvejs pĂ„ The Keys) pga. ekstra traffik da det var memorial day weekend, sĂ„ man skal lige huske at tage de amerikanske holidays i betragtning, og at mange amerikanere generelt tager dertil i sommerperioden/weekenderne.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Tusind tak for gode tips! Jeg har bestemt mere lyst til bĂ„de Malta og The Keys efter din kommentar 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • BjĂžrg

    Hov, min tidligere kommentar er vist ikke kommet igennem.
    Budapest er virkelig en fantastisk by! 🙂 Jeg var der i en uge i sommers og det var nok en af mine allerbedste ferier! Jeg er helt forelsket i byen 🙂 Vi var tre afsted, sĂ„ vi havde booket et lejlighedshotel som viste at vĂŠre et rigtig godt hotel med en fantastisk beliggenhed, kun 5 fem minutters gang fra Donau og vi kunne gĂ„ til nĂŠsten alt 🙂 Der blev gĂ„et rigtig mange kilometer den uge vi var afsted! Jeg foretrĂŠkker at opleve storbyer til fods, synes jeg oplever meget mere pĂ„ den mĂ„de 🙂 Det var ogsĂ„ meget billigt, altsĂ„ virkelig billigt, og vi fik rigtig god mad 🙂 Det er ogsĂ„ billigt at lave shellac og sĂ„dan nogen ting. Jeg fik lagt shellac, 50 minutters massage og vokset ben pĂ„ en af de lidt dyre steder for omkring 500 tilsammen 🙂 SĂ„ lĂŠkkert!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Maria

    Hej Jeanett. Jeg var pĂ„ Malta i sommeren 2014. Vi boede i byen Bugibba, pĂ„ et billigt, men udemĂŠrket hotel, 10 min. (PĂ„ gĂ„ben) fra en sindsyg hyggelig “strandpromenade” med restauranter, butikker og boder. Grunden til at jeg har sat strandpromenade i situationstegn er, at Malta jo er en klippe Ăž, og derfor er der faktisk ikke sĂ„dan rigtig sandstrand ret mange steder. Vi tog bussen (det er mega billigt dernede) de dage vi ville til stranden, og det tog ca. 20 min. Jeg mener at den strand vi tog til, hed Golden beach eller noget i den retning. Jeg kan ogsĂ„ klart anbefale at bruge en dag pĂ„ at tage til Den blĂ„ Lagune pĂ„ Comino. Det er helt fantastisk smukt! Men ogsĂ„ en turistattraktion uden lige. Vi tog en bĂ„dtur derud, hvor vi fik en guidet tur derud, havde 2-3 timer derude, og sĂ„ sejlede vi tilbage til Malta (den stĂžrste af Ăž’erne). Valetta er ogsĂ„ et besĂžg vĂŠrd. Vi havde en skĂžn ferie, men efter en uge var vi ogsĂ„ godt trĂŠtte af at se pĂ„ sandfarvede bygninger, klipper og sten. Der er ikke skyggen af grĂžnt dernede 😉 HĂ„ber du kan bruge det her til noget. God tur, nĂ„r I kommer der til. Vh. Maria.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Line

    Jeg vil bÄde anbefale Budapest, Kroatien og Malta. Kia skrev en ret fin guide til Malta pÄ et tidspunkt. MÄske den kunne vÊre til gavn? http://youbetterbefierce.dk/malta-diary/

    Budapest er ogsÄ ret fantastisk! Jeg var der sidste sommer med en veninde og byen har bestemt det hele. Madkulturen i Ungarn er selvfÞlgelig ikke at rÄbe hurra for, men der er mange fine spisesteder.
    Jeg var i Kroatien sidste sommer med min kÊreste, hvor vi boede i Dubrovnik, som er pÄ UNESCOs verdensarvsliste. Byen som sÄdan har ikke meget af byde pÄ, men der er de mest fantastiske sandstrande. Ellers er Split ogsÄ en ret fin by, der er masser af by- og butiksliv. Men landet har den mest fantastiske natur og kystlinje. Det er faktisk ogsÄ ret billigt at spise og leve, mÄske fordi det ikke endnu er den store turistmagnet.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Bettina

    Jeg er lige kommet hjem fra en super weekendtur til Prag, der charmerede mig totalt 🙂
    De gÄr all in pÄ julestemning i den by!
    Der er masser af flotte historiske bygninger/arkitektur, gode museer, shopping-muligheder en masse, billig mad (Dish laver super burgere!) og overnatning. Man kan se det meste til fods og ellers er metroen super let at bruge.
    Hvis man vil forkĂŠle sig selv lidt, uden at bruge en formue, anbefaler jeg Saunia eller et af de “rĂžd/grĂžnne” thai massage steder i centrum. 80 kr for en halv times fod massage er guld vĂŠrd efter at have travet byen tyndt.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • lis

    Kan virkelig anbefale turen til key West vi var der i 2012 og kÞrte fra Mimi til key West strÊkningen tog Ca 4,5 timer at kÞrer men var skÞn at se og selve key West er jo sÄ pragtfuld og et meget stolt og varmt folkefÊrd. Et dejligt af brÊk fra den ellers fortravlede storby Maimi

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Gina Jaqueline

    Rigtig Nice indlĂŠg!! Har du et indlĂŠg med oversigt over hvor du har vĂŠret?

    Key West kan anbefales sÄ meget, og Miami generelt!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Pernille

    Jeg var pÄ Island 3 dage i sommers, pÄ vej hjem fra USA og det var fantastisk,
    RÄt og smukt. Jeg vil gerne opleve at kunne se solen gÄ ned og gÄ op igen kort tid efter om sommeren, sÄ jeg vil derop i juni nÊste gang.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Natasha

    Jeg er halv-kroat og meget af min familie bor i kystbyen Rovinj, som er fantastisk smuk. Billig er den ikke ift. omkring ligende lande, mange tager til Italien pÄ indkÞb, da det er billigere. At spise ude er billigere end Danmark, cocktails er ikke og det er indkÞb heller ikke rigtig. Jeg ville gÄ udenom hoteller og leje en villa, hvilket de fleste gÞr i Kroatien. Man fÄr en del for pengene pÄ denne mÄde og man har lidt mere frihed.
    Styr udenom Zagreb i sommeren,det er en fin storby udenfor sommerperioden, da alle folk flygter fra byen og ud til kysten.

    Budapest er, som mange her skriver fantastisk.

    Ift. Marokko, sÄ ville jeg hverken tage til Marrakech eller Casablanca, det er blevet en turistbombe, men Fez eller Agadir. IsÊr Fez giver en autentisk Marroko-oplevelse.

    For mig er Barcalona og Vietnam pÄ min 2016-liste

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg vil gerne til Paris :blush:
    Det holder mit budget til. Men hvis jeg havde rÄd ville jeg gerne til Italien igen :blush:

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Connie A

    Jeg har det fuldstĂŠndig pĂ„ samme mĂ„de, hvis jeg har lyst til at kĂžbe et eller andet, tĂŠnker jeg pĂ„ hvor jeg kan rejse hen for de penge 😉
    Vi har vÊret pÄ Malta de sidste 2 somre. Vi er med Folkeferie og bor i skÞnne lejligheder i Mellieha Holiday Center. Vi elsker at bo der, med dejlig swimmingpool og er meget bÞrnevenlig, og der ligger en dejlig lavvandet strand tÊt pÄ. Ikke flere km lang som vi er vant til her fra DK.
    Malta er en skÞn Þ, med dejligt vejr. Der er gode busforbindelser rundt pÄ Þen. Mener dog ikke der er sÄ mange sandstrande.
    Godt nytÄr

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Majbritt

    Budapest er vidunderlig. En af de bedste ferier jeg nogensinde har vÊret pÄ. GlÊd jer det er virkelig en skÞn by.

    Af de ting du ellers nÊvner pÄ listen vil jeg klart anbefale Island og Kroatien.

    Island er fantastisk og absolut det smukkest og mest fascinerede land jeg har vÊret i, nÄr det kommer til natur. Vi var det i Juli, hvilket var skÞnt. Der var omkring 20 grader, hvilket er det varmest man fÄr pÄ Island, men tilgengÊld er deres lyse nÊtter fantastisk og de varme kilder er en oplevelse i sÊrklasse.

    Jeg har ikke selv sĂ„ mange specifikke planer i kikkerten udover et praktikophold i Beograd, men altsĂ„ det er ogsĂ„ halvdelen af et Ă„r 😛

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Julia M.

    Elsker du spĂžrger, om Kroatien kan anbefales, da jeg sĂ„ ville kunne fortĂŠlle, hvor fantastisk et land det er. Har vĂŠret pĂ„ ferie i Kroatien omtrent 10 gangen mit liv og jeg elsker det. Der er SÅ smukt, mega lĂŠkre campingpladser, strande, pools, sygt lĂŠkkert mad, turistvenlige Kroater og jeg kunne blive ved. Har kun godt at sige om Kroatien! Elsker det land :heart_eyes:

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Miss Jeanett

      Ej lĂŠkkert at hĂžre! Det er faktisk ogsĂ„ den destination vi hĂŠlder mest til, til sommer 😉 og det du skriver gĂžr kun at jeg nu vil det endnu mere!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • […] living” i en uge. Oprindeligt ville jeg gerne have vĂŠret til Kroatien denne sommer (I kan se mine rejseĂžnsker for 2016 HER), men jeg var for sent ude. Alle de hoteller jeg havde kigget pĂ„, var endte revet vĂŠk eller […]

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • […] i 2015. Hvis I vil se hvor jeg gerne vil hen i 2016, sĂ„ kan I se min bucket liste for det nye Ă„r HER. FĂžrste destination i 2016 er allerede booket og pĂ„sken skal tilbringes i Budapest! Jeg glĂŠder […]

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • […] i Ă„r. Jeg er ret lun pĂ„ ideen om at tage til Kroatien pĂ„ sommerferie. Jeg havde ogsĂ„ landet pĂ„ min rejse-bucket liste sidste Ă„r, men vi endte i GrĂŠkenland i stedet – sĂ„ i Ă„r skal det vĂŠre! Desuden har jeg et mĂ„l om […]

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

 

NĂŠste indlĂŠg

Vi holder jul alene igen i Ă„r