Vinderen af Pandora og et juletip

OOTD #390: Ny genial kjole

OOTD #390: Ny genial kjoleOOTD #390: Ny genial kjoleOOTD #390: Ny genial kjoleOOTD #390: Ny genial kjoleOOTD #390: Ny genial kjoleAnnoncelinks:
ASOS WHITE dress (HERE) – Leowulff bag (HERE and HERE) – Pandora bracelet – Maria Black bracelet (HERE) – ASOS shoes (HERE)

3. søndag i advent. Hold nu op, hvor har december travlt! Jeg synes lige, at vi har haft 1. december. I dag står den på vores vennetradition, hvor vi mødes hos os til julekager (bagte disse sidste år), hygge og snakker, mens vores børn leger. Fie er netop hjemvendt fra Norge, så jeg kan slet ikke vente med at give hende verdens største kram.
Min kjole her er spritny og alt for fantastisk. Jeg gør mig virkelig nogle gode køb i øjeblikket. Det er den ene fantastiske ting, jeg får klikket hjem efter den anden. Jeg elsker, når jeg har god shoppingkarma! Den er fra ASOS WHITE (deres meget skandinaviske og minimalistisk underbrand). Den er rigtig behagelig at have på. Skoene havde jeg egentlig ikke på i fredags, dog jeg tog billederne, men jeg skulle lige teste dem. De er købt til nytårsaften og skal bruges sammen med den her kjole. De giver flotte lange ben! Og så fik I også lige lov til at se min nye Leowulff i “aktion”. Den er så, undskyld mig, pisse lækker. Igen – god karma på den materialistiske front!

JULEKALENDER: I dag kan I vinde noget helt andet, da det er de små, som skal forkæles (eller jer, som slipper for at betale for julegaver 😉 ). Der udloddes nemlig tumlemøbler fra bObles inde hos Michala HER.

I just bought this new dress from ASOS WHITE and I LOVE it. It’s both comfy and really pretty. And I feel pretty wearing it which is important. It’s available here. The shoes are new too, but I just wore them here as a test. I bought them for New Years where I’m gonna wear them with this dress. My curls is made with this from ghd. Today I’m gonna enjoy the afternoon with friends and their children as we eat Christmas cakes (I made these last year) and drink mulled wine.

bloglovin

22 kommentarer

 • Anne

  SÅ fin kjole. Hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Normal til stor. Den er i hvert fald ikke lille!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  De krøller klæder dig mega godt! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Jeanett, kan du ikke lave et indlægge med forslag til nytårskjoler? Og eventuelt vise din egen frem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH det krøllejern har jeg også haft mine øjne på. Kan se, at det laver rigtig fine krøller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Du ser brand godt ud! Lækker kjole.
  Du ser rigtig flot brun ud, er det den Nordic tan du har anbefalet før ? Eller hvad bruger du ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Yes det er lige præcis den! Det er sådan en god og nem spraytan! Og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, du ser virkelig fantastisk ud på de billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla GH

  Jeg er vild med stiletterne Jeanett! Hvordan er de at have på af en stilet at være? 🙂 Kan man holde ud at have dem på i længere tid – de ser nemlig meget høje ud, men sindssygt flotte! Overvejer dem til nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg synes de er rigtig fine! Jeg har kun gået lidt rundt i dem indendørs so far.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Normalt kommenterer jeg ikke herinde, omend jeg er fast læser af din blog. MEN! Jeg må altså lige komplimentere dig for det flotte og enkle look! Sådan 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Pernille! Det er helt vildt sødt af dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sine

  hej jenaett. intet med dit indlæg at gøre, men jeg har lige set denne doku https://www.dr.dk/tv/se/dr2-tema/dr2-tema-de-perfekte-moedre#!/58:50
  og kom sådan til at tænke på dig, måske den er noget for dig.
  mvh Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er vild med det hele! Må jeg spørge, hvad størrelse du har kjolen i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  fuck den nytårskjole er fantastisk!!! Har du fået den? please si’ at den er stor i størrelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Wirstad

  Shit nogle lækre stænger du har! Super flot look <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Pandora og et juletip