Pænt print fra Ganni

OOTD #389: Storm og garderobefavoritter

OOTD #389: Storm og garderobefavoritterOOTD #389: Storm og garderobefavoritter Annoncelinks:
Pimkie knit (HERE) – Mango dress (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – Gina Tricot gloves (similar here) – ASOS boots (HERE)

Ja, som I kan se, så kæmpede jeg lidt med vinden, da vi tog billeder sidste søndag i sommerhus (indlægget om weekenden her). Jeg bor i strikken fra Pimkie for tiden. Den er så rar og varm, og jeg elsker farven. Eneste minus er, at den giver sig ret meget i størrelsen, så I kan med god grund godt size down, hvis I køber den. Inden under har jeg brugt en anden garderobefavorit; min Mango-kjole. Den har allerede været i brug mange gange her på bloggen (blandt andet her og her) og den er jeg fortsat vildt glad for!

I dag står den på julemarked i Kødbyen og så skal vi efterfølgende hjem til Odense igen. Jeg har en lidt travl og hård uge foran mig, så skal ikke for sent i seng i aften. Det er i øvrigt ved at være last call, hvis I vil deltage i min kalenderlåge, hvor I kan finde for £200 til ASOS. I deltager lige HER.

JULEKALENDER: Og speaking of julekalender, så er der flere af jer, som har glædet jer til præmien i dag, som er fra yndlings Leowulff. Der er den smukkeste taske på spil og I skal forbi Pernille HER.

I was fighting the Wind when we’re were taking Photos last Sunday. It ended being a huge storm later that night. I was wearing two of my favorites; my Mango dress and the bordeaux knit from Pimkie. Today you can win a gorgeous bag from Leowulff. Visit Pernille here to win.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pænt print fra Ganni