1. juledag

OOTD #392: Juleaften i grønt

OOTD #392: Juleaften i grøntOOTD #392: Juleaften i grøntOOTD #392: Juleaften i grøntAnnoncelinks:
Selected Femme dress (HERE and HERE) – Ray-Ban “Wayfarer” sunglasses (HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE)
Ottoman Hands bracelets (HERE) – Faith shoes

Da jeg vågnede for et par timer siden, var min hals helt snøret sammen. Det gør ondt at tale og når jeg hoster, er det et rent smertehelvede. Det er kun godt, at vi ingen planer har (igen) i dag. Jeg har lige drukket en stor kop te (det bliver næppe den sidste i dag), spist rester af risalamande og vi ser Ice Age, imens jeg lige får blogget. Klokken er 14 og vi er alle sammen stadig i nattøj. Det er awesome! Der er en af os, som skal i tøjet senere, da vi lige skal have handlet ind til noget aftensmad, men jeg tænker, at jeg er fritaget grundet min fysiske tilstand. I aften sidder jeg klar på DR, når det aller, aller sidste afsnit af Downton Abbey vises. Jeg har høje forventninger! Jeg forstår godt, at serier gerne vil slutte på toppen, men jeg kunne nu sagtens se en til to sæsoner mere af Downton Abbey, uden at det ville trække unødvendigt ud. Der er masser af materiale til flere afsnit, if you ask me. Skal I se med i aften?

Outfittet er det, som jeg havde på juleaften. Jeg havde jo egentlig købt denne her, men på grund af vilde tømmermænd (læs selv her), så havde jeg ikke rigtig lyst til en stram kjole. Jeg havde kvalme nok i forvejen 😉 Den skal dog nok blive brugt til noget andet, fordi den sidder ret godt. Jeg hoppede i stedet for i denne grønne kjole fra Selected Femme. Jeg har blogget om den før, men det er vist første gang, at den er på bloggen på mig? Jeg købte den i en str. 38, fordi 40 var udsolgt og det går fint. Dog er den både kortere og strammere på mig end på modellen – af samme årsag (og min 178 cm). En str. 40 havde nok været bedst, men jeg ville have den. Jeg købte den HER, men der er kun en størrelse tilbage, så jeg har også fundet DEN HER (i blå). Der er elastik i taljen, så den er netop god til at spise i, som på juleaften 😉 Jeg vil vurdere, at den er normal i størrelsen.

I kan forresten lige præcis nå at deltage i julekonkurrencen om håndklæder fra Georg Jensen Damask HER. Den slutter i aften kl. 22!

This was my outfit on Christmas eve. I was actually planning on wearing this dress, but due to nasty hangovers I decided to wear something more comfy. The dress is from Selected Femme and I bought it here, but it’s also available right here. Are you enjoying the holidays?

bloglovin

9 kommentarer

 • Hanne

  Der kommer også et afsnit i morgen. Men dét er så til gengæld det allersidste 😉 Jeg sidder klar begge aftener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nå, bider de det op i to? Det lyder træls

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Ja, egentlig. To gange 45minutter – så det må jo være en julespecial delt over i to.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det ser ud som om de knækker den i to. Øv og forstår ikke helt hvorfor? Det blev vist i går i UK i et afsnit.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Overvejer du aldrig, hvilket materiale tøjet er fremstillet af? Fx synes jeg, din kjole er superflot, men den er lavet af 100% polyester, hvilket er totalt no go for mig. Jeg kan ikke ånde i det. Og hvad jeg fornemmer, gør Selected sig meget i polyester modsat fx Second Female.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Kun hvis det er strik. Det er den eneste type beklædning, hvor jeg kan mærke det. Jeg kan slet ikke mærke at den her er lavet af polyester – jeg er faktisk ret overrasket over at den er det. Især fordi den er krympet i vask og det plejer polyester ikke at gøre.
   Jeg har flere veninder, som har det på samme måde som dig, men det har aldrig været et issue for mig. Kun med strik.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor godt du skrev det med Downton – ellers havde jeg aldrig opdaget det haha. Taaaak. Men er enig – det er fesent de deler det op i to bidder. De bisser.
  Er dog glad for der kommer noget der tyder på en ordentlig afslutning. Da jeg troede forrige afsnit var det sidste tænkte jeg nemlig at det var en alt for “almindelig” slutning. Man vil jo have det ender godt for dem allesammen – og ikke at den virkelige verden rammer dem, som da HIMYM endte. Forstår du? Anyway, godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, tænkte lige “den kjole ligner min” og ser, at jeg har den samme i navy! Har den faktisk på lige nu, så godt valg! 😀 Synes den sidder rigtig godt og har plads til barmen uden at stramme. Ahh.

  Den klæder dig! 🙂 Downton afsnittet var skønt! Selvom jeg også snildt kunne klare en masse sæsoner mere! Overvejer at kaste mig over Mr. Selfridge, som vist skulle være lidt i samme stil?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. juledag