De bedste julefilm online: Stream dig i julehumør

Om gode naboer, julemanden og tømmermænd juleaften

Om gode naboer, julemanden og tømmermænd juleaften

Hvis der uddeles præmier til den mor, som har flest tømmermænd i dag, så vinder jeg den uden tvivl. Det stak lidt af i går (billedet øverst er en af retterne i går) med min søster, hendes kæreste og Tim. Vi har bogstaveligt talt tømt vores barskab og gik i seng kl 06. Men “vild i går, syg i dag” passer virkelig godt på os her på juleaften. I har måske også set vores åndssvage videoer på Snapchat. Det var en klasse aften og selvom jeg ikke føler mig, som årets bedste mor lige nu, så fortryder jeg intet. Eller jo, måske den sidste whisky. Jeg var ved at kaste op, da jeg forberedte anden tidligere.

Udover at have vundet grumme tømmermænd i dag, så har vi godt nok også vundet i nabolotteriet. Bella har lige haft besøg af selveste julemanden (vores nabo Henrik), som havde både julechokolade og en sej (Frozen) gave med. Bella var helt i chok, men har efterfølgende ikke ævlet om andet. Se billedet nederst. Lige nu begynder huset at dufte af and og jeg har netop sat Tim til at pille kartofler. Bella stener tegneserier på Netflix og jeg ser Alene Hjemme 2 (igen).

Jeg håber, at I alle får en dejlig jul -lige som I ønsker jer! Tusind tak fordi I følger med herinde. Det betyder SÅ meget. Kig forbi i morgen, hvor jeg forsøder julen lidt ekstra for to af jer, ved at finde to vinder af hhv. Boozt og ghd konkurrencerne.

Glædelig jul <3

Om gode naboer, julemanden og tømmermænd juleaften

JULEKALENDER: Og med juleaften kom også den sidste låge i vores julekalender. Stor tak for at have taget så godt imod den, igen i år! Også en kæmpe tak til mine fellow bloggere. Det har været en fornøjelse at lave den sammen med jer. Bag den sidste låge gemmer der sig forkælelse fra Elizabeth Arden og I skal forbi Conni HER for at deltage.

I wish you all a Merry Christmas and thanks for following my blog. I hope that you get the night that you wish for! Bella just got a visit from Santa (our neighbour Henrik) and a great present. The duck is in the oven and we’re watching Christmas movies.

bloglovin

11 kommentarer

 • Lou

  Hvor lyder det bare hyggeligt. Lige pånær tømmermændene. Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig jul til jer, Jeanett! Det lyder som om I havde en dejlig aften i går – og det så også sådan ud på Snapchat 😉
  Vi er allerede vågnet til 2. juledag, og jeg har netop spist risalamande til morgenmad, som derhjemme, haha.
  På trods af at vi fejrede jul i Melbourne, formåede vi at lave en rimelig god dansk julemiddag med and, kartofler, kål og risalamande :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak og også rigtig glædelig til jer Laura! Åh det lyder lækkert – dansk julemad er altså også det bedste 😉 Jeg glæder mig til at følge med, nu når I tager til USA!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Jeanett den fine forret du har vist billede af, er det en du vil dele, det ser rigtig lækkert ud og jeg mangler en forret til nytårsaften, håber du er blevet frisk, dejligt med en aften i gode venners lag og hvor festen bare opstår mere eller mindre spontant.

  Godt nytår.

  Hilsen Lene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kirstine

  Rigtig glædelig jul til dig og tak fordi vi må følge med! Sødeste billede af Bella og julemanden – glæder mig til min datter bliver gammel nok til det. Ps. Det lyder som den fedeste lille juleaften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak og i lige måde! Det var en rigtig god lillejuleaften 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej, du har før lavet indlæg.om de bedste køb, i året der gik. Jeg elsker de indlæg, er det noget du vil lave for 2015?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De kommer! 🙂 Og dejligt at høre at de er populære 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er lidt hyggeligt, at hun har “kjolen” fra hver jul – julekjolen. Sidste år var dette denne, forrige år denne og hendes første jul var det denne. Sidstnævnte var faktisk også fra Mini A […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] humor er. Vi fik virkelig grint ret meget! Ved en 03-tiden hoppede vi i seng. Det blev ikke helt så vildt som det var sidste år […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste julefilm online: Stream dig i julehumør