Julekalender 19. december // Vind forkælelse fra Georg Jensen Damask

OOTD #391: Ny kjole og julestress

OOTD #391: Ny kjole og julestressOOTD #391: Ny kjole og julestressOOTD #391: Ny kjole og julestressOOTD #391: Ny kjole og julestress

Annoncelinks markeret med*
Closet dress (HERE*) – DKNY “gansevoort” bag (HERE*) – Ottoman Hands bracelet (HERE*) – Orelia bracelet (HERE*)
Ottoman Hands bracelet (HERE*) – ASOS shoes (HERE*)

Bella hopper lige nu rundt i nattøj og danser til gamle sange fra Britney Spears og Spice Girls. Godt nok ligner hun stadig meget Tim, når det kommer til udseende, men der er ingen tvivl om, at hun har arvet sin mors musiksmag 😉 I dag skal vi have ordnet de sidste julegaver og det bringer os både i Magasin og IKEA. Jeg frygter især det sidste, men der e ringen vej udenom. Vi mangler også selv noget nyt sengetøj, så det regner jeg med også, at få fundet der. Jeg skal også have styr på middag til min søster og hendes kæreste på onsdag og så får vi også lige Bellas vuggestue-stue på besøg tirsdag herhjemme. Bella starter i børnehave efter nytår, så hun har sidste dag på tirsdag (hun holder juleferie med os imellem jul og nytår). Jeg synes lige pludselig, at det hele er lidt stresset, men hvis vi får ordnet alle julegaver i dag, så hjælper det lidt på det.
Sidste søndag var jeg i denne nye kjole, da vi havde venner på besøg til vores juletradition. Det er altså ikke fordi, at jeg pludselig synes det er blevet sommer igen, men de sidste par outfits har været nogle, hvor jeg kun har været indenfor – deraf de mange bare ben. Kjolen fra Closet* købte jeg i starten af månden og kvaliteten er rigtig lækker og tyk. Den varmer faktisk mere, end man lige umiddelbart skulle tro. Den kan købes HER*.

I var forresten meget vilde med mit indlæg om mine rejseplaner i 2016. Jeg kan ikke huske, hvornår et indlæg (som ikke var en konkurrence eller et meget personligt/tabubelagt emne) har fået SÅ mange kommentarer. Det er virkelig fedt og tak for alle jeres tips og erfaringer. Måske skal jeg skrue en lille smule op for rejserelateret indlæg herinde?

JULEKALENDER: Og speaking of rejser, så er dagens lågen den, som jeg selv helst ville vinde af dem alle 24 (og det er på trods af, at jeg virkelig synes, at vi har mange gode ting i år). I kan nemlig vinde et gavekort på 5000 kr til det danske rejseselskab Yaneeda. Det sker hos Conni HER.

Today I’m gonna buy the last Christmas presents. Which brings me to IKEA today – and I’m not looking forward to it. I’m guessing there’s gonna be SO many people out there. The outfit is from last Sunday and the dress from Closet is new*. It’s available HERE*.

bloglovin

30 kommentarer

 • Quyen H

  Den kjole sidder virkelig godt på dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker virkelig Closet’s kjoler! De er så uendeligt pæne, og så er de bare af en lækker kvalitet – som regel endda uden at sprænge budgettet. Jeg elsker i hvert fald min derfra, men den du har på her er jo hamrende lækker og vildt flaterende. Score! 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er helt enig! De er til priser, som de fleste kan være med på og kvaliteten er bedre end hvad man betaler for den!
   Og mange tak Lisbeth!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  SMUK kjole til dig!!! Synes virkelig, du altid formår at klæde dig SÅ lækkert og klædeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh hvor er det et fedt kompliment! Tusind tak Line!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole er virkelig god til dig – men jeg ville vælge en anden farve trusser næste gang. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   I know. Jeg opdagede det, da så indlægget fra mobil – man kunne ikke se det, da jeg redigerede billederne (ellers havde jeg gjort dem mindre tydelige ;))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Det er en meget flatterende kjole:-) den klær dig virkelig virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Virkelig godt køb! Den klæder dig sindsygt godt 🙂

  Sort og hvid sammen er bare rigtig klassisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er bare super fint sat op mod hinanden! Og tusind tak Sandra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hvor er den kjole bare god til dig! 🙂 Du ser så skøn ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Du ser FANTASTISK ud! Hold op, hvor er du bare virkelig pæn og hvor klæder den kjole dig utrolig godt… du har en virkelig god og feminin stil, og dine outfitters er bare så inspirerende. Tak for en god, ærlig og jordnær blog. Rigtig god jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ihhh hvor er du sød! Tusind tak – og tak fordi du læser med! Rigtig god jul 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor ser du godt ud! Den klæder sidder som var den skabt til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waaaaauw den kjole sidder jo fremragende. Den gør intet andet end godt 🙂 Aprospos dine rejseplaner – det fik mig til at sætte mig ned og tage stilling til hvad jeg gerne ville have råd til og nå i 2016. Jeg lovede mig selv på vej ind i 2015 at jeg skulle rejse mere i år – det blev til Tyskland, Italien og Sverige, sååå ikke så imponerende. I 2016 håber jeg på Island, Marokko, Tyskland og en ordentlig røvfuld koncerter. Og måske en tur til Ystad, Falkenberg eller at blive på dansk grund med Himmerland Golf og Spa. Ergo – tak for inspiration 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak søde Lotte!
   Hihi fedt jeg fik inspireret! Jeg kan se at vi har nogle af de samme destinationer i 2016 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Den kjole er virkelig køn til dig.
  God jul til dig og dine :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er virkelig smækker i den kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu ellers bare lige kæft hvor ser du bare brand godt ud i den kjole! WAUW! 🙂 Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole klæder dig så godt! Den er utrolig flot til dig! Wow 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Waw, hvor er den flot til dig den kjole. Så flatterende og sexet 🙂 Hvilken størrelse har du valgt den i? (umiddelbart kan jeg ikke se at du har skrevet det nogen steder).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Clara! Jeg mener ret bestemt, at jeg tog den i UK12 (som jeg plejer hos ASOS).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender 19. december // Vind forkælelse fra Georg Jensen Damask